Puiuti de Randunici 2008!! (484)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata.
multumesc frumos ca m-ati primit si pe mine in grupul vostru. Am o nepotica de 3 ani si un pic, o cheama Yarina Georgiana si ea este sufletul familiei acum. Toata atentia familiei se indreapta asupra ei.
Yari sta cu parintii ei, dar de vineri si pana duminica este la noi. Avem program sa mergem sa o luam de la gradinita si apoi cam tot acest timp este joc de voie. Treburile casei le facem doar cand ea doarme sau cu o zi inainte.
Este un copil foarte vioi, foarte activ , merge la gradinita din septembrie, s-a acomodat extrem de bine, pot spune ca chiar din primele 2-3 zile si bineinteles ca a venit de la gradinita cu tot felul de perle.

Mergi la inceput

Si acum sa va spun 2-3 cuvintele si despre mine:
am 44 de ani, 2 fete, una casatorita si una de 17 ani si lucrez ca economist (bugetar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Neatza fetelor,va multumesc ptr sustinere astazi am zi de de facut mancare si tot asa,si m-am mai trezit si tarziu.sper sa reusesc sa le termin pe toate azi la treburi.O zi usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Si acum sa va spun 2-3 cuvintele si despre mine:
am 44 de ani, 2 fete, una casatorita si una de 17 ani si lucrez ca economist (bugetar).

stoian

Magdalena, sa-ti traiasca nepotica ! Cand ma gandesc ca am 4 si 2 ani si am copilut de 3.... as fi putut si eu sa fiu o bunica tanara....
Ma bucur ca Yarina Georgiana s-a acomodat repede la gradinita...Noi avem 1 an si aproape 2 luni de cresa...acomodarea a fost cu dar s-a obisnuit si de abia asteapta sa mearga la copii .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Magdalena esti de aceeais varsta ca mama mea,ma bucu8r pentru tine,sa iti traisca nepotica eu am 23 de ani(aproape 24,pe care yi implimenesc anul asta)si am o fetita de 3 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

"neatza fetite dragi!
Mariana multumim de cafelutza!Puful asta ma exaspereaza si pe mine

La noi a muscat ieri...un crap de la pescarie, care mai era si plin cu icre dar abia azi ne delectam cu el.

Fetelor eu ma gandesc la vacanta si-mi fac ceva planuri de rusalii ca tot e liber lunea aia

Va doresc spor la trebi

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, sa aveti pofta la "captura" . Am descoperit o reteta de peste la cuptor o minunatie .

Si eu as vrea sa "evadez" undeva...dar...sa vedem...

Multumesc de "sporuri" !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Neatza fetelor,va multumesc ptr sustinere astazi am zi de de facut mancare si tot asa,si m-am mai trezit si tarziu.sper sa reusesc sa le termin pe toate azi la treburi.O zi usoara in continuare

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ! Iti doresc sa ai spor in toate ! Harnicuta ca-n totdeauna!
Ti-am pregatit un capuccino special pentru tine ! Si un fresh din fructe exotice, asa ca sa ai cu ce sa te delectezi intr-o mica pauza!

Mergi la inceput

alina, esti de varsta cu Andra mea. si ea face 24 in iunie.
Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei.
Incercati si traiti clipa alaturi de ei, pentru ca nu va veti mai intalni cu asemenea momente.Stiu ca este greu, dar straduiti-va sa va bucurati de fiecare minut din viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Mariana sarumana pt cafelutza... si pt primire si pentru urari. Sa va fie de bine gratarul si iarba verde si... muzica. Tare simpatica micutza cu "sop_la" si celelalte cuvine haioase... asa zic si eu sa ne mai bucuram putin de perlutzele lor.
Magdalena bine ai venit... sa-ti traiasca si nepotica.. si fetele
Alina spor la treaba sa ai. Am citit si eu capitolul trecut, in sperantza ca am sa va cunosc mai bine. Ce pot sa-ti spun... asta-i viata. Trebuie sa o luam ca atare si cu bune si cu rele, mergem inainte. Sufletelul de langa tine o sa-ti arate drumul cel bun. O sa fie bine. Fi optimista. Nu vad de ce n-ai mai scrie pe forum, din contra, aici poti gasi multe raspunsuri si ai parte de sustinere. Eu am invatzat foarte multe lucruri de la mamicile de pufuleti de ian-feb 2010 si sunt sigura ca si de la voi as avea multe de invatzat. Aici potzi sa-ti descarci sufletul... nu e bine sa te inchizi in tine.
Doinita sa aveti pofta azi la peste... hmmmm si icre.

Noi am luat plasa ieri la peste. Pe langa faptul ca nu am prins decat 2 peshtuci miiiiici (de vreo 10cm fiecare), ne-am si ars pielea rau de tot de la soare. Mai vroiam sa luam si copiii cu noi... bine ca nu ne-am aventurat. Balta la care am fost este un privata, am platit si 50 de lei de familie, n-am gasit nici macar un colt de umbra... si nici o coada de peste n-am vazut. Asta e... invatzare de minte pt altadata.

Ma duc sa iau copilul de la gradi si revin...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Eu va invit la un frape...ca ma gandesc la el de anu trecut
Magdalena... superrr ce bunicutza tanara
Mariana eu vad ca se poarta copil la varste ca ale noastre...
Alina ce mai face Deliutza?

Noi am gasit o pensiune frumusica la Moeciu...si cred ca vom ataca pusculitza Alexiei

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput