Aspirante optimiste>20ani,Felicitari Matzaila!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Pai Miki de ce sa fi suparata?
Daca e si o simpla umbra poate insemna ca e bebe
Cate zile de la ovulatie ai?
S-a pozitivat in minutele de pe prospect?
Hai ca sunt sanse mari sa fie bebe ...curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata!
Micky, Mihaela, haideti cu testele pozitive! Si daca e o umbra...tot se vede ceva, nu? Si la mine la un test se vedea mai bine, la altul doar o umbra, cum zici si tu.Mai asteptati o zi - doua si repetati testele! Eu de exemplu testul al doilea l-am facut a doua zi dupa primul pozitiv, cu urina de dimineata...si asa m-am bosumflat, ca se vedea doar o mica umbra. Dar am facut si un al treilea tot in ziua respectiva, si era un pic mai intens decat cel cu umbra, dar mai slab decat surececk-ul facut cu o zi inainte. Si pe prospect scria ca detecteaza mai repede sarcina decat surececkul. deci rabdare, si teste diferite

diana 11+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetele!

ce faceti?

Uite un centru medical nou deschis cu preturi promotionale si aparate performante, in Bucuresti.
Nu l-am incercat inca dar...pentru cine nu stie, sa ia aminte

http://www. cmssv. ro/

am pus pauzele de rigoare in adresa de web, ca sa nu fie reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafea!

Fetelor sigur o sa ma bateti, dar eu de ieri simt dureri in partea stanga aprox zonatrompa - uter. Nu stiu ce e! E posibil dupa toate racelile mele sa ma confrunt cu o extrauterina? Sunt in z7 de dupa ovulatie. Chiar nu stiu ce sa fac! Nu am dormit toata noaptea de grija. Am un ovar partial intreg si daca mai raman si fara partea stanga intreaga jur ca o iau razna. Nu vreau sa fiu hipohondra cum mia spus sotul. Eu ii spuneam ce stari am si el a inceput ca o cunostinta dea lui care are gemeni numai cate 150 lei - 400lei da pe medicamente pampers.......bla bla.
Va rog sa ma credeti ca am crezut ca-i dau...... Sunt stresata, agitata. Daca mi-ar putea spune cineva cu certitudine ca e in uter zau ca ma linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetele! Lorena te-am visat...desi nu stiu cum arati am visat ca erai fericita...ca socrul tau a murit , dar ca tu erai fericita si asteptai un bebe si ziceai ca uite ca dupa furtuna apare si soarele! si de regula cam asa e! si aveai o masina noua! ce chestie, nu? eu de cand sunt gravida visez foarte mult!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

elenusht, este normal sa ai aceste dureri acum la inceput si pana inn saptamana 10 tot o sa le ai.Poti lua nos-pa.

Daca aveai extrauterina, nu-ti crestea valoarea la Beta hcg la 8000.Eu am avut-o 7890 si aveam 5saptamani.Totul este bine, sarcina este in uter.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Ella, pai eu zic ca e prea devreme ca sa stii ca e extrauterina, as privilegia mai mult posibilitatea implantarii, dar unde trebuie.
Miky repeta testul maine sau fuga la beta, ca e mare daca iese umbra pe test.
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

fetelor dar Bella n-a mai intrat pe la noi
ce-o mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Bella este plecata in vacanta

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Bella este plecata in vacanta

aaaaaa asa e
uitasem
ce bine de eaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput