Colectia de toamna-iarna 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
meems spune:
La Multi Ani copilasilor nostri!
Aici nu se sarbatoreste Ziua Copilului, insa maica-mea a scos-o pe Rianna la pizza si la un loc de joaca.
Trimit poze din weekend in contul comun.
Bic spune:
Super ca Ilinca citeste!! Si Rianna inteleg ca scrie si ca mai sint scriitori si cititori pe aici. Eu numa' in scoala imi mai pun sperantele... (am dat-o la scoala de "avansati")... da' n-avem teama...noroc ca-i frumoasa!
maria_alexa, cred ca exista informatii si pe forum despre homeopatie: remediul pentru Lyme este Ledum 30C. Nu stiu ce sa-ti spun mai mult. Doctorul i l-a dat Smarandei preventiv. Cred ca in cazul in care boala e in faza avansata se purcede la un tratament combinat de antibiotice cu remedii homeopate - nu stiu mai mult si sper sa nu fiu nevoita sa aflu.
lavinu cred ca trebuie sa fie capusa vie pentru analize. Important e sa o ai. Dar eu, deh, m-am uitat la ea luuung si am hotarit sa o arunc pe jos.. in fata casei..
Smaranda se simte mai bine azi. Nu a mai varsat de ieri, desi a mai avut crampe. Cel mai haios este ca se pirtzie mirositor si cum ea nu a mai patit asta pina acum si se rusineaza! A zis ca nu vrea sa mearga in oras din cauza asta! (trebuia sa-i refacem pasaportul -
apropos meems vezi ca pasaportul expira in cinci ani!!! Am aflat eu absolut intimplator, stergind praful din zona cu pasapoartele si facindu-mi-se dor de poza fii-mii din pasaport)
lavi02 spune:
Bic, sanatate Smarandei, chiar ca e frumusica foc! Sa-i treaca mai repede enteroviroza!
Noi pana la urma am fost ieri la mall in Sun Plaza ca au vrut fetele sa le cumpar jucarii, le-am zis ca le fac cate un moft de persoana, ce vor. Nati a vrut 3 Pacciochini, Silvia o minge rotunda cu manute (habar n-am de unde a vazut) plus o Polly si la comun le-am luat DVD-ul cu Rapunzel - O poveste incalcita. Moftul meu le-am luat si costume de baie noi din 2 piese. (bine ca in sfarsit am rezolvat-o si pe asta)
Erau plin de gonflabile prin mall si chestii de jucat dar la toate cozi peste cozi, am renuntat toate 3 de buna voie.
Hypermarketul Cora absolut nesimtiti , au scumpit Pacciochini de 1 Iunie, erau cam 23-25 RON 2 bucati inainte, acum erau 30 si mai erau 2-3 cutii la raft. Noroc ca luasem de la Noriel cu 26, pret constant si a avut Nati de unde alege.
Intrebati la un moment dat de carte de povesti ne-clasice, tare mult ne place "Ocolul pamantului in 80 de povesti" http://www.litera.ro/carti-pentru-copii-81/ocolul-pamantului-in-80-de-povesti-553
Nu stiu daca o aveti sau nu, noua ne place foarte mult, si mie si fetelor. Sunt 80 de povesti din 80 de tari de pe toate continentele, scurtute, 1-2 pagini dar chiar misto povestile. Citim 1-3 seara, depinde cat chef avem si nu in fiecare seara ca uneori suntem lati.
maria_alexia spune:
si noi tot prin supermarket ieri pana la urma, caci a plouat zdravan de dupa-masa. fix la fel , le promisesem cate o jucarie la alegere. Ana a primit o prietena de-a lui Barbie-fluturas, tare simpatica (se roteste si aripile se transforma in fustita ), Cristi a ales o bijuterie de masinuta teleghidata pe care ne-am batut toti aseara (telecomanda arata cam ca un ipad ).
si le-am facut o prajitura gen chec cu fructe. important e ca s-au simtit fericiti si rasfatati .
Despre excursia la zoo ziceam ca erau stresati tare inainte de plecare - asa mi-au parut, tare speriati de aventura ce urma. La fatza locului se pare ca a fost ok.
ioana_77 spune:
hello, gasca draga!
La Multi Ani de ziua copilor tuturor celor care sunt/se simt copii!
AM lipsit motivat la apel, am fost in prima noastra escapada europeana: Budapesta, Viena, Bratislava, Praga, in total 9 zile. Fara copii, i-am lasat la Roaman, la bunici. Am mers cu masina. A fost super! Voi incerca sa pun cateva poze din fiecare loc, dk va intereseaza. Merita sa muncesti un an intreg sa-ti faci un capriciu de genul asta.
Mai avem de mers la mare in august, asa ca rezistam la servici
In rest suntem bine. Copiii au jelit rau de tot ca se intorc la gradi, dar sper sa rezistam eroic aceste doua saptamani care au mai ramas. DUpa, voi jeli eu cand pleaca pe termen nelimitat la Roman
revin!
anda77 spune:
Ioana, tur cu masina cu statii, super, exact pe gustul meu! sa-ti fie de bine.
lavi, ce-s aia pacciochini?
lavi02 spune:
Ioana, bravo pentru excursie!!!
Sa va fie de bine!
Anda, sunt niste bebelusi mici din plastic au si pampers, Nati si colegele ei de gradi se dau in vant dupa ei. Nu sunt de baieti [:P]
Am gresit eu, se scrie paciocchini.
http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Seturi_figurine_accesorii_licente/jucarie_BEBELUSI_PACIOCCHINI_IN_FOLIE
http://www.comandajucarii.ro/bebelusi-paciocchini-babies-1-figurina
Noki_Lara spune:
Primit si bufnita bunatate de mini-printesa Rapuntzel + print Gheorghe-Papagheorghe aferent. succes maxim.
Ieri am tras o maaare balaceala la piscina, tot familionu'. a fost tare gigea. bufnita stie sa inoate si singura, dar ii e putintel frica. Adica trebuie convinsa. Cand isi invinge teama, devinepestisor si inoata fara treaba. De vineri o sa-i reinnoiesc abonamentul la inot doar de 2 ori pe saptamana (la Medicina), urmand ca o data/ spatamana sa ma duc eu cu ea la piscina. Ca sa monitorizam atent evolutia broastei.
Ioana, wwwwooooowwww, ce fain. Cica daca vrem poze. NORMAL ca vrem.
PS- uitasem: bonus de 1 iunie, Sarah a primit d ela colega ei buna, maria, o tunsoare gratis: o suvita luuunga si laaata, lipsa.
Noki_Lara spune:
Update, ca uitasem: Lavi, ieri la Cora le-or fi scumpit ei nitel jucariile, dar aveau reducere de 50%, deci oricum ieseai mai ieftin.Ma mir ca nu scria nicaieri asta, ca eu stiam de demult.
coralia76 spune:
Ioana super!!!O excursie de genul asta copii-less cred ca e binevenita pentru toata lumea o data pe an .
Noi de 1 iunie am mers la Ambient ca au anuntat ca vine Marian Ralea si organizeaza ceva jocuri pentru copii.A fost cam aglomerat...desi dupa ce nu a mai plouat si au iesit toti copii afara s-a mai luminat atmosfera .Andreea a insistat sa mearga cu prietena ei de la gradi si inot Ioana asa ca am organizat chestia in comun cu mama Ioanei.Pana la urma a iesit totul ok,desi la un moment dat Andreea s-a pierdut printre copii .
Ma grabesc sa termin ceva sa plec si eu mai repede acasa..