Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
neata la fete!
scriu pe fuga ca azi avem progr administrativ
Irinuka - vazut Patrickut rontaind la banana e frumusel foc; bafta cu diversificarea; eu iau aminte la tot ce zici tu, ca acusi ne vine si noua randul...
Doloress - sa stii ca nu mai am multe optiuni in materie de alimente; am scos lactatele, laptele de soia, alunele, limitez pe cat posibil ouale...de gluten nu m-am atins inca, am zis sa incep cu astea, sa vedem; azi dimineata la micul dejun am mancat paste cu creveti
iar eu dimineata am o foame de numa, dupa o noapte nedormita...
legume crude evit pt ca accentueaza refluxul, imi raman legumele gatite, carnea de pui, pestele si crevetii...
deci variatiuni pe tema asta am sa servesc eu in urm saptamani;
lori - da, mai am pm-ul
andri31 si mirela - am deja comanda pt 16 cutii; mai mult de atat nu pot trimite ca nici nu mai e loc la bagaj, plus ca mi-e teama sa nu aiba maica-mea probl la vama;sorry;
daca renunta vreuna din fetele care au dat deja comanda, va anunt, ca inca nu am primit toate confirmarile.
mirela - ti-am vazut puii; sunt niste scumpei cum stau ei cu gurita dupa mancare, ca puii de randunica
MariaG - casa de piatra! ti-am citit blogul; imi place cum scrii; pari pozitiva si echilibrata! iar obiective SMART am avut si eu pe 2010- printre ele si permisul auto
aseara am adormit sophicul la 9 si apoi noi am fugit ca tinereii la cinema; a stat buni cu sophiot; a fost cea mai mare destrabalare din ultimele 6-7 luni asa mi se parea super distractia ca iesim si noi la film...
am vazut hangover2 - funny, dar parca prea merge pe tiparul lui hangover1.
si filmul rula cu casa inchisa, am stat in randul 2 de mi s-a sucit gatul,printre adolescente care tipau de cate ori aparea Bradley cooper pe ecran
ce mai, wild night!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
FRAGRANT- sa va fie de bine destrabalarea, noi mai avem de asteptat pana in Romania. Profitati, pe ultima suta de metri! Desi sa stii cand a venit soacra-mea sa stea 6 luni cu piticul, nu prea am mers pe nicaieri ca doi porumbei. La un botez si la o terasa, atata tot in 6 luni. Si aveam pitic mare, diversificat...Ba chiar 2 luni a venit si socrul si era trai, socrela gatea, el mergea afara cu Patrick. noi la servici, week-endul il aveam pentru plimbari si distractii. Dar nu puteam efectiv sa ne urnim pe undeva fara el.
MAYANE - super simpatic puiul tau, la bulanasele goale! Si-al meu maltrateaza o vacuta de zor. Pe RROX am vazut-o, am felicitat-o deja zilele trecute.
sherbi spune:
hello! in sfarsit si eu in rand cu lumea.
noi suntem bine, doar copil mare racit cu temperatura si mamai cu stafilococ auriu in gat. dupa ce intarc ma tratez, acu am luat doar niste amoxicilina, ca eram vraiste.
intrebare: vreau un fotograf profesionist pentru botez, am gasit, dar cere pt. 2 ore inainte de ceremonie, slujba si dupa vreo ora pt. ceva poze prin natura, suma de 400 de euro. asta inseamna cateva ore de pozat, fara petrecere, ca nu facem, prelucrare poze si fara album, ala e separat la bani.mi se pare EXAGERAT, cu banii astia pleaca maica-mea o saptamana in franta, ma rog, p-acolea.
problema e ca fotograful e din suceava si mi se pare foarte tare la poze fata de altii din zona, dar vroiam sa aflu si de la voi daca stiti care-s preturile in domeniu asta.
daca ma afla sotul cat vreau sa dau pe foto.
am vazut pozici, sper sa mai pun si eu zilele astea. bb al meu nu ia deloc in greutate, de 1 luna si jumatate are luate doar 200 grame, caca face tot o data la 2 saptamani. nici nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu. ahhh, si de vreo 2 saptamani a inceput cu niste urlete fantastice. zici ca-l tai pe burta si-l dai cu sare...asta tine cam 10 minute si pana la urma se linisteste la san. nu-sh daca-i de burta sau poate de dinti, dar e de nerecunoscut. ma bucur ca ati inceput si diversificarea ca sa-mi iau notite, eu merg sigur pe autodive, dar astept pana la 6 luni.
despre subiecte dezbatute, ce sa zic, eu nu mi-s femeie carierista neam. eu ma caracterizez ca mamica de meserie, asta-mi place cel mai mult, de fapt tot ce tine de copii. nu m-as angaja ever, am fost si nu-i de nasul meu, eu tre sa-mi fiu sefa mie, nu altcineva ca mor de gat cu el.
mi-am adus aminte...bb doarme NUMAI cu paturica pe ochi. toata lumea se uita socata pe strada cand il vede cu fata acoperita, dar altfel nu-si gaseste somnul.
s-a inscris careva la petrecerea de 1 iunie facuta de DC? pusese bebelu parca link, e undeva pe la cocor. eu m-as duce, mai vine cineva?
si, intr-adevar roxx, punem de-o intalnire, gasca mare. eu vin cu siguranta, chiar daca sunt mai departe, abia astept.
week-endu viitor nu pot, dar ma bag si in cursul saptamanii, daca voi sunteti cu familionu pe sfarsit de saptamana. deci, stabilim o data si in functie de asta facem o listuta cu doritoare?
despre kg. eu mai am 7, arat ca un c...r. toata lumea ma ridica-n slavi, ca vai doamne ce bine arat dupa 2 copchii, dar numai eu vad vergeturile si celulita si colacul de salvare, sanii shosetati, piele flasca, vase sparte pe picioare, pe fata, bube in lipsa de sex (pe principiul...n-am facut controlu de 6 saptamani), etc.
anul asta ma ignor ca-s anti sport, nu suport nici ideea, d-apoi sa ma apuc de ceva, las natura sa ma ajute cu kilele in plus si la anu, jur pe cravata mea de pionier ca ma bag la program de infrumusetare...poate da sotul si de vreo doua tzatzici noi.
alta urata...cade parul in disperare, imi vine sa-l tai din radacini, dar prea mult mi-am dorit cosite de cosanzeana ca sa ma mutilez acush, asa ca shade parul intr-un coc 24/7.
despre imbracat: eu sunt trend setterul orasului. mai despuiati ca ai mei nu exista. caciula, marc n-a vazut de 5 ori adunate, asta prin februarie, evident. poa' sa ninga, poa' sa ploua, eu il tin cu pleata-n vant, de fapt pe amandoi. dar ma-sa cu cojoacele pe ea, nu va imaginati ca tremur vreun pic, dar am eu piticul eu cu copchii sa-i tin despuiati.
pentru mine nu exista curent, vant...prostii, n-au nici pe naiba.
crema solara, dau si eu , exclus manutze balicioase. am luat ceva bio, organic. de tantari am luat de pe amazon un aparat pe baterii sub forma de buburuza cu ultrasunete. se ataseaza oriunde cu un cleste. va las ca urlaaaaaaaa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Un lucru e sigur: cand voi iesi la pensie, nu voi coase la goblenuri. Ca ma lasa ochii de pe acum. Am facut 4 (patru) floricele pana acum. Noroc ca botezul e peste o luna...
Citat: |
citat din mesajul lui sherbi alta urata...cade parul in disperare, imi vine sa-l tai din radacini, dar prea mult mi-am dorit cosite de cosanzeana ca sa ma mutilez acush, asa ca shade parul intr-un coc 24/7. crema solara, dau si eu , exclus manutze balicioase. am luat ceva bio, organic. de tantari am luat de pe amazon un aparat pe baterii sub forma de buburuza cu ultrasunete. se ataseaza oriunde cu un cleste. va las ca urlaaaaaaaa Mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011) poftiti la poze noi |
Nu taia parul. Singura diferenta la mine este ca nu mai gasesc fire de par de 15 centimetri, ci de 5 milimetri. Tot cade. Nici o afacere. Distrugi cosita degeaba.
![](bang.gif)
Despre aparatul cu ultrasunete, urmareste daca nu-i deranjeaza pe copii. Am vazut eu pe Discovery, intr-un documentar, ca abia pe la 16-18 ani omul pierde definitiv capacitatea de a auzi ultrasunetele. Ziceau ca copiii le aud si sunt foarte enervante (acum nu bag mana in foc ca asa e, ca eu n-am experimentat).
Revin mai tarziu, ca fi-miu zice ca ggg... gaieee... (e groasa, iar vrea mancare, desi nu are nici o ora de la masa...)
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Seara buna
Madalina;chiar am o problema noua...
Sonia a racit un pic de la AC din masina..si roade manutele..are tone de balute,si e maraita..nu a dormit toata ziua..habar n-am..o fii dintisorii deja?la voi cand au aparut problemele?.. nu sunt inca bebei cu dintisori??/
Mananca si dupa aceea imi suge bratul cu putere de am vanatai serioase
Sherbi;miss ya!!!!!!in sfarsit ai aparut
De 1 IUNIE ..nush..luam ceva maruntis
Am fost la festivitati azi...de acolo cu neamurile la restaurant.Nasa de botez a lui Sonic a terminat scoala.
pupici..asta mica urla
Imi cadae parul jaleeee...am disperat familionul cu par prin casa..cu totul imi port legat mereu.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
vasilasanita spune:
Iti recomand eu un fotograf ieftin si bun, e tot din suceava. Caut blogul lui si ti l trimit.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
vasilasanita spune:
citat din mesajul lui sherbi intrebare: vreau un fotograf profesionist pentru botez, am gasit, dar cere pt. 2 ore inainte de ceremonie, slujba si dupa vreo ora pt. ceva poze prin natura, suma de 400 de euro. asta inseamna cateva ore de pozat, fara petrecere, ca nu facem, prelucrare poze si fara album, ala e separat la bani.mi se pare EXAGERAT, cu banii astia pleaca maica-mea o saptamana in franta, ma rog, p-acolea. problema e ca fotograful e din suceava si mi se pare foarte tare la poze fata de altii din zona, dar vroiam sa aflu si de la voi daca stiti care-s preturile in domeniu asta. daca ma afla sotul cat vreau sa dau pe foto ![]() ![]() ![]() a Mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011) poftiti la poze noi |
UIte aici
http://samsondan.wordpress.com/2011/04/14/nunta-sanda-si-vasi/?ref=nf
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
madalina_m spune:
Bine ai revenit Sherbi! Pe fotograf noi am dat 200 euro. A venit acasa inainte de botez pt o sedinta foto, apoi biserica si restaurantul - a stat pana la sfarsit. A facut vreo 1000 poze si un album A4 printat de 20 pag - asta e super frumos.
Tunde imi pare tare rau ca a racit Sonicul! sa treaca repede.
Simo merci de incurajare. Deci trece ...
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
citat din mesajul lui gabrielaromt Mada, vrem poze de la botez! ![]() Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
Da ... maine fac tot posibilul sa ma ocup. Nu le-am vazut inca pe toate. Cu piciu asta mega plangacios e tare greu. Azi a fost mai bine cu el. Fiind si tati cu noi am mai facut cu schimbul.
Fetelor voi dati apa la bb? Eu ii dau de sapt trecuta ca mi se pare ff cald si sa nu se deshidrateze si a inceput sa faca kk mai des si mai moale. O fi normal?
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica