Strugurasi de Sept -Oct 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
racheel spune:
Te inteleg,rammo si eu am renuntat la sare (pun putin sare in mancare ca nu pot deloc)si eu retin apa, ca ma umflu
ti-as spune poveste unei mamici cu gemenasi care unul din ei are probleme dar nu vreau sa te sperii pentru ca nu este cazul tau
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Intrebare pentru fetele care iau Magneziu : luati si supliment de vitamine gen Elevit sau altceva sau numai magneziu ?
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Intrebare pentru fetele care iau Magneziu : luati si supliment de vitamine gen Elevit sau altceva sau numai magneziu ? Oana 23+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Oana eu am renuntat la elevit.. asa mi-a zis dr.. Cal c Vita ( complex calciu , vita C si ceva vit) + magne B 6 ...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Eu iau Elevit, prima data am crezut ca mi-e rau de la el si ca ma ingras.Am renuntat o saptamana la elevit si mi-a fost ffff rau si tot m-am ingrasat
Iau o pastila pe zi.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
ancaroro spune:
Ah, ca mi-am amintit. Discutia despre sterilizator.
Daca o sa dati lapte cu biberon, din sticluta, va trebuie sterilizator si cateva sticlute. Altfel, pentru apa si ceai, nu trebuie decat o sticluta si spalata bine. La lapte trebuie sterilizate, pentru ca laptele dezvolta bacterii ft urate si ft repede. Deci cele care vreti sa alaptati 100%, nu aveti nevoie de sterilizator.
O sticluta insa tot va trebuie. Sa aveti de rezerva lapte la congelator/frigider, pentru ca la alaptat din 3 in 3 ore, poate la un moment dat n-o sa mai rezistati. Poate o sa vreti sa iesiti undeva, sau doar sa leneviti si sa hraneasca tati pe bebe. Daca asta va fi situatia, luati-va din start o sticluta mai mare, de 260 de ml (dau exemplu avent, ca ei au de 125 si 260 ml).
21+
Bijuteriile mele
racheel spune:
ancaroro ce sa facem cu o sticluta de 250 ml la inceput?Ca ei mananca putin la inceput 10 ml, 30 ml pana la 250 mai este.Fetita inei prietene are 7 luni si mananca 150 ml o data.
Cred ca pentru inceput ne trebuie bivberoane de 125 sau 150 ml.
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Oana eu am renuntat la elevit.. asa mi-a zis dr.. Cal c Vita ( complex calciu , vita C si ceva vit) + magne B 6 ... 26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Le iei concomitent sau in cure? Citeam pe undeca ca (,) calciul favorizeaza contractarea fibrelor musculare uterine. Practic daca iei in acelasi timp si calciu si magneziu se anuleaza unul pe altul.Treaba asta ma intereseaza pentru ca eu as lua magneziu pt contractii.
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oanaiasi
Le iei concomitent sau in cure? Citeam pe undeca ca (,) calciul favorizeaza contractarea fibrelor musculare uterine. Practic daca iei in acelasi timp si calciu si magneziu se anuleaza unul pe altul.Treaba asta ma intereseaza pentru ca eu as lua magneziu pt contractii. Oana 23+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
mie dr cat si farmacista mi-au zis sa nu le iau in acelasi timp, insa pot sa iau la interval de cateva ore ( si eu stiam ca nu se asimileaza daca le iei impreuna insa dr a zis ca pot sa le iau la interval de 2-3 h.) , dimineata iuau magneziu si seara calciu.. eu stiou ca magne b 6 , ajuta la prevenirea contractiilor.. si alte fete de pe forum au zis ca ele au prmit magneziu chiar pt contractii...
10 zile iau Ca +Mg , 10 Fier...
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
'neata! pupam pe toata lumea!
intru sa raspund repede ca trebuie sa ma bag la dus si sa o intind la birou
jade nu vroiam sa termin capitolul dar am reusit . glumesc … stii si tu cum e sa stai acasa …. muream de plictiseala, de nervi ….
m-ai terminat cu viorica ta ….. am cunoscut-o acum vreun an. De altfel … faina ia o pauzare
andreeea … ufff prin ce ai trecut …
nu e cazul sa te panichezi acum. eu zic ca bb are timp sa se mai intoarca de 20 de ori pana sa stabileasca pozitia. e posibil sa traga spre cezariana epu .... in plus vb cu el pt ca s-ar putea sa fie plecat ultimele 2 sapt din august.
lali …. felicitari pt progresele lui Paul ! eu ca sa fiu sincera desi fii-mea putea sa manace cat de cat singura de multe ori ii dadeam eu. pana intr-o zi cand mi-a impins mana si mi-a zis … “maaaami … pot singurica!” pe de-o parte am fost mandra de ea pe de alta parte … am plans vreo 2 zile pe la colturi cu lacrimi de crocodil ca puiul mic nu mai e mic ….
alayna … cel mai bine vb cu medicul. eu ti-as spune metoclopramid ca am vazut ce efect a avut la mine … dar si am zis ca iau numai 1 cand chiar nu mai resist. Si la mine au inceput arsurile. cica ii scoatem cu pleata … la fii-mea s-a adeverit
bujo … sa inteleg ca am pecit-o rau cu compresele reci. habar n-aveam. dar mie asa bine imi faceau … si de fapt imi agravam starea …
incerc sa mai intru de la birou
PS am bagat date in listuta
mami de (30.06.2005) si 21+
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_b jade nu vroiam sa termin capitolul dar am reusit . glumesc … stii si tu cum e sa stai acasa …. muream de plictiseala, de nervi …. m-ai terminat cu viorica ta ….. am cunoscut-o acum vreun an. De altfel … faina ia o pauzare |
haaaaaaa !!!!
am scris forma populara a lui "femeie"
mami de (30.06.2005) si 21+