unguent Contractubex, pareri va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

am avut curiozitatea si m-am uitat pe prospect....si da, am cerut pareri ale celor care l-au folosit...vroiam sa stiu daca si-a facut sau nu efectul...
chiar si medicul mi-a spus ca la unii isi face efectul la altii nu...oricum operatia mea ii destul de veche...fiind destul de scump pt buzuanrul meu eram curioasa de pareri despre el...
multumesc pt timpul acordat.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Pot spune ca l-am cumparat pentru operatia copilului meu dar fiind foarte mic, nu am avut curajul sa il folosesc. Asa ca, Adriana,ti-l ofer cu placere. E valabil pana in decembrie.

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanica spune:

Chiar saptamana trecuta mi l-a recomandat dr genecolog pentru operatia de cezariana ( a trecut 1 an) care s-a cicatrizat extrem de urat. Este rosie-grena, umflata si tare...dr mea este extrem de stresata de ea de cate ori ma duc la control, eu pe de alta parte n-am nici o problema...oricum va urma o a doaua operatie in toamna, asa ca poate atunci o sa ma mobilizez sa o folosesc...ce este ciudat ca imediat dupa interventie cicatriciea era extrem de frumoasa, nici nu se vedea, ca un fir de par, dar se pare ca corpul meu a dezvoltat o reactie adversa la firul cu care am fost cusuta...
O intrebare: cat costa ?( ca nici nu m-am deranjat sa intreb la o farmacie)...macar sa stiu daca merita sa fac o incercare sau nu

Mergi la inceput

pe la farmaciile la care am intrebat ii intre 60-70 lei...pt mine sunt destui banutii astia, mai ales ca exista riscul sa-i dau degeaba...

Mergi la inceput

doina2222 ti-am trimis PM, nu stiu daca l-ai primit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

eu am avut arsuri de gradul II si III si pentru a scapa de cicatrici tot contractubex mi-a fost recomandat . am cumparat cu 50 de ron dar nu am vazut vreo schimbare in schimb eu am gasit altceva pt arsuri si cum dadeam vedeam cicatricile ca si-au schimbat culoarea, aducand pielea cat mai aproape de culoarea naturala dar nici asta nu a facut minuni .

in spital cand comentam ca nu vad schimbari(de la contractubex) mi s-a spus ca am astetpari prea mari ....

eu daca as fi in locul tau nu prea m-as omori atat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am citit de curand ca in cazul cicatricilor face cu adevarat minuni uleiul de maces (rosehip/rosa mosqueta oil). Se gaseste de cumparat pe net sau la Plafar la Carrefour Baneasa. Este relativ scump, dar tine mult.

Aici un link desore proprietatile sale (in engleza): http://www.ageless.co.za/herb-rosehip.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna!

Si operatia mea nu arata chiar subtire si incolora. Dar de la Plafar mi-a fost recomandata Spirulin de la Hofigal. Eu m-am dat de vreo saptamana si mi se pare ca incepe "regenerarea" si partea frumoasa este ca nu costa nici prea mult.
http://www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/801?osCsid=linkuri

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriT spune:

Si eu folosesc Contractubex pentru operatia de cezariana facuta acum 4 saptamani si sunt multumita de el...acum nu stiu daca prea devreme sa-mi dau seama ori crema e buna, ori pur si simplu norocul, dar operatia s-a inchis foarte frumos.

Mergi la inceput