Reprezentant Hipp

Reprezentant Hipp | Autor: steluta25

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici! Am auzit...pe la colturi ca produsele hipp s-ar vinde si prin intermediul unor reprezentanti...dar nu am reusit sa aflu mai multe. M-ar interesa in special cerealele, pe care puiul le consuma cu placere, dar in magazine gasim doar pentru 6 luni, iar noi avem in curand 1 anisor. Stiti mai multe? Noi suntem din Tm. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Buna ! Si noi folosim produsele Hipp ,atat laptele praf , cat si cerealele, insa baietelul meu are numai 8 luni. nu stiu exact daca au cereale speciale pt copii peste 1 an. eu cumpar din cluj de la farmacia Aldedra , unde au disponibile totdeauna toate produsele Hipp, si la cel mai mic pret. intra pe site-ul lor, poti comanda produse si le primesti direct acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sper sa nu se considere reclama ca nu fac babypoint . ro de aici comandam noi

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Dar preturile pe acest site sunt in euro?..adica o cutie de cereale Hipp e 4,10 E? Eu iau din Kaufland cu 8 lei...mi se par ff scumpe pe site-ul asta..in conditiile in care cred ca platesti si transport daca comanzi, nu?

Mergi la inceput

scuze..cerealele pe care le iau eu cu 8 lei sunt Bebelac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, la bucuresti cerealele hipp sunt 16-17-18 lei, depinde de unde le cumperi. La babypoint platesti transport cca 23 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

scuze..cerealele pe care le iau eu cu 8 lei sunt Bebelac...

acum vroiam sa te intreb de unde iei tu asa ieftin e dif maaare intre bebelac si hipp

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Da, pai stiu k e diferenta mare..am luat de cateva ori..m-am intors la nestle

Mergi la inceput