Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor vca multumesc tuturor ptr sustinere,incet incet sper sa o scot la capat si k treburile si mai ales k lipsa ban ilor,nu stiu cum va descurcati voi dar eu numai suport deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Ei...acum si faza asta cu castravetii cu e-coli
Zau daca mai stii ce sa mananci

M-am dus eu pe la dr de familie acu vreo 2 sapt. si-i spun ca Alexia mananca si ea...ficatei...si ea: Ficatei???? nu, nu ..eu: de ce?...ea: pai ca-s injectati (in aripa: deci si fara aripi)...si totu se metaboliz. la ficatzi

Ii dadusem ceva timp...iaurt Activia, mancam eu si vroia si ea...primesc mail ca-i cel mai nashpa..

Mariana, noi putem folosi mailu' comun????

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita expica-mi si mie care e faza cu mailul comun ca eru nu stiu despre ce este vorba,spuneti-mi si mie va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Eu stiu ca era un mail pe yahoo, doar pentru grupul nostru, pt. diverse materiale, informatii, carti...etc ...adica o chestiune putin mai privata

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

fetelor!

Ufff...in sfarsit am reusit sa-mi fac timp sa modific listuta...mai sunt multe de bibilit dar....nu as vrea sa aduc modificari la ceea ce au "construit" randunelele celelalte....

Doinita, frumoasa zona ! Noi am fost anul trecut la pensiunea Cezar 3*, placut, conditii bune si bucataria utilata cu de toate...si ne-am impacat de minune cu ceilalti oaspeti
(la programul de bucatareala). Am fost uimita ca sunt persoane care traiesc pentru a manca !
In privinta ficateilor, daca ar fi sa ne gandim, aproape toate alimentele pe care le consumam contin ceva nociv... Asa ca o data pe luna nu cred ca-i asa de "daunator" . La fel si cu iaurtul Danonino, am auzit multe despre conditiile igienice de acolo, dar ce bun e la gust .

Alina, si noi avem lunar planificarea bugetului...ce sa lungesti daca n-ai ce...asta e...Avem de fiecare data retineri in a ne aventura "extra home". Pana si iesirea de ieri ne-a dat bugetul peste cap . Dar eu zic ca o sa ajung sa vad "luminita" de la capatul tunelului...

In privinta e-mailului comun nu avem acces. Daca vrem sa ne transmitem una alteia mesaje folosim PM cu adresele noastre si gata...

la munci!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Fetelor... nici eu nu am inteles pana la urma ce s-a intamplat cu acest grup. Vad pe prima pagina o gramada de mamici... de ce au renuntzat sa mai scrie aici? Din cauza noilor venite sau pentru au vrut sa fie mai ferite de ochii lumii si s-au retras intr-un cuib privat?

Mi se pare normal in cazul meu, pentru ca am venit aici abia ieri sa nu am acces la mailul comun si la contul cu poze.... dar voi dupa o perioada " de proba " ar fi trebuit sa primiti parolele... zic si eu... ce decizie au luat fetele mai vechi?

Imi cer scuze daca s-au mai spus lucrurile astea, dar pur si simplu m-ati facut curioasa.

apropo... multumesc pt ca ati introdus-o si pe Mara mea in listutza de pe prima pagina

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Sal'tare,vad ca eu raman in urma,mult mai ciripiti! Si noi am fost ieri la o nedee,asa e obiceiul pe aici,la viitorii fini,ca in oct.nanasim,s-au zbenguit fetitele peste tot,fina s-a ocupat de ele,a fost asa bine,ca zici ca nici nu am avut copii cu mine.Daria e mai bine,cu putini mucisori,Iarina e "varza"cu nasul,nu mai are febra,ieri mi-a vomitat pt.prima oara,tuseste,ca nu poate sa elimine secretiile,se aud,dar nu le pot scoate nici cu batista sugarului.Stiti voi vreo solutie?Mai are si ceva pe ea,m-a trimis pediatra la dermato,asa ca maine executam ordinul. In rest munca si iar munca,azi am fost la bucatarie si le-am pregatit aripi de curcan cu cartofi la cuptor si pastravi.Si am fiert dulceata de capasuni,cum spune Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

si Yarina tuseste ingrozitor. Dar la noi, totul se trage de la gradinita. Cum o tinem un pic acasa se pune pe picioare, intra in colectivitate o luam de la capat.
Maine pleaca in excursie la Curtea de Arges si vor vizita si o fabrica de paine din apropiere.Tare sunt curioasa ce imi va povesti cand se intoarce. Avem niste emotii cat casa.

Mergi la inceput

Ii tinem pumnii sa se descurce,ca doar e fetita mare,nu?Merge doar cu gradi?

Mergi la inceput

Si randunoiu pleaca pe 11 Iunie la Brasov,in poiana,la o sedinta,asa ca,cum eu sunt mereu pusa pe sotii,imi voi face si eu bagajelele+copii,si voi astepta cuminte ziua respectiva.Sa vedeti ce moaca face,ca nu scapa asa usor de noi.Poate avem vreunNu strica 2 zile in poiana

Mergi la inceput