clisee de pe "vremea mea"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Profu de filosofie:
- terminati odata ca acuma dau cu mine-n voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxalis spune:

"Da-mi, Doamne, ce n-am gandit,
Sa ma mir ce m-a gasit!" -- spusa de strabunica atunci cand cineva primea pe neasteptate un dar sau orice fel de avantaj.

"De dai, n-ai.
Ia nu da, sa vezi cum ai!" -- tot strabunica si al ei repertoriu.

"Mama lu' Gigeeeeeel! Il lasati pe Gigel pe-afara?" -- asta era la ordinea zilei, mai ales in vacanta de vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Maine sa vii cu taica-tu tuns la scoala

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

monica,

Mi-am mai amintit una DE BAZA:
- io imi iau mana de pe tine

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

bunica mea, Dumnezeu sa o ierte, avea o vorba inteleapta: "mila de la barbat e ca umbra de la c...t"

si mai stiu o vorba despre cineva care pleaca cu o treaba si uita sa se mai intoarca, adica e "bun de trimis dupa moarte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

"ai ramas de caruta" ne-o spunea profu de istorie cand ramaneam in urma cand ne dicta ceva.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

rad de nu mai pot si imi reamintesc ce copilarie asa cum a fost ea (fara prea multe feluri de ciocolata si haine, tv si altele ca le stim toti) fericita.
deci,
te ia mama dracului daca nu ma asculti - mama
o sa mor intr-o zi, o sa-mi plesneasca o vena si o sa fac comotie - atat sunteti de rele(eu si sora mea- ne scuipam vesnic si ne bateam)
decat sa stai cu un prost mai bine stai langa unul pana se c..a - strabunica
eu te-am facut eu te omor - ordinea zilei
voi nu invatati nimic si parintii vostri se chinuie sa va aduca crapelnitza la nas - fraza asta o uram - invatatoarea mea - o cumunista, eram niste copii nevinovati
stai ca vin eu la scoala si vezi tu pe dracu - mama, se stie

nu aveti ce sa cautati la strand fara mine - noi turbam ca am fi mers cu copiii, toti mergeau numai noi, pupezele trebuia sa mergem doar duminica cand era mama acasa

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

bunica : gura bace (bate) curu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

asta s-a reamintit ?
" lasa, abia astept sa faci si tu copii, sa vezi cum este, si sa faca la fel ca tine"

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

daaaaa, lulu, aia e absolut fenomenala. Eu ma bucuram cand auzeam, pentru ca mi-as fi dorit un copil ca mine.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Edit ca sa nu mai scriu inca un mesaj: mada, aia cu crapelnita ma distreaza cumplit acum, desi e extrem de enervanta si stiu ca uram din toata inima cuvantul asta precum si celelalte din gama: crapa-n tine, iti crap capul, crapa-r-ar fierea-n el, imi crapa obrazul si alte crapaturi.

Mergi la inceput