Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

O saptamana excelenta va doresc burtici si strugurasi!

elly, sa ma lase singurica pe ultima suta...vai...eu numai cu el vreau sa nasc...vai... am trecut prin multe impreuna, dupa nebunia de acum 3 ani...si chiar nu vreau alt medic multumesc de info

oanaiasi...eu iau si mangeb6 (3/zi) si elevit (1/zi) si vit C de 1000, aaa zi no-spa (3/zi)

jade: felicitari!

e asa nebunie la job si eu nu prea ma pot mobiliza, vai...nici pe scaun nu mai am stare...sunt si stresata ca nu gasim apartament, dar trebuie sa-mi pastrez calmul si optimismul

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu in loc sa ma indrept spre 73 Kg, am constatat ca am 71,5

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

andreea, nu gasiti la banutii care-i aveti?Sau de ce?

Sotul meu vrea sa dea pe el 38 000 + actele sa ajungem la 40 000.Si nici noi nu gasim la pretul acesta.Bine....vrem sa fie decomandat, etaj intermediar, nu turn si sa arate cat de cat bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Multumesc fetele pt info.

Cred ca o sa iau si eu un magne pe zi peste elevit. Ideea e ca nu as vrea sa intrerup prenatalele de asta va intrebam pe voi . O sun pe doctorita sa vad daca ma lasa sa iau un magne seara la culcare.

Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Si eu am constatat ca am vreo 2 sapt de cand nu am mai luat deloc in greutate.... ma invart intre 9,5 - 10 in plus.... curios...... Poate treaba asta e ca un mountain rouse - panica panica panica 2 kg 5 kg 8 kg.... un moment de liniste... iar panica panica panica panica aaaaaaaaaaaa 10 kg 12 kg 15 kg ........... !!!!!!!!!!!!!!!! ... si speram ca nu trecem nici una de 15 kg plus (in cazul meu insa nu stiu ca e de realista dorinta asta, cik pe la 31-32 sapt iar urmeaza o perioada de ingrasare... ). :)
Apropo de comparatia cu mountain rouse-ul mi-am adus aminte de luna de miere cand am fost intre-un parc de asta mare de distractii si mi-am dovedit cat sunt de fricoasa si am jurat ca daca o sa ma mai intorc acolo , o sa fie cu copilul meu si o sa ma trag doar in elefantei cu el - nu-mi mai trebuie in viata mea mountain-rouse si alte bazaconii de alea......

Lori 27+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

andreea, nu gasiti la banutii care-i aveti?Sau de ce?

Sotul meu vrea sa dea pe el 38 000 + actele sa ajungem la 40 000.Si nici noi nu gasim la pretul acesta.Bine....vrem sa fie decomandat, etaj intermediar, nu turn si sa arate cat de cat bine.

Pai noi vrem de 3 cam, decomandat (acum am spus noi ca renuntam si la asta daca gasim ceva), etaj intermediar. Vrem maxim 60.000 euro cu prima casa. Mai e si zona, am cam vrea in sect 3, incepand cu dristor pana la 1 dec 1918, preferam pe langa piata salajan sau metrou titan...mai vad ca astazi au aparut si anunturi cu preturi ceva mai mari...ufff...si sunt multi care nu mai vor prin prima casa ca au de asteptat si ca nu a dat inca drumul. noi avem si dosarul aprobat financiar, doar sa gasim casa...dar nimic...asa mult vreau camera lui bebe...
Daca am avea mai multi bani, macar vreo 5000 euro, am avea sanse sa gasim.

tot cum vrea Doamne, Doamne o sa fie trebuie sa ma incarc cu energie pozitiva

25+

Mergi la inceput

Eu ma rog sa nu depasesc 17-20 Kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Multumesc fetele pt info.

Cred ca o sa iau si eu un magne pe zi peste elevit. Ideea e ca nu as vrea sa intrerup prenatalele de asta va intrebam pe voi . O sun pe doctorita sa vad daca ma lasa sa iau un magne seara la culcare.

Oana 23+

mie mi-a zis sa nu iau magneziu seara ca s-ar putea sa ma agite... am luat si seara nu m-a agitat, insa na ..

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am pus poze noi

_

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

mama , Lore ...27s ...sa nu fii de deochi! Hai ca mai ai un pic!

Oana 23+

Mergi la inceput