Mamici din Grecia (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buuuna scuze de absenta...n-am intrat ieri deloc...Theo...tare tare mult ma bucur ca e bine puiutzul...Doamne ce tre sa fi fost in inima mamicai mai ales ca e un copil asa dorit si asteptat...sa dea Domnul sa vina sanatori si cat mai repede acasa!eu incepusem de la ultimul meu post sa citesc si m-am speriat...pana sa citesc posturile de bine...trimitem asa macar gandurile noastre pozitive sa fie totul bine
Anouk vazui si eu pozele...:)...bravo ca esti relaxata si-l lasi sa se umple de noroi:)...si sper ca te-ai mai odihnit azi...bine ca ti-a venit colega...
Dimitra bun-revenit! sa-ti traiasca Ilias si sa iasa un botez asa cum va doriti si petrecere frumoasa in Ro...astept poze pe FB :D botez si Ro
Mamitza-Alex...ce mancaruri bune faci tu...supitsa cu galusti...n-am mai facut de cativa ani...ai mei nu prea mananca supe in general...si oricum le vor iarna....iar nesul cu cola era mortea mea...mai bagam si ness cu inghetata....dar de cativa ani ma ia cu greata si tremurat....hmmm...am o cafea d-asta de-a noastra si zic sa incep iar sa beau asa mai apoasa ...ca parca mi-e dor:)
Carmawu...m-ai facut sa ranjesc cu dinti cand am vazut sch de locatie:))...nu de alta da sunt cam sinonime....unde stai-kyrgyzstanu:))
La noi e cald si bine zilele astea...azi am fost cam off ca au venit musafirii si mi-a fost cam rau...ca de obicei in prima zi...da trece..de maine incepem iar ciclul bagam ceva hormoni
puuuup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

he he he
Mihaeluto eu voiajez mama....amu m am mutat
Las ca poate mai fac niste schimbari
Pupici la mamici ,la aspirante si la generatia ce vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Hop ca mai dau si eu cu scrisu'.. Acush am prins nitel timp ca sunt la munca si doar ce a plecat prima runda de puradei.
In primul rand.. sa-ti traiasca nepotelul, tusha Theo!!!! sa fie un copil norocos si sa aduca numai bucurii! O sa aiba Stelios un partener de ghidusii.
Iti multumesc mult ca te-ai interesat de costum de baie pentru Nicolas si ca te-ai oferit sa mi-l aduci! Ai multi de la mine. Nu vreau totusi cu pluta d-aia incorporata si nici nu zice nimic de protectie solara. Am gasit pe un site englezesc din 2 piese exact ce vroiam si mi-l comand de acolo. Sper sa nu ajunga la iarna..
In rest cu ce te mai lauzi? Acum ca te-ai linistit cu nepotelul.. Ai renuntat de tot la aerobic? De fapt vara mai bine te duci la inot ca e moca si e mult mai eficient. Mai zi de Stelios ca chiar e super atomic. S-a pornit la galop?
Andreea, mama ce zestre de haine aveti pentru Lukas Cum e la munca? Mai rezisti? cati se mai marita, cati se mai boteaza? Pe la voi e zona turistica sau sunt localnicii care tot umplu restaurantul? Iarta-mi ignoranta, dar n-am fost nicioadata in Almiros si habar n-am.
Oana, eu n-am cont pe hi5 Asta inseamna ca nu pot s-o vad pe printesa ta? Da si tu niscaiva poze pe gmail sa-si mai clateasca privirea si baba de mine cu bebei. In rest cu ce va umpleti timpul acum ca a venit caldura? La pranz ma gandesc ca si pe la voie coacere.
Alex, daca nu-mi trimiti si mie tarta d-aia cu fructe vin si mi-o iau singura!! Parca-s nebuna cu dulciurile.. Ness cu cola la ore d-astea tarzii? Eu cred ca nu mai dormeam o saptamana.. Ai fost la plaja? Cum e apa pe acolo? Voi pe unde mergeti la mare? E aproape de oras? Bya ce mai face? (mama, parca te-am pus la zid si te-am luat la intrebari.. Dar asa vreau sa va intreb pe toate o gramada..)
Carmaw, unde te-ai mutat? N-am inteles bine ce era cu Cipru.. Zi-mi si mie, please, cum ai facut iepuroiul ca mie imi place mult, dar imi iese cam anost.
Moro, tinem pumnii sa fie cu folos hormonii! Ti-au descoperit vreo problemuta sau ca sa-ti mareasca sansele de sarcina?
Larisa, ce bine ca mai treci pe aici.. Sper ca problemele de care vorbesti nu sunt serioase, ci doar tracasarea de fiecare zi cu 2 copilutzi in grija.. Mai zi-ne de tine, de copii.. Cu alocatia nu cunosc, imi pare rau.
Si asa ca o incheiere, am tot citit ce ati scris despre problemele voastre la nastere, ce-ati tras cu bebitzii, Oana si Theo, cu cumnata lui Theo, cu alaptatul.. si mi s-a rupt sufletul. Eu in toata perioada sarcinii si la nastere eram de-a dreptul inconstienta, mi se parea absolut firesc sa-mi zica doctorul ca totul e in regula, sa am o nastere fara complicatii, sa fie bebe sanatos, sa am lapte.. Abia dup-aia am realizat cat de binecuvantata am fost.. Aceeasi binecuvantare v-o doresc din inima in fiecare zi din viata voastra, orice ati face si oriunde ati fi!
Si, Carmaw,.. copil de 19 cm a trait??

Va tzuc pe toate ca imi sunteti tare dragi!

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna seara

Azi am fost pe paralie cu Lukas...nu mi-am luat costum de baie ,prosoape ,nimic ca am zis ca nu facem baie dar nu am putut sa il tin ,mai avea un pic si se arunca in cap...l-am dezbracat si eu ca pe un pui de tigan in curu' gol si l-am bagat in apa,dar doar la mal si era extaziat nu mai putem sa il tin ce se agita si ce se bucura(dar nu l-am tinut decat vreo 5 min)...deci Lukas a facut prima baie inaintea lui mami si a lui tatiAm un baiat tare sociabil cred ce azi a salutat jumatate din oamenii care erau la plaja ...merge pe strada si cum trece cineva pe langa noi il auzi ''IA IA'' si nu se opreste pana cand nu il baga respectivul in seama.
Anouk Almiros nu e statiune turistica pt ca nu avem marea langa noi paralia Almiro este la 7 km de orasel dar este ff nasoala si noi mergem cu autobuzul(vreo15min)in Anhielo sau in Migela(unde e superb).La restaurant vin de peste tot pana si din Volos pt ca este situat in mijlocul unei paduri,multa verdeata,2 iazuri cu lebede si rate salbatice si cateva caprioare.Dar clienti avem doar sam-dum ca in rest sunt doar localnici si e cam gol.
Moro_k spor cu tratamentul!Sa sti ca si eu visez sa am bani si sa fac o fundatie pt catelusi abandonati ca mi-s tare dragi dar din lipsa de fonduri am luat doar unul, pe Joy, care a fost abandonata de stapanul ei (domnu' primar al orasului Volos) care si-a dat seama ca calatorste cam mult si nu poate avea grija de ea si a lasat-o la hotelul(pt catei)unde oricum isi petrecuse jumate din viata.Aia de la hotel vroiau sa o dea pe strada ca nu mai avea cine sa plateasca pt ea,si se dau mari iubitori de animale.Eu in perioada aia lucram acolo la hotel si imi era tare draga Joy si cand mi-au spus sa o duc pe paralie si sa o las acolo ca o lua-o cineva am inebunit pt ca ei se comportau tare bine cu animalele cazate acolo dar atunci am inteles ca doar pt bani.Bineinteles ca am luat catelusa acasa ,o am de 2 ani si ceva si e sufletul meu.Pe pitici am gasit unde sa ii dau ca sunt tare dragalasi si pe Joy o castrez cum ne da verde veterinarul.
Pupam fetele si o noapte linistita sa aveti!
PS THEO sa ne spui daca a ajuns puiul mic acasa cu mami si cu tati

Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

‘Neata dragelor!

Kalh ebdomada na exoume!

Ioannoula, . Am vazut si eu pozele cu Fanu, ce mare a crescut, e o mica domnisoara acum.

Andreea, ce tare e Lukas cu baia. Asa si Stelios, am fost de vreo 2 ori la mare si prima data am mers nepregatiti si el calare acolo pe noi ca vrea in apa, l-am bagat nitel cu picioarele. Insa inca marea e rece pt el. Si el e f sociabil, a invatat sa faca pa si-l vezi cum le face tuturor din manuta. Erau pe plaja vreo 3 fete de liceu cred, mama, nu s-a mai dat dus de la ele.

Anouk, chiar sa stii ca sunt emotionata tare ca am devenit matusa si mi se pare ca am o responsabilitate ca pentru copilul meu. Ma gandesc la puiul mic, cum ma gandesc la copilul meu. Cu nasterea eu n-am tras f tare, adica noi n-am avut probleme, numai ca s-a infasurat musiu’ cu cordonul de picior si a trebuit sa-mi faca ceza. Insa dintre toate (sarcina, nastere, alaptare, ingrijire bebe mic) mie alaptarea mi-a creat cele mai mari probleme, desi mi se parea cel mai usor si natural proces dintre toate, uite ca la mine a fost altfel, din greseala si nestiinta, a mea si-a altora, dar slava Domnului, Stelios e un copil sanatos si vesel, desi nu a foat alaptat f mult. Cu aerobicl, am mai zis, oana in toamna s-a inchis, incepem in noiembrie, iara. Mai fac eu singura acasa, dar nu e ca la sala. Dar vad ca am inceput sa slabesc tot alergand dupa Stelios.

Larisa, bine ai revenit. Si eu ma intrebam ce-o fi cu voi (cu tine si cu Ertina). Mai zi-ne de voi, de bebe Ilias. Eu iau alocatie din Ro si mi-a intrat dupa 2 luni de la depunerea dosarului (asa cum mi-au si spus, de altfel).

Mamitza_alex, wow, ness cu cola, ce mai beam in liceu din asta pana imi pocnea capatana. Uite ca mi-ai facut pofta, chiar o sa-mi fac.

Moro_K, succes la “prinderea de bebe”. Iti tin pumnii sa ti se implineasca visul cat mai repede.

Fetelor, Stelica al meu a inceput sa faca primii pasi singurel. E asa incantat, chuiuie si face bravo de bucurie cand reuseste sa faca 2-3 pasi. Nu face mai multi, insa nu de frica, ci pt ca oboseste, deh, kilele astea, ne omoara. I-a mai iesti un dinte si iara e cu mucii la nas, ma dispera mucii astia ca el n-a avut deloc pana acum. Probabil ca mai sunt si alti dinti pe drum.

Despre bebe mic: ieri a iesit mama lui din maternitate si a fost si l-a vazut. Am plans amandoua la telefon cand am vb, nu puteam sa vb. Bebe e bine, ieri a mancat pt prima data si a facut si caca. Insa, au zis ca-l mai tin cel putin 1 sapt. Inca respira ff repede. Insa sa va spun ce m-a uimit si m-a impresionat de si-acum cand povestesc plang: pana acum cand se ducea tati la el, cel mic dormea, niciodata n-a fost treaz. Ieri cand a fost mamica lui, s-a trezit, a papat, a facut caca, a privit-o, offfff, mititelul, si-a asteptat si el mamica (singura persoana pe care o cunoastea).

Astea sunt vestile de la noi, va pup si va urez o sapt minunata.


Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata, fetili!
Eu in sfarsit am avut o noapte mai buna (buna in acceptia mea) ca dormea RAU DE TOT in ultimul timp. Imi venea sa nici nu ma mai culc. Merge de-a busilea in toiul noptii, se ridica in fund, se tranteste pe spate, se foieste de m-a zapacit.. toate cu ochii inchisi! Probabil tot de la dinti ca tare isi mai indeasa mana in gura. I-au iesit deja trei masele.. in ritmul asta in 2-3 luni avem gama completa (si parul meu albit complet ) Ii dau cu orajel, dar nu prea ma lasa sa-i umblu in gura.
Felicitari, Stelios, pentru primii pasi!! De-acu sa vezi fugareala. Daca pana acum ti se parea atomic, de-acu' e foc de artificii. Si Nicolas face cativa pasi, dar inca ii e teama, asa ca il ducem des pe plaja ca acolo isi da drumul.
Deci a facut monsieur Stelios si baita in mare.. La mai multe! Nu l-ati luat de acolo cu plansete, daca tot ii place asa mult?
Iar mucii sunt convinsa ca sunt de la dinti adac nu are alt simptom, pentru ca exact asa era si Nicolas pana sa-i dea prima masea.
Cu aerobicul.. am uitat ca mi-ai zis. Acu' iarta si tu un neuron stingher si nedormit de atat vreme .
Iar cu nepotelul.. ce vesti frumoase! Hai ca peste o saptamana o sa fiti cu totii acasa si trageti un chef. Sa inteleg ca inca nu l-a pus la san?
Andreea, ti-am mai zis eu ca mi-i tare drag Lukas al tau, chiar daca l-am vazut numai in poze. Lasa ca n-are nimic poponeata goala in mare. felicitari si tie pentru prima baita!!
La munca ta pare tare frumos.. Am zis ca la toamna e musai sa plecam si noi undeva, dar nu m-as aventura prea departe, probabil pe langa Volos, Pilio.. asa ca poate ajung sa va vad si caprioarele. In primul rand pe voi, evident .

Mai, si Nicolas face cu mana la greu, tot "geia, geia" zice. Si el se baga in seama cu toata lumea, striga la toti daca nu-i raspund. Si sunt fericita ca in sfarsit ma striga "mama", nu mai suntem cu totii "baba".
Cam atat de pe aici.. acu' vad ca iar s-a racorit. De fiecare data cand imi propun sa fac baie in mare patesc asa. Da' tot ma duc, fie ce-o fi, doar vine 1 iunie poimaine.
O zi buna sa aveti si tot de bine sa aud ca tare frumos merge ziua cand va citesc.


pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Buna la fete!!! Am iesit si noi azi, ca nu a plouat. Multumim mult pentru complimente!!! Theo sunt foarte fericita pentru tine!!!! Ma bucur ca e puiutsul mic bine. Anouk o sa pun azi poze noi cu Fanu pe gmail sa le vezi. In rest, noi suntem bine. Zapacite si galagioase. Va pupam muuult si dulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Oana, iti multumesc ca ai pus poze si pentru mine. Este absolut superba Fanu!! O printesa! Cu rochitica ei roz si cu palaria.. ce mai, superba! Esti o mamica foarte foarte norocoasa.

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Multumesc mult anuk. Rochita i-am facut-o eu. Ador sa-i fac rochite, doar ca acum nu prea ma mai lasa. Cum ma apropii de masina se pune pe urlat...parca stie...
La noi de 3 zile ploua in continuu, dar nu e frig. Chiar zapusala as putea spune.
De cafele...ce sa va spun? eu nu beau cafele de obicei... Si de dulciuri ma feresc. M-am facut cat vaca si incerc sa ma aptin.
Cu sotul, as putea spune ca s-a mai schimbat cate ceva. A inceput sa se joace mult cu fata, si ea chitaie si face ca toate alea la el...
Celor de jos, nu le convine cum zgarie rotile de la premergator pe marmura, si fac galagie...S-a dus cumnata-miu la sotul meu la magazin si i-a zis ca ii deranjeaza....si eu de-a naibii o imping sa faca mai multa galagie. Daca nu le convine, sa se mute. In rest, ce sa zic? Nu prea am ce face si m-am plictist, afara cum am zis, ploua...Fanu doarme, o oboseste alergatul toata ziua prin casa... Cam atat. Va pup muult de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Fetelor ieri m am plimbat si am daruit niste beri la niste bravi din MESKLA
Ni sa oferit dulceata ceva de pergamote
Intreb ce e, eu tot stiu de la romanica ca sunt pere ei zic ca sunt ceva intre lamii si nu stiu ce alta minune
Si ca sa fie 'cireasa pe prajitura' fac cautari si dau peste fructe ceva ca lamii
Deci noi cind spunem pere pergamote (in romania°) gresim sau cum exista si d alea si d alealalte???
NU INTELEG.....ajutorrrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput