Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Lissa, ce frumoooooos! nici eu nu sunt fan traditii americane, mai ales ca la noi sunt la moda, dar o gravida emotionala si hormonala merita si un rasfat de asta, asha ca bravo tie de asha prietene!! Cum se mai simte Ana?
Bun revenit celor 2 Florine ca am uitat sa le urez!

32+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Salutare si de la noi ,

Roxy ma bucur ca sunteti mai bine .....Doamne ajuta sa mai stea pitica la tine in burtica
Alinuff.....sper sa fie o greseala

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Multumim Babylicious! Ce mai faci?ce mai face burtica?

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna seara si de la noi, burtici!

Am fost azi la diabetician, si el vrea sa mai fac maine un test, in functie de care imi va da probabil regimul. Pana atunci am liber la tot in afara de dulciuri, paine alba si struguri. Asa ca azi n-am murit de foame. Si sunt muuuuuult mai optimista.

Roxy, pufi, ma bucur tare ca sunteti bine. Mai rezistati inca 2-3 sapt. macar.

Alinuff, of, ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin stresul asta. Daca ne citesti intra si mai da-ne detalii, poate te putem ajuta macar cu o incurajare. Eu oricum sper din suflet ca e vorba de o greseala si nu e nimic grav.

mamutz, esti super-informata ca intotdeauna. Multumim mult!

babyblue, bine ai revenit din mini-concediu. Sper ca ti-a priit!

crisspy, mai usurel cu smotruitul draga! Nu stii ca n-ai voie prea mult?

florinele, bine ati revenit!!!

Roberta, stiu ca tu ti-ai facut demult testul. De la tine de fapt am auzit prima data de diabet. Ce bine ca la tine a iesit ok!
Daca-ti vine sa dormi, fa-o cat mai poti (bine ca poti).

Laura, ce faci draga tu acolo? Ai mare grija, nu e de joaca cu cazaturile astea. Sa ne scrii maine ce-a spus medicul.

Babylicious, te mosteneste fiica-ta la zambet, de-aia ii place la dr. de ea

lisssa, foooarte frumos gestul prietenelor tale. E placut sa te simti speciala si sa se gandeasca cineva asa la tine.
Felicitari si pentru schimbarea prefixului.

lulusor77 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Fetelor, voiam sa va mai intreb ceva. Stiu ca s-a mai discutat mai demult despre subiect, dar intre timp poate v-ati mai schimbat din pareri/optiuni. Pe voi va asista barbatii la nastere? Cele care aveti copii, v-au asistat sau v-ati fi dorit sa o faca?

Eu la inceput nu am vrut, dar vad ca aici e asa de natural ca sotul sa fie de fata, incat incep sa-mi pun intrebari. Nici nu m-am gandit pana de curand sa-l intreb daca vrea, insa el a inceput sa povesteasca pe la altii ca sigur o sa fie de fata, si-atunci am zis ca poate totusi nu-i asa de rau. Drept sa spun, mi-ar prinde bine sa-l am alaturi, insa as vrea sa nu se uite acolo chiar in momentul expulziei. Cred ca as putea sa-i cer asta.

Voi ce ziceti?

lulusor77 29+

Mergi la inceput

Lulusor si eu m-am gandit la asta, ma gandesc ca depinde de relatia dintre tine si sotul tau, dar ma gandesc ca de ce nu, normal ca daca nu vrei nu se va uita la mom expulziei, poate sta la capul tau sa te tina de mana si sa te incurajeze, pt mine ar fi un suport enorm ca el sa fie acolo, iar daca sotul tau si-a exprimat dorinta de a fi acolo iar tu vrei zic ca de ce nu.

Sanatate la burtici!

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Eu sincer as vrea tare mult ca al meu sotz sa fie acolo. din pacate de data asta nu cred ca va participa caci nu avem cui sa lasam matza. Asa ca voi fi cam singura.

e foarte important sa ai pe cineva care sa iti ridice moralul, chiar daca lui ii e mai frica decat tie.

Poti sa ii spui foarte clar ca vrei sa stea numai langa capul tau...tu decizi.
Important e sa ai pe cineva de incredere langa tine..Iar daca si el vrea...cu atat mai bine.

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Fetelor, voiam sa va mai intreb ceva. Stiu ca s-a mai discutat mai demult despre subiect, dar intre timp poate v-ati mai schimbat din pareri/optiuni. Pe voi va asista barbatii la nastere? Cele care aveti copii, v-au asistat sau v-ati fi dorit sa o faca?

Eu la inceput nu am vrut, dar vad ca aici e asa de natural ca sotul sa fie de fata, incat incep sa-mi pun intrebari. Nici nu m-am gandit pana de curand sa-l intreb daca vrea, insa el a inceput sa povesteasca pe la altii ca sigur o sa fie de fata, si-atunci am zis ca poate totusi nu-i asa de rau. Drept sa spun, mi-ar prinde bine sa-l am alaturi, insa as vrea sa nu se uite acolo chiar in momentul expulziei. Cred ca as putea sa-i cer asta.

Voi ce ziceti?

lulusor77 29+

lulu, nu stiu ce sa Zic. cred ca depinde ff mult de relatia voastra, de cum e sotul tau...etc.

banuiesc ca nasti natural. dc il tine sufletul sa te vada cum te chinui, eu cred ca el poate fi de mare ajutor in timpul travaliului, sa te tina de mana/de vorba, sa te incurajeze cand ai contractii. asta dc relatia voastra e una frumoasa si bazata pe prietenie. adika sa fii suta la suta sigura de suportul sau, sa nu l apuce pe acolo vreo streche sau vreo stare de nervi...

legat de momentul expulziei...well..nu stiu ce sa zic. nu mi pot imagina cum e in momentul ala, dar cred ca tot ce simti in alea 5-10 minute este nevoia de medicul tau, care sa te ghideze, sa te invete cum si cand sa impingi. sotul nu cred ca poate face ceva.
nu pot stii dc ei sunt sau nu afectati de imaginea expulziei. ma refer apoi la viata intima. poate ca nu...depinde de la barbat la barbat.

candva gandeam diferit, acum insa pe masura ce a trecut sarcina si am vazut ca sotul meu nu ma priveste ca pe un monstru obez in devenire, mi-am dat oarecum seama ca nici barbatii nu sunt asa absurzi. adika el inca ma mamgaie, ma saruta, ma pipaie, e atras de mine, desi stie ca n-avem voie sa mai facem nimic. asta ma face sa cred ca totusi, si dc vede nasterea in sine, o uita la fel ca si mine. asa cred totusi...

la inceputul sarcinii gandeam diferit si voiam cumva sa tin ascuns de el, toate momentele urate, sau asa zis urate.
acum ca se apropie momentul, parca nu mai gandesc asa si nu mai sunt asa de drastica. mie cel putin, sotul mi-a dem ca e un adevarat om, prieten, ma sustine mult, ma intelege, ma ajuta...cred ca as putea sa-l iau cu mine acolo.

dar cum eu fac cezariana..nu stiu dc va intra in sala.
cred ca i e mila.

cand l-am intrebat zilele trecute dc sa nasc natural sau nu, a zis ca el nu ma poate suporta sa ma vada cum ma chinui, sa i zic: pui, fa ceva ca nu mai suport durerea si el sa se simta neputincios.:)

asa ca al meu sot, nu cred eu ca rezista el sa ma vada. dc al tau vrea si rezista, eu zic sa-l iei cu tine. tie iti va fi de ajutor.

_

28+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

35 +

florina, bine ai revenit!!! off..cred ca tu nasti prima.:)

_

28+ cu Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

35 +

florina, bine ai revenit!!! off..cred ca tu nasti prima.:)

_

28+ cu Iustin

Da, probabil voi naste prima asta daca nu vrea bebe sa mai rada un pic de noi cum a facut pana acum, adica abia la 7 luni ne-a aratat si noua dotarea ca sa o vedem si noi clar la eco( a zis doc ca e dotat), la 4 luni jumate la 4 D ne-a zis baiat, dar doctorul meu de la elias zicea incontinuu ca e fetita dar ca nu este 100% sigur.
Am intalnit o mamica zilele trecute care imi povestea ca ea a avut nasterea provocata la 39 saptamani, dar fara un motiv anume, asa a vrut ea, a zis ca i-a pus epidurala la dilatatie 4 si apoi nu a mai simtit absolut nimic, ii zicea moasa cand sa impinga ca vedea cand are contractii pe aparatul ala, era asa incantata ca ea nu a simtit de nici un fel durerile nasterii.In urma discutiei, cum sunt moarta de nerabdare si ma plictisesc groaznic, m-am documentat si eu pe net desigur cum e cu nasterea provocata si am vazut ca o fac mamici al caror doc pleaca in concediu si vor sa nasca neaparat cu el, deci m-am gandit ca din pct de vedere al sanatatii e ok, la urm control i-am propus si eu doctorului meu si a refuzat categoric, a zis ca numai in caz ca este nevoie poate face asa ceva:(...asa ca am ramas cu nerabdarea....ar fi fost frumos sa stiu exact cand vine piticul meu

35 +

Mergi la inceput