Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si eu in loc sa ma indrept spre 73 Kg, am constatat ca am 71,5

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

deci ai slabit un kg?

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Vad si fetele de iulie-aug au putine kg .. la 33 -34 saptamani au 7-9 kg... ceea ce ne face pe noi mai .. Rotunjoare

Cred ca noi o sa fim o odisee de "grasute"
Eu declar 8 KG+ la aproape 27 sapt.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Multumesc fetele pt info.

Cred ca o sa iau si eu un magne pe zi peste elevit. Ideea e ca nu as vrea sa intrerup prenatalele de asta va intrebam pe voi . O sun pe doctorita sa vad daca ma lasa sa iau un magne seara la culcare.

Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

mie mi-a zis sa nu iau magneziu seara ca s-ar putea sa ma agite... am luat si seara nu m-a agitat, insa na ..

Eu l-as lua seara pentru eu sunt cu cu curu'n sus ...noaptea se contracta uterul nu ziua cand stau la munca sau in picioare

Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Lore.. eu sper sa nu fie mai mult de 17 .. ca 15 ar fi vis erotic....

Mergi la inceput

Raluca.. esti chiar bine... hai ca 8 nu e asa mult.. esti in grafic...

Eu la 1.70 si 56 inainte de sarcina, potrivit muc cel mic la 26 s ar trebui sa am intre 63.5 si 66.7 .. am 66.7 .. limita de sus dar in grafic

Jade ce sexy mama.. si ce fain tricou

Mergi la inceput

Lasati fetelor ca dam noi jos KG dupa nastere .
Daca avem "bafta" sa nu doarma bebe noaptea sa vedeti ce rapid slabim

25+

Mergi la inceput

Citat:

Raluca.. esti chiar bine... hai ca 8 nu e asa mult.. esti in grafic...

Eu la 1.70 si 56 inainte de sarcina, potrivit muc cel mic la 26 s ar trebui sa am intre 63.5 si 66.7 .. am 66.7 .. limita de sus dar in grafic

Jade ce sexy mama.. si ce fain tricou

Simt ca ma umflu de la o saptamana la alta. Uneori parca am senzatia ca-mi plesneste burta . Daca merg in ritmul acesta o sa devin balulica

25+

Mergi la inceput

raluca... nu ma ingrijorez f tare cu kg.. recunosc ca nu as vrea sa ma vad cu 75 kg.. (pana acolo mai sunt 9 kg) , insa important e sa fie bebi ok.. restul nu imi pasa.. o sa slabesc..
Si eu ma simt ca o balena... cred ca suntem si grele, imi e din ce in ce mai greu sa ma ridic de pe scaun...
Insa sapt viit Concediu , practik as mai avea 5 sapt de munca .. si 4 de concediu pana in aug, cand intru in prenatal ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna ziua burticute:) iar imi cer scuze ca nu am mai scris de asa de mult timp.. nu prea mai avem vesti despre noi suntem bine din punctul de vedere al sanatatii doar ca e putin stres financiar momentan care imi taie cheful de orice:( uofff abia astept sa iesim din starea asta sa ne revenim ca tare greu imi este cu ultimul leut calculat.

Bebelina da din craci in fiecare zi de cel putin 3 ori.. am observat ca cea mai mare activitate o are dupa 10 seara:)))(in ultima sapt am adormit numai dupa 11 seara deci o simteam bine bine... deja imi da pe la buric si mai sus de buric si e activa si mi-e draga de nu mai pot, abia astept sa o tin in brate.

Azi sunt mai melancolica asa si am vorbit cu fetita mea si i-am spus ca o iubesc mult mult si ca sper sa fiu o mamica buna si ca ma voi descurca in orice situatie pentru ea si ca voi avea grija de ea.

De multe ori imi trece prin cap ca nu ma voi descurca.. ne-am mutat si la "dracu in praznic" nu avem pe nimeni aproape sa ne mai ajute din cand in cand(uneori ma gandesc ca e un lucru bun ca asa nu voi avea ochii scosi ca vezi doamne nu s in stare d enimic si altele...alteori.. o mana de ajutor mi-ar prinde chiar foarte bine... oh viata asta)

Ma gandesc la noptile nedormite la cum ma voi descurca cu toate cele daca voi avea grija cum trebuie de comoara mea... si imi este teama.. mai ales ca eu mi-am dorit foarte mult timp un bebe dar niciodata nu era timpul potrivit.. acum ca suntem in fata faptului aproape implinit.. i got "cold feet" mi-e teama ca voi gresii(nu de greseli micute imi este teama nu.. ca nah nu putem face orice perfect dar... daca fac cv gresit complet si se intampla cv rau..

OFFFFFFF gata cu grijile.. trebuie sa gandim pozitiv, m-am descurcat mereu cand a fost vorba de ceva, ar trebui sa ma descurc si acum, vad eu cum se rezolva, dar voi face posibilul si imposibilului sa fie fetita bine si sanatoasa si bine ingrijita si sa nu-i lipseasca nimic!

La noi cu nasterea... va fii naturala (sotul pana sa vada cum arata o cezariana era 100% convins ca voi face cezariana:)))mi-e mi-e teama de taieturi de spitale de orice(cand am fost internata de URGENTA pentru operatie de apendic in loc sa ma opereze pe loc sau in dimineata urmatoare am ajuns in sala de operatii abia peste 2 zile deci.. tin minte ca m-am vindecat destul de repede.. a doua zi deja mergeam incet incet si m-am vindecat si frumos .....) dar apoi.. s-a calmat.. si am ramas pe natural.. si si-a dat si el sema ca o operatie e o operatie.. si eu va trebui sa fiu apta sa am grija de bebe.. ca deh nu are cine sa ne ajute.. el o sa fie cu servicuil noaptea trebuie sa doarma.. deci... eu sunt baza..oricum iaz de urgenta(fie ca va fii bebelina mare fie canu ma voi dilata suficient.. tot la cezariana ajung ca nah.. dar prima optiune este nastere naturala.

Inca nu am recuperat intreg capitol trecut dar am vazut ca vb de biberoane si sterilizatoare... m apuca groaza nu stiu ce sa iau cum sa iau de unde sa iau.. d ecare sa iau cum sa iau cats a iau... ogroaz de chestii care nu le stiu.. oricum prin luna 8 o sa iau vreo 2 biberoane sa le am(suzeta deja a luat sotul cu termometru sa nu spunem ca nu avem nic pt bebe ahhahahahaha, tot prin luna 8 o s ami pregatesc bagajul d epsital... va trebui sa merg la maternitate sa vad daca gasesc vre-un medic care s ami urmareasca sarcina... ca pana la urma renuntam la eva(din cauza ca a fost preluata de medilife si pana la sf lui august nu se stie cat vor creste preturile)... trebuie sa ma intereez de asigurare cum fac(nu am asigurare dar in caz ca e nevoie absoluta ma trec pe asigurarea sotului iar alte umblari si nebunii)

Mai opriti-ma. hahahaha o sa revin oricum ma oftica ca am avut o sambata cu o vreme superba si calda.. si am stat in casa ca nu am avut bani si nu am vrut sa ies fara bani.... offffff offfffffffff offffffffff mai mai

Felicitari pentru vestile bune pentru aflarea culorii carucioarelor, pentru burticute miscarete pentru tot ce e bun !
Va puuup dulce

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

asa uitasem in capitolul trecut vorbeati de colostru.. si la noi mai curge doar o picatura mica galbuie pare uneori si cu un pic de sange(probabil se desfunda canalele...nu incercati sa va "mulgeti" nu e regula sa curga la toate.. plus trebuie pastrat tot tot pt bebe.. asa daca curge el e ok dar nu sa scoateti voi.. parca citisem l odisea sarcinii ca pe la saptamana asta la unele femei poate aparea.. unele nu inseamna toate..:pupici revin cu completari:)

27+ cu

Mergi la inceput