Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Florina bine ai revenit chiar ne faceam griji ce este cu tine de ai disparut asa ...si mai usurel cu treaba/ridicat ca nu este bine in contractul meu de munca nu este specificat ...sa intreb pe la resurse umane?
Fecian urat cu noptile nedormite ...macar in cursul zilei daca poti incearca 1-2 ore sa dormi
eu am alta problema...m-am cantarit acum si vad ca a slabit 1.2 kg in 1 saptamana...hmmm sa imi fac griji ?

27+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Alexia, ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Florina bine ai revenit chiar ne faceam griji ce este cu tine de ai disparut asa ...si mai usurel cu treaba/ridicat ca nu este bine in contractul meu de munca nu este specificat ...sa intreb pe la resurse umane?
Fecian urat cu noptile nedormite ...macar in cursul zilei daca poti incearca 1-2 ore sa dormi
eu am alta problema...m-am cantarit acum si vad ca a slabit 1.2 kg in 1 saptamana...hmmm sa imi fac griji ?

27+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Nu-ti fa griji e de bine. Si eu tot 1 kg am slabit

Iar daca dorm ziua e si mai rau noaptea... Am incercat si varianta asta

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Bine ai revenit Florina!

Ah fetelor, voi slabiti? va invidiez eu ma fac din ce in ce mai mare

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna, fetelor, am intrat sa va scriu cate ceva repede, apoi fug s-o iau pe Irina de la gradi si pe urma ma duc la doctor.

Legat de pompe, confirm ceea ce a scris Mamutz referitor la pompa manuala. Eu am avut Avent ISIS manuala, fetele o laudau atunci si mi s-a parut cea mai convenabila ca raport pret / calitate, plus ca am gasit un set care avea si 2 biberoane.
Intr-adevar, este mult de munca la ea, dai la manivela aia in draci, si poate ar fi bine sa o luati cu voi in maternitate, ca sa va arate o asistenta cum se foloseste. Eu aveam acasa, dar zau daca m-am descurcat cu ea ! Daca nu asezi bine sanul si nu face bine priza "palnia" aia de silicon, nu iese nimic ! Pt fetele care nasc la Municipal, e o asistenta super-draguta la sectia de neonatologie (jos, in ambulatoriu, nu in spital) - dna JENI - care este specializata pe probleme de alaptat si are rabdare sa va arate ce si cum, chiar si dupa nastere. La Municipal se incurajeaza foarte mult alaptatul (asa era acum 5 ani, cel putin). PE mine m-a pompat 45 minute pana sa-mi desfunde canalele, nu curgea nici o picatura de lapte, dupa 4 zile de la nastere !!! BB plangea non-stop, eu aveam niste rani de toata frumusetea pe sani, dar laptele ioc ! Erau canalele infundate, ca pana la urma a scos ceva, dar foarte greu ! Cum era saracul bb sa scoata ceva daca pompa abia a reusit dupa 45 minute ???

Referitor la body-uri, eu stiu ca marimea (50-54-56-60-62) reprezinta centimetrii lui bb; la nastere bb are intre 50-55 cm. E greu de apreciat asa, si eu am vrut sa-i cumpar ceva si mi s-au parut MIIIIICI, fata de ce tineam eu minte de la Irina mea ... Eu oricum mai am hainute de la ea, mai primesc si de la finuta si de la o colega de servici, asa ca o sa ma orientez la fata locului, dupa cat o sa fie de mare si de cald afara. Pe Irina, in mai si peste vara, am tinut-o in maieut = body fara maneca, fara nici o problema !

Mi s-a pus pata acum sa-i iau o paturica subtire, crosetata din bumbacel / macrame ... Daca aveti sugestii, please Am gasit ceva pe breslo, dar nu m-am hotarat inca ... Vreau ceva subtirel ca o boare, natural si finut ...

Gata, fug !

Irina (2006) si 29+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Bine v/am gasit dragele mele!!
Asa e cam liniste pe aici... sa fie venirea verii sau apropierea marelui eveniment..??
Roxy , nu ne tine in tensiune , da/ne un semn ca esti bine..
Babyblue , ma bucur ca te/ai mai relaxat
Lulusor , imi pare rau pt diabet... mie mi/a dat sa fac testul la 22 de saptamani.. intre timp m/am cam ingrasat si eu mult .. dar nici nu vreau sa ma gandesc la rau .. destul stres . iti doresc sa ajungi cu bine la termen
Pt alinuff , nu pot sa cred ca este adevarat , trebuie sa fie vre/o eroare ... iti doresc multa forta si Dumnezeu sa aiba grija de bebe
Krissy , sa ai un concediu minunat si odihnitor
Ireth , eu zic sa stai linistita cu burtica .. si mie unii imi spun ca e mica si altii se mira ca e prea mare... pana la urma bebeii nu au aceeasi greutate la nastere nu?? important sa fie sanatosi cu 2,5 kg sau cu 3,5 sau peste 4 ... sanatosi sa fie
Ce mai vroiam sa spun?? am uitat.... eu am ajuns la 33 de saptamani si sunt din ce in ce mai fericita pt ca ma apropii de termen. Am inceput sa am si eu diferita dureri pe la zona x, sa am contractii BH , dar bine macar ca nu sunt dureroase ...doar vreo 2
Insa problema predominanta la mine este SOMNUL , as sta doar in pat sa dorm... dupa jumatate de ora de cand ma trezesc , deja mi/e somn iar.Incerc sa/mi fac pe plac pt ca ma gandesc ca dupa .... o sa am restante maaariii la somn
aa si vreau la mare .... dar sotul meu mai nou munceste si noaptea si drept urmare dupaiamiaza trebuie sa se odihneasca si cine sa ma duca la mare??? desi e asa de aproapeee
haideti ca v/am plistisit .. ma duc iar in pat.... bine ca am racoare in casa ca afara e ingrozitor de cald . Va pup si va doresc o saptamana cat mai usoara si doar cu vesti bune

33+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeag spune:

neata si de la noi ........pupam toate burticile
V_florina am vazut ca aveti o rulota la doftana .........unde anume ?
poate ne intalnim candva ca s eu am o casa a bunicilor acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Deaag, este in lunca mare, imediat dupa campina. Nu este la strada, insa la 5 minute de mers cu masina de acolo. Este in sat, am doar doi vecini la distante rezonabile, asa ca nu prea ne deranjeaza lumea.
Poate ne vedem. Acum ca a venit vara, noi suntem pe acolo in weekenduri.
_
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeag spune:

aha............. noi avem in valea doftanei ......... dar poate reusim sa ne vedem
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca am lipsit asa de mult, dar am fost cu mutatul pe urma am ramas fara net si ca sa fie totul complet s-a busit si laptopul, asa ca plictiseala grupa mare.Sper ca voi sunteti bine la fel si strumfii din burtica. Cateva cuvinte despre saptamana 36... de 3 zile am picioarele umflate de parca am entorsa la ambele picioare si nu cred ca se mai desumfla pana nu nasc, bagajul l-am facut si eu abia acum o saptamana, bebe are cam 2,700 kg deocamdata, doctorul ma tot monitorizeaza cu toate ca nu am nici un fel de contractii, bebe e deja in pozitie de start cu capul in jos, arsurile ma inebunesc, nu trec cu absolut nimic si desigur numai am rabdare, inebunesc, abia astept sa nasc.
Voi ce faceti?mi-a fost dor de voi, am citit un pic dar am de recuperat nu gluma. Va pup si sper ca toate fetele sunt bine si fericite cu burtica.

35 +

Mergi la inceput