Mamici din Grecia (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

La multi ani, Stelios, pui mic care te-ai facut mare!! Sa fii mereu fericit, sa te iubeasca toata lumea si sa ai si un dram de noroc sa-ti mearga toate ca pe roate!
Sa te bucure minunea ta, Theo, in fiecare zi si sa-ti umple inima de zambet!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Am revenit..

La multe si fericite lunite, Fanoula, printesa mica! Felicitari pentru "baba"! Pfffua.. 8 luni deja.. Distractie placuta la plaja, Oana, si sa ne spui cum a fost.
Alex, las' ca se invata Bya si cu apa. Nepotul meu (baiatul sora-mii) cand era mica urla de ne-auzea toata Mamaia numai cand ne apropiam de apa. Asta pana pe la 4-5 ani cand a prins nitel curaj, singur! Si de-atunci nici ca a mai putut cineva sa-l scoata din apa. Asa ca las-o in legea ei si o sa-si faca singurica curaj cand o sa vada alti copii cum se joaca in apa.
Aaa, si felicitari viitoarei mamici de bebe2 din familia voastra! Hai, poate te indemni si tu la al doilea
Andreea, pupam micul scafandru Cred ca jucarelele de nisip o sa ramane intacte.. Eventual chestii de inot, ochelari, saltelute, daca tot e pestisor..
Carmaw, imi pare tare rau ca ai patit necazul cu ochii. Sa nu stai ca dezlipirea de retina nu-i gluma (o stii si tu, de altfel). Operatia in sine nu cred ca e nasoala, dar recuperarea e destul de aiurea ca trebuie sa nu faci miscare aproape deloc. Adica.. NU spalat podele, NU gatit, NU.. NU.. Nu mai retin daca ai zis.. Ti s-a pus dignostic de dezlipire de retina sau asa presupui tu dupa simptome?
Theo, asteptam povesti de la petrecere!
Un pupic si tie, Moro

O zi buna va doresc si la cat mai multa balaceala si voie buna!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Carmaw, imi pare tare rau ca ai patit necazul cu ochii. Sa nu stai ca dezlipirea de retina nu-i gluma (o stii si tu, de altfel). Operatia in sine nu cred ca e nasoala, dar recuperarea e destul de aiurea ca trebuie sa nu faci miscare aproape deloc. Adica.. NU spalat podele, NU gatit, NU.. NU.. Nu mai retin daca ai zis.. Ti s-a pus dignostic de dezlipire de retina sau asa presupui tu dupa simptome?

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
pozici Nicolas cel Mare

Buna buna
DA mi sa pus acest diagnostic:::(( imi e frica de operatie ca mereu am fost sensibila cu ochii
Inca o urmare a accidentului de masina(am mai scris nu va mai fac capul mare..)
Aici ploua asa niste picaturi dar e totusi cald
Acum prepar cotlete de porc cu andive si cartofi natur
In rest nasoala zi
pupicei la mari si maricei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

La multi ani Stelios!!! Sa te faci maaare si voinic!!
Carmaw insanatosire grabnica!!!! si parerea mea, chiar daca ti-e frica, e normal sa-ti fie, cred canu ar trebuii sa amani operatia. Mult curaj!!
Anouk multumim. Nici mie nu-mi vine sa cred ca avem 8 luni. Parca mai ieri imi era frica sa o tin in brate.
Alex, las-o singura pe Bia ca daca o fortezi, nu-ti mai intra in apa in veci. Nepoata-mea are 10 ani si nici acum nu intra...cand era mica, a luat-o nebuna de ma-sa si a bagat-o fortat, si s-a speriat copilul.
LukasNikolas, multumim e tare puiul tau cu baloanele in apa...D-abia astept sa vad si eu cum se comporta fi-mea la mare. I-am luat piscinuta mica, i-am luat d-ala de protectie sa nu se bronzeze...
sa vedem acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

La multi ani Stelios!sa va traiasca nu-mi vine nici mie sa cred ca a trecut deja un an....si e asa frumos ca parca l-am vazut crescand si pe el si pe toti puiutii vostri fetelor... asta pt ca impartasiti aici progrsul,patsaniile:)
Ioannoula sa-ti traiasca printesa!creste vazand cu ochii:)
Eu sunt bine multam mult de incurajari...sa vedem..."outse" am la greu sa vedem dc e sa fie si cu ochi:)Eu zilele astea am avut iar munca-pc la greu dar sincera sa fiu de duminica altceva imi ocupa timpul am inceput o carte noua ...prima in greaca(parca v-am zis ca am luat-o de la expozitia de carte cu autograf:DD)...si e super m-a cuprins cu totul...cred ca o termin zilele astea...
Carmawu imi pare tare rau ....ca s-a stins prietena ta...Dumnezeu s-o odihneasca in pace...
Cam atatica ...caldura mare...m-am pus pe apa la greu si zic iar sa vedem ce mancam...dar azi...seara...am rupt dieta...giros cu de toate si rosiki:)))
puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Andreea, Carmaw, Anouk, Ioannoula, Moro_K, multumim frumos pentru urari, vi le intoarcem inzecit si va dorim sanatate, bucurii si tot ce e mai bun!

Nu-mi vine sa cred ca am implinit 1 an, mi se pare ca a trecut asa de repede, si tare-as mai vrea sa ramana asa bebel.
Va imaginati ca de cand a luat-o la trap, nu mai am timp nici sa respir. Sper sa revin zilele astea cu o vorba pentru fiecare. Sambata avem party-ul, sper sa iasa frumos si Stelios sa se distreze.

P.S. Am trimis pe mail-ul comun filmuletul de care va ziceam cu primii pasi.

Va pup, noapte buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dragelor!
Felicitari sarbatoritilor sanatate si fericire!!!
In sfarsit am si eu net.. nustiu cum la voi dar la noi tare greu sau miscat astea pana ne-au facut conexiunea.
Fetele care ati nascut in Atena voua ma adresez cu o intrebare.
Cumnata mea este graviduta in 15 saptamani, sotul munceste si are ICA sotului asa: vrea sa nasca la stat. Habar nu avem cu este aici... la ce maternitate sa mearga si tot demersu. A facut doar un eco sa vada daca bebe e bine. Va rog mult cand aveti timp povestitimi cum sta treaba aici cu nasterile la stat. Am o cunostinta care a nascut la privat, poate ne sugerati vre-o maternitate ceva, orice informatie e bine venita.
va multumesc mult de tot.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Buna dimineata, oameni buni!

S-a lasat pe aici un vantos si o racoare de miroase a toamna. Brrr..

Felicitari, Stelios, pentru primii tai pasi. Am vazut filmuletul si este super simpatic cum isi calculeaza el miscarile. Nu s-a aventurat, da' cand s-a pus la mers, s-a dus!
Vai, Theo, ai si tu covor d-ala pufos.. Am si eu portocaliu si-mi vine sa-l arunc cat colo. Asa de greu se curata, nu pot sa-l aspir.. Asa ca l-am scos si am pus puzzle de la Jumbo.
Spor la pregatiri pentru sambata!
Porumbita, bine ai mai revenit pe la noi. Eu nu te pot ajuta cu Atena, ca am nascut in Volos, dar la stat. Din cate imi amintesc, m-am dus cu buletinul si cu carnetul de sanatate, mi-au facut un carnet de gravida la ei la spital si cu ala mergeam la controale periodice (cand te programau ei). Prima programare tin minte ca mi-am facut-o prin telefon la 1535. Eventual poate te ajuta celelalte fete cu nume de maternitati ca in Atena habar n-am. O sarcina usoara cumnatei tale!

Pupici tuturor, revin cu mai multe vorbe pe dupa masa.

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

LA MULTI ANI!!!STELIOS,MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII!!!!
scuze de intarziere,dar sunt pe alta planeta,..........

Mergi la inceput

Pamantul catre Larisa!.. Hai mai povesteste de Ilias.. Presupun ca sta deja in fundulet. E cumintel? Doarme? (marea mea durere.. ). E geloasa fetita?
Ce ai facut cu alocatia?

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput