Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(43)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
MariaG spune:
adryiii Multumesc da, ai inteles bine
Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vasilasanita spune:
In legatura cu cariera,
Cele mai multe vad ca sunteti din Bucuresti. Partea buna este ca aveti de unde alege. In oraselul mic in care locuiesc eu ori esti agent de vanzari, ori vanzatoare, ori sa lucrezi intr o banca sau farmacie, ori intr o institutie de stat. Eu mi am dorit dintotdeauna sa muncesc mult(asta pana a naste). Ei si din 2 joburi pe care le am avut pana acu, ambele la stat, am muncit, ca odata ce se vede ca stii, ti se paseaza tie, dar munca pe bani f putini, tu fiind tanar. De multe ori am vrut sa plec dar n ai unde, doar in alt oras, ceea ce inseamna dezbinarea familiei.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
roxx26 spune:
LORI, care era mami reteta de tiramisu cu capsuni incercata de tine? Ca am googalit si am gasit o mie de variante...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 LORI, care era mami reteta de tiramisu cu capsuni incercata de tine? Ca am googalit si am gasit o mie de variante... _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
Ce dor mi e de vremurile in care mancam fara sa se depuna nimic!
Am slabit cam 1 kg saptamana asta. Nu am mancat dulce deloc.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
buna seara fete dragi
primiti una bucata femeie beata, la povesti?
Am baut o juma de bere si m-am facut manga..pe cuvant..ametesc de numa!
Am ajuns acasa de la Tg Mures...obositi ca naiba.Era o caldura de mori.Eu sunt oama de la munte si nu suport caldura/Fifi saraca a suferit si Ea cu noi..am dus-o cu mine la dr.Din fericire nu am mari probleme la poponet..o mica fisura anala..dar m-am emotionat la maxim..eram leguma deja cand am intrat.
Acuma a adormit...pe masina in drum spre casa facea crize de plans..cum am intrat in casa s-a facut super cuminte...dulce ratusca..ma topesc de dragul ei..
Ma duc sa va citesc
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Hey!
Am revenit si noi.
TUNDE ma bucur ca nu e nimic grav, s-a rezolvat nu? betivanca mica!
Multu' Roxx si Piscotel de urarile pentru tati!
Nah si www.dropshots.com/patrickcristian#date/2011-05-27/12:32:50" target="_blank">cateva pozici cu buburuzul meu mancacios!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Irinuka;sa fac lapte..d'aia.Dulce Patrikutzul..se lupta cu banana
.
Mai merg la control peste 3 sapt.Sr sa se rezolve.
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
madalina_m spune:
Buna seara! Ati fost destul de vorbarete azi. Eu nu am o stare mai buna ca aseara. M-a luat asa o stare de super oboseala si nervi. A plans copilul asta al meu in ultimele 2 zile cat in toata luna. Nu stiu ce are. Nu pare sa il doara nimic. Am iesit dimineata si am stat 3 ore in parc din care o ora jumate a plans si o ora jumate a dormit. Cum am intrat in scara blocului s-a trezit. In casa numai in martait a tinut-o si am iesit iar afara 2 ore jumate din care a plans o ora si restul a tacut ca l-am tinut in brate. Vreau sa ma duc la sala, la pilates sa ma mai eliberez si eu de energia asta negativa pe care am acumulat-o.
Felicitari Maria pt cununie!
Am vazut poze frumoase de Darius al lui Mayane, fetele lui Gabi, mititica eleganta a lui Fluturas, pupacita Maia a Ralucai, ochioasa Amalia a lui Andri ... Superbe toate pozele cu buburuze de pe Picasa.
Am primit si eu pozele de la botez facute de fotograf (intr-un final) si am pus cateva de la sedinta foto de inainte de botez. Restul nu am apucat sa le vad pt ca mi-au cedat si laptopul si PC-ul. Traiasca telefonul!
Andri ma scuzi ca intreb, dar nu am reusit sa imi dau seama din poze care esti tu si care e nasa. Cea care o tine in brate pe Amalia la ursitoare esti tu?
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
florintunde spune:
Zumzu'daaaaaaaaaa!sigurne incuscrim..wow...ce jinere
e voie sa fie si soacra indragostita de el?
Irinuko!;La multi ani pentru tati!Sa traiasca 100 de ani sanatos , fericit alaturi de voi!
Simo;usurel usurelai grija de inimioara
..Vrei sa-ti caut casa de vanzare pe la noi?
e aerul curat,liniste..ha?
Si ce m-as baga si Eu la o intalneala cu voi!!!!!!!!!!!Cu Gabivalceanu,cu LORI ,cu Tine ,cu Roxx ,cu toate fetele !
edit;serios m-am imbatat..scriu numai prostii..tot ma corectez
Tunde
roxx26 spune:
TUNDE, ce tare esti, te-ai imbatat...Mi-ai lipsit, sa stii!
MADA, si mandra mea a fost mai maraita zilela astea, nush de ce...ba chiar azi-noapte s-a trezit de 2 ori, ceea ce nu s-a mai intamplat de foarte mult timp...asta e, au si eu momentele lor. Tu trebuie sa iti gasesti momente de respiro, sa te relaxezi, cu cat esti mai nervoasa, cu atat e si el mai agitat!
IRINUKA, e dulce foc Patrickutzul papacios!
MAYANEEEEE, chiulesti de la tabel, ai???
MARIA, ai fost o miresica superba! Sunteti o familie frumoasa, cu doi copilasi minunati!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei