Colectia de toamna-iarna 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc din suflet, dragele mele

noki si eu abia astept sa ne revedem, sambata ce faci?
POate ne vedem in Ior, ce zici?

meemsy , merci! Tare mate bucurie mi-ai facut.

Vacanta placuta fetelor care acum sunt la mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi la multi ani, sanatate si multe bucurii!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Roxana la multi ani cu sanatate, multe bucurii si impliniri alaturi de familia ta draga.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Meems, ce ma oftic ca nu o sa reusim sa ne vedem.

Roxi, plecam in week-end la mare.Asa ca se reporteaza pe next week.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor, bun gasit!
Am ajuns la saptamana 31 si parca as fi in a 50-a. Mi-e muult mai greu decat cu T. Cred ca de bai e in primul rand varsta, ca deh am cu 6 ani mai mult. Deseara ma duc iar la eco, poate i se schimba sexul, desi m-am obisnuit cu gandul ca e fetita. Ma cam demoralizeaza discutiile voastre despre parfumuri si cosmetice si de asemenea figurile fetitelor de la gradi de la T. Al meu fecior e exemplar. Nu am preobleme de "aspect" cu el.
Intre timp ma mut. Am primit de ziua mea contractul pe casa. Asa ca incet, incet mut lucrurile. I-am luat carucir lui bb. E rosu. Amu' de-i baiat i-a sta bine si lui in rosu. T s-a mai obisnuit si el cu ideea ca ar putea fi fetita.
In rest...lucrurile par sa mearga bine. Da' pareri de-astea am mai avut.
Pe fii-mea o va chema ori Ania (asa l-ar fi chemat pe T daca era d-soara ori Tiana (imprumutat de la fetita unei prietene). Mai sunt pe lista Natalia sau Luiza.

Amu ma duc la serviciu. Cred ca pana la sfarsitul lunii doar. Desi am o munca usoara si frumoasa, parca nu mai pot. Si asta in conditiile in care am pus pana acu doar 8 kile. Chiar asa- am burtoc mai mare decat cu T la varsta asta a sarcinii. Dr zice ca e din cauza varstei, ca na, muschii se lasa...Desigur, va fi cezariana, oricat m-am smiorcait ca vreau naturala...

Va pup, mai vin p-aci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,

Am revenit si noi pe meleaguri romanesti de sambata .
Am plecat vineri noaptea pe o ploaie torentiala,am ajuns la Giurgiu0- Ruse,turna cu galeata si eram un pic dezamagiti de vremea pe care o vom nimeri.Ca prin minune, dupa ce si prin Bulgaria am mers tot pe ploaie ,cand am intrat in Varna s-a luminat,nu ne venea sa credem...iar in Konstantin si Elena era chiar senin si un soare exact cat sa poti iesi la plaja si sa te simti bine.Nu a plouat deloc de cand am ajuns si pana am plecat,dar pe parcurs a inceput sa se faca tot mai cald...pe la 11 plecam de pe plaja din cauza caldurii...temperaturile au oscilat intre 28-29 si pana pe la 32-33 de grade.
Conditiile au fost excelente,hotelul chiar pe plaja,restaurantul avea terasa cu vedere la mare...singurul minus fata de anul trecut(Palace-Nessebar) a fost mancarea care nu era la fel de diversificata,dar pe ansamlu OK.
Copii s-au simtit excelent,Cristian a intrat din prima in mare de ziceai ca acolo s-a nascut ,fara nici o frica sau retinere,din contra trebuia sa fiu tot cu ochii pe el ca fugea in apa si il culegeam de prin valuri(noroc ca nu erau valuri mari).Andreea a exploatat la maxim toboganele de apa,s-a dat singura fara aripioare sau colac si pe cel mai incolacit...eu una n-am avut curaj .

Mai greu a fost drumul de intoarcere, copii nu mai aveau rabdare(mai ales cristian),am venit pe canicula ,oricum m-am bucurat cand am ajuns...mi s-a parut cel mai lung drum facut vreodata...ultimii 60 de km Cris a plans nonstop.Am ajuns sambata seara,iar de duminica cris a inceput cu scaune moi,luni seara Andreea a vomitat nonstop,marti ne-a apucat si pe mine si pe Dan aceeiasi chestie si am cam bolit.Noroc ca nu a tinut mult(2 zile la copii,una la noi),...dr ne-a spus ca sigur a fost ceva viral(luat din aer,apa...etc...) si sigur cules de prin bulgaria....

Cam asta a fost cronica de vacanta...cu poze o sa revin cand mai descarc din ele....

va pup si celor plecati in concediu...vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

roxi, "la multi ani!"
leea, sarcina usoara! sa vezi ca o sa-ti placa sa fie fetita ;)
coralia, sa va fie de bine, macar in concediu v-ati distrat; si bine ca a trecut repede enterocolita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi, lma!

ai mei au varicela, de fapt flavi, dar sigur va urma si andru. e jale sa-i tin in casa, dar cred ca intr-un fel a fost ok ptr mine
flavi parca e din desene animate, pictata.sper sa suporte bine.andru e in asteptare,dar stiu ca obisnieste sa se scarpine cu ravna.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Merci, Cornelia, Mara !

leea deci, ce-i? Sarcina usoara si felicitari pentru casa

noki next week voi fi eu plecata.Vorbim!

alina ce mai faceti?

Mergi la inceput