Mamici din Grecia (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Seara buna fetelor!

Uite ca intre doi bebei mai reusesc sa mai scriu si eu cate ceva.

Anouk, poza cu bebe nu am, de fapt nu are nimeni, cred, pentru ca printre altele, bebe e ras juma’ de cap, ca nu-i gaseau alte vene iar cealalata juma’ de cap are un par negru si desss!!! Eu l-as fi tuns de tot insa ei nu vor. Cred ca il va chema Thomas(masculinul de la numele soacra-mii), si chiar sper sa nu ne faca nimeni vreo surpriza sa-l numeasca tot Stelios. Mie bebe mi se pare un cumintel, parintii lui se “plang” ca nu doarme 24/24. Papa bine, a inceput sa faca obrajiori. E un scump, eu ii fac baita, si cand incepe sa planga ii vorbesc tot timpul si se opreste din plans. Dar e asa de mic, la inceput cand i-am facut prima baie mi-a fost cam frica, insa n-am zis nimic si pana la urma am reusit sa-i fac baita. Ref la vaccinuri, noi avem aci’ o gramada, uite ma uit acu’ in carnet si scrie asa: acu’ la 1 an facem Manotux (care n-am inteles excat ce e, sotul meu cica e o testare, un pre-vaccin la BCG, insa din cate stiu eu aici BCG-ul il fac prima data la scoala, deci de ce facem asta acum, nu stiu, o sa intreb pediatra inainte sa i-l faca). Apoi, la 13 luni avem doza a 3-a de Meningitec, la 14 luni ROR, la 15 luni prima doza de scrie acilisa “anemevlogia” care eu stiu ca insemana varsat de vant!!! Se face vaccin si pentru asta???), apoi la 17 luni avem doza 4 de Prevenar si la 18 luni avem doza 4 de Pentavac. Noroc cu tine, ca uite asa ma mai uitai si eu in carnet s-o intreb pe pediatra ce e cu asta cu varsatul de vant.

Ioannoula, si la mine a venit mama cand am nascut si a stat 2 saptamani, insa eu am fost de acord sa vina, nu pentru ca as fi simtit nevoia de ajutor, ci mai mult pentru mama sa stea un pic cu nepotelul ei. La cumnata mea o sa vina mama ei peste vreo saptamana si o sa stea toata vara.

Mamitza_alex, cum stati cu bronzul? Dar cu pregatirile de nunta? Ai gasit rochita pana la urma?

Carmaw, moama ce de retete cu iepuroi stii tu. Sa ni le zici pe toate cand ai timp si chef. Si mie imi place iepurioul maxim, si stiu ca e carnea cea mai sanatoasa, cu cel mai putin colesterol. Eu nu-mi mai amintesc deloc cum facea bunica mea cu balegarul de la vaci pe care il facea ingrasamant, insa uite am gasit un articol www.ecomagazin.ro/compostul-ingrasamant-ecologic-natural/" target="_blank">aici, poate te ajuta.

Moro_K, tinem pumnii sa vina bebe!!!

Andreea, tu nu mai zici nimic? Ce nazbatii a mai facut Luka?

Asa, haideti sa va zic de noi. Azi-dimineata fi-miu s-a trezit cu un singur gand: sa mearga. Doar ce s-a trezit, l-am luat din patut si cerea cu disperare pe jos. Il pun jos in fund, asteptandu-ma s-o ia la sanatoasa in 4 labe, insa il vad ca o ia la sanatoasa, dar in 2 labute!!! Si toata ziua numai asa a tinut-o. Deci, o facuram si p’asta, acu’ sa te tii. Am reusit sa fac si un filmulet cu primii pasi adevarati, ca am fost pe faza sa nu ratez. De indata ce-l descarc, il pun pe contul comun. In rest, mai mergeem la plaja, e si un loc de joaca acolo pe plaja, ne ducem la catei, avem multi catei pe aici prin vecini si mari si mici si cand ii aude zice “av, av” si ma trage in jos pe scari sa mergem la catei, ne plimbam toata ziua cu trici, d’astea. Casa e cu susul in jos complet, ca soacra-mea sta numai sus la cumnata-mea si nu poa’ sa-l mai tina nitel pe Stelios sa mai ranesc si eu p’aci, ba am mai avut si un "accident", ni s-a spart boilerul din pod (sau ma rog, patari ala, ce e deasupra baii) si ne-am inundat in baie si maine vine instalatoru’ sa-l schimbe, ca de 3 zile ne spalam toti 3 la lighean. Si tot asa....

Va pup si va doresc noapte buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Pupam fetele

Eu sunt franta!!!De data asta ma plang ca nu mai pottt!!Asa as vrea un concediu dar nu se poate cel putin nu vara...am vrut si eu o sapt. concediu sa merg in Ro ca implineste mama mea 50 de ani si am vrut sa ii facem o surpriza dar mi-au sarit toti in cap ca avem nunti in fiecare weekend si nu se poate.Off pe cuvant ca am obosit mai fetelor ca am 1 an si 5 luni de cand muncesc fara pauza.
Anouk iti doresc putere si rabdare sa treci peste noptiile nedormite si te inteleg perfect ,eu ajunsesem un veritabil zombie si nici macar anticearacnul nu mai putea rezolva situatia.
Theo ce bine ca sunteti toti acolo si o ajutati pe noua mamica ca tare bine prinde o mana de ajutor mai ales la inceput cand esti nepriceputa.FELICITARIpiticului pt primii pasi si super ca l-ai filmat asteptam video.
Moro_k tin si eu pumnii pt doua lniute si sti ca lucrurile speciale se lasa intodeauna asteptate
Oana pupam pitica mumoasa;eu o data si Lukas de mai multe ori ca asa tare ii plac bebelusele!!!
Carmaw ce e mama cu mesajul ala ...cine a murit?asa m-ai speriat.da detalii ce s-a intamplat...sper sa nu fie cineva apropiat tie

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Carmaw, ce-i cu mesajul ala?!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

O amica o fata dintr o familie mare ..;ea insasi frumoasa ca o cadra cu doi copilasi ca n poveste....ce sa spun cancer fulgerator...m a socat. Atit de tinara si atit de repede!
SCUZATI MA sunt trista.
Dumnezeu sa te odihneasca Mercedes Birzescu Titeica!!
:((((
Rescriu ca sa va spun ca am sters mesajul initial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Imi pare rau, Carmaw.. Foarte trist..

Andreea, draguta mea, te cred ca nu mai poti cu munca. Atata vreme fara pauza.. Cand implineste mama ta 50 de ani? Chiar nu te poate inlocui nimeni o saptamana? Multa putere iti doresc si las' ca trec si nuntile astea.. Stabileste de acum o perioada in care sa pleci ca sa se organizeze si sa se stie clar ca vei lipsi in zilele alea.
Theo, mamica si matusica, you rock! Felicitari pentru plimbaretul atomic!!! De-acu' s-a ispravit orice urma de liniste mai aveai . A propos de vaccinuri, m-am uitat in carnet si avem vaccinuri si pana in 2 ani, nu stiu de ce mi-a zis pediatrul prostii. Urmatorul este in noiembrie, deci la 1 an si 6 luni, dar nu mai retin ce era si parca mai notase unul-doua mai apoi. Ma uit si-ti zic.
Nasol cu inundatiile.. Casa este si la noi cu susu-n jos de multa vreme, dar nici nu ma mai stresez. Gasesti polonice prin dulap, cratite pe sub masa, biberoane (ca noi le avem numai de jucarie) prin canapea.. strang, strang si nu se termina niciodata.
Bravo lui Stelios ca este asa curajos cu cateii si imi place tare ca e sociabil. Iar lui bebita Thomas (cum sa-l scoata, mai, tot Stelios?!..) sa creasca mare si frumos!
Ce-o sa faceti de ziua lui?
Oana, bun venit in clubul incercanatelor! Hai, fruntea sus, mamico ca ai o printesa care are nevoie de tine . Fanoula se ridica in picioare? De-a busilea o ia?
Carmaw, desi probabil nu-ti sta mintea la asta iti scriu acum pentru cand ai chef sa procesezi informatiile.. Si noi folosim balegar ca singur ingrasamant si tot asa punem bobitele intr-o sticla de plastic cu apa peste. O sa-l intreb pe barbatu-miu exact cate zile il tine acolo, dar parca nu multe zile. Stiu ca foloseste mult de iepure si de oaie. Cel de gaina este foarte acid si are nevoie sa stea mai mult timp sa fermenteze ca altfel arde plantele. Noi punem si direct la baza plantei, fara sa-l facem "ceai". Aaa, si mai facem si compost (din resturi organice), dar ala pute pana fermenteaza si-ti trebuie un spatiu mai departe de casa. Iar despre gaini.. intreaba-ma orice cand te hotarasti! Sunt foarte simplu de crescut, de fapt cel mai simplu de crescut dintre toate orataniile noastre.

Ca veni vorba.. am uitat sa va mai fac update la starea fermei de nebuni, ca daca iar ma plang ca n-am dormit ma dati afara de pe forum.. Cei 4 matzisori sunt superbi! Avem gainuse de toate dimensiunile, gastele s-au facut imense si frumoase, lebadoiul care e toata ziua cu ele s-a facut si el un frumos, iar ciocul lui a inceput sa se faca mai roz (se va face rosu aprins la maturitate). Curcanii cresc si ei, avem si niste ratuste superbe ingrijite de mama rata. Tot imi zice barabtu-miu sa mai taiem din gaini si din rate, dar il tot aman ca nu ma-ndur sa ma desparte de nici una. Eventual de vreun cocos ca incepe sa chiraie pe la 4-5 dimineata..

Cam atat.. Azi daca nu merg la plaja imi fac harachiri. Am zis.
Hai pupici, fetele, si sa aveti o zi linsitita.

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Buna la fetele mele cochete
Carmaw, ce sa zic? imi pare rau de pierdere...e greu cand moare cineva in varsta, dar cand pleaca cineva tanar si lasa in urma si alte suflete care depind de el te cutremuri. Pacat de ea, sa o odihneasca Dumnezeu in pace!!!
Anouk multumesc de primire in club!!! Fanu sta in picioare daca se tine de ceva, nu mergem de-a busi-lea, in schimb vrea toata ziua sa mearga de maini... Cand o mai pun pe canapea, plange ca vrea in premergator. Rade, tzipa...e zapaceala mica. Si mie imi place la nebunie, ca si eu sunt zapacita de felul meu.
Theo Pupici si tie si puiului tau, si proaspetei mamici cu puiul ei. Saracul...si la a mea i-a bagat in cap micuta...Dar acum e bine, si toate sunt uitate.
Lukasnikolas, imi pare rau ca nu poti ajunge la ziua de nastere a mamei tale.Poate o sa reusesti in iulie, cand se termina nuntile.
Dimitra, sper sa reusesti cu dosarul acela pana la urma!!
Esthera, unde esti fata draga? ne-ai abandonat? Ne e dor de tine!!!! Ai luat permisul? Ai terminat cu dintii? Pe cand nunta???
Cam atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,ce faceti?va ascundeti de caldura?la noi e zapuseala,nu gluma.de dimineatza am fost la plaja,ieri in bazar,noi suntem bronzate cat de cat,am facut si baie in mare,fimea e tare fricoasa,asa tipa de numa-numa,trebuie sa o tin de maini chit ca e in colac si are si bratachia.azi am aflat ca matusa sotului(si moasa biancai)e gravida cu bb2(m-a sfatuit sa renunt la antibb,ca sa mai fac si eu unul)

anouk3,ai o intreaga ferma nu gluma.lasa curateniile,ca oricat ai face e la loc imediat.
lukasnikolas:la multi ani mamei tale,pacat ca nu ajungi la aniversare.servici usor si multa putere de munca!
theo:felicitari,esti matusa ideala(as vrea si eu una),felicitari lui stelios,pt primii pasi hotarati!
ioanoula,pupici fanoulei!
pupici si o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

fetelor, avem 8 luni!!!! Si de cateva zile, zicem clar de tot BABA si-l cautam pe tati... Moare ta-su dupa ea.
Am zis sa mergem si noi duminica la plaja, ne-a luat tati lotiune, ne-a luat colacel....suntem pregatite.
Cam atat pentru azi. Va pupam pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Salutare fetelor!

Hop si eu de la servici...multumim fetelor pt urari(pt mama)dar mai e ...pe 26 iunie e ziua ei,este un veritabil rac.
Am cumparat si noi azi jucarele pt nisip ca cele de anu trecut s-au pierdut si ne pregatim de plaja..poate ajungem vineri cand am si eu liber.Alex zici ca Byei ii este frica de apa daca il vezi pe Lukas zici ca e scafandru nu mai poti sa il scoti din apa si se baga numai cu capul la fund sa faca baloane in apaeu mor de frica cand il vad cu capu' la fund.Oana la multe lunite puicutei si distractie placuta la mare.
Uitandu-ma intr-o doara la ceas vad ca e trcut de 12 si deci e 9 iunie asa ca avem un sarbatorit
LA MULTI ANI STELIOS SA TE FACI MARE SI VOINIC SI SA LE ADUCI PARINTILOR MULTE BUCURII

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Theo sa ti traiasca puiul!
LA MULTI ANI CU SANATATE!

Mergi la inceput