Buna ziua mamici! Am auzit...pe la colturi ca produsele hipp s-ar vinde si prin intermediul unor reprezentanti...dar nu am reusit sa aflu mai multe. M-ar interesa in special cerealele, pe care puiul le consuma cu placere, dar in magazine gasim doar pentru 6 luni, iar noi avem in curand 1 anisor. Stiti mai multe? Noi suntem din Tm. Multumesc.
Buna ! Si noi folosim produsele Hipp ,atat laptele praf , cat si cerealele, insa baietelul meu are numai 8 luni. nu stiu exact daca au cereale speciale pt copii peste 1 an. eu cumpar din cluj de la farmacia Aldedra , unde au disponibile totdeauna toate produsele Hipp, si la cel mai mic pret. intra pe site-ul lor, poti comanda produse si le primesti direct acasa
sper sa nu se considere reclama ca nu fac babypoint . ro de aici comandam noi
Dar preturile pe acest site sunt in euro?..adica o cutie de cereale Hipp e 4,10 E? Eu iau din Kaufland cu 8 lei...mi se par ff scumpe pe site-ul asta..in conditiile in care cred ca platesti si transport daca comanzi, nu?
Oana, la bucuresti cerealele hipp sunt 16-17-18 lei, depinde de unde le cumperi. La babypoint platesti transport cca 23 ron.
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 scuze..cerealele pe care le iau eu cu 8 lei sunt Bebelac... |