Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!
Raspunsuri - Pagina 19
roxy_s spune:
neata fetele
m-am gandit sa mai trec si eu putin pe la voi sa vad ce mai faceti si sa va las multi 

camcirs, paula, lorena, cixinica, didi, cos_minutza, ancadragoman va pup si sa va ajute Maica Domnului sa va impliniti visul de a avea un bebe mic.
bine, la toate fetele doresc asta dar in special voua ca am si fost colege la aspirante.
vad ca va mai viziteaza sibebelu, foarte frumos din partea ei. o sa incerc sa trec si eu mai des pe la voi.
azi am intrat ca am putin timp liber si am vrut sa vad cine a mai ramas gravi
m-am bucurat tare mult pentru lia si walkiria caci si pe ele le stiu.
fetele care au aflat de bebe din burtica, va doresc sarcini usoare si frumoase si cu un final minunat, sa va tineti puiutii sanatosi in brate.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
camcris spune:
roxy_s
ce repede a trecut timpul ai si nascut
sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si frumoasa
tu cum mai esti? ai nascut natural sau cezariana?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
roxy ma bucur sa te "vad" pe aici

tie si bebelushei,sa creasca mare si sanatoasa

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
roxy_s spune:
camcris da , a trecut foarte repede.

am nascut natural, a fost bine. m-am refacut foarte repede.
paula 

tu ce-ai mai facut? ai mai mers in Ungaria? ca ziceai ca mergi acolo la un doctor.
roxy_s spune:
fetelor dar cos_minutza si didi ce fac? capitolul asta n-am citit nimic de ele. mai intra aici?
PaulaFrida spune:
roxy am fost in Ungaria,dar n-am rezolvat mare lucru,poate daca mai mergeam eram cu bebe,dar prea te jecmanesc de bani
m-am tratat eu singura cu naturiste si se pare ca am scapat de chistuletzele de pe ovare

acum merg la un dr din Baia-Mare si mi-a prescris acid folic si duphaston din Z 16-Z 25 timp de 3 luni
speram sa se prinda bebe intre timp

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor dar cos_minutza si didi ce fac? capitolul asta n-am citit nimic de ele. mai intra aici? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
de cosmi nu mai stim nimic ultima data cand a intrat a felicitat-o pe kitty, dar nu a mai zis nimic de ia
didi este in pauza momentan de la proiectul bebe, la singura sansa este FIV, cautau un alt dr. ultima data si totul se rezuma la bani

cam atat stiu eu

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
alina_loca spune:
Buna dimineata fetlor. 
Multumim de cafea. 
Haideti cu testele cine urmeaza la testat. 
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
roxy_s spune:
paula tratamentul asta a dat rezultate de cele mai multe ori
asa ca te astept si eu cu test pozitiv.

camcris 

lorena_86 spune:
elenush, chiar mi-ai dat speranta ca o sa apara soarele pe strada mea

cat despre socru ce sa spun, imi pare foarte rau pt el dar in momentul asta nu prea mai avem ce sa facem
faza cu bebe sper din tot sufletul sa ai dreptate, asa mult ne dorim
el cred ca ar aduce soarele pe strada noastra
masina nu imi doresc asa ca nu iau in seama partea asta
Doamen ce bine ar fi sa fiu graviduta si voi toate la fel
elenush, chiar mi-ai dat speranta

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen