Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LA MULTI ANI SIMONAELENA!!!!
LA MULTI ANI LUY!!!!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

ORAMONA i-am facut cu piciorusele,i le-am si ridicat si am tinut-o asa sa o ajut,dar kk e prea tare si nu poate sa faca. Se vede,iese putin,dar nu mai vrea sa impinga,o doare si plange. Se foieste,si tot efortul a fost in zadar. si iar incercam,si aceeasi chestie. Cred ca nici nu mai vrea sa faca de frica durerii!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

incearca cu supozitor cu glicerina

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

incearca cu supozitor cu glicerina

Anca,am incercat,mersi! Dar nici asa nu merge,nu pot sa i-l bag in funduletz,kk e......chiar la iesire doar ca nu poate sa-l scoata .E f tare si s-a facut dop! mi-e frica sa nu-si faca rana la fundulet!

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

joaca-te cu supozitorul.Glicerina il mai inmoaie. Dai cu unguent de galbenele sau cu o crema grasa!

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

O sa mai incerc dupa ce papa! Azi trebuie neaparat sa faca!!

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

atentie, daca ii dai Fier ca se constipa foarte tare. Eu ii dau para zilnic.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Anca,ii dau fier de ceva timp,si pana acum nu am avut niciodata probleme,chiar facea si de 3-4 ori pe zi. Acum nu stiu ce s-a intamplat! offff!!

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Gataaa!!! Am vazut-o ca se screme,am luat-o repede si am pus-o pe spate. Am apasat-o usor cu genunchii la piept,si cu chiu cu vai a eliberat...monstrul! Acu m-am linistit. Azi ii dau si eu para! si ceai de musetel!

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua!
V-a fost dor de noi?
Am venit azi de la tara, a fost bine, Vlad s-a simtit excelent, s-a jucat si a dormit foooarte bine. Eu mi-am incarcat plamanii cu aer curat si creierul cu liniste.
Am citit cate ceva din urma si spun repede:
-LORA, am mancat abia ieri cateva bucati de peste prajit, fara usturoi sau mamaliga, era prea bun ca sa ii stric gustul cu altceva
-ANA, si Vlad s-a constipat cand am ajuns la sat, tot asa cum spui tu ca era Maia, dar am pus supozitor (greu a fost dar am folosit unul taiat pe lung, in 2) i-am tinut bucutele stranse sa nu il scoata cateva minute, apoi cand l-am pus pe olita a iesit tot
-noi ne intelegem bien cu olita
-facem multe rele, ne plac telecomanda, telefonul, cablurile, hartiile
-m-a muscat saptamana asta de cateva ori incat mi-au dat lacrimile
Atat imi amintesc...voi reveni....

Mergi la inceput