Colectia de toamna-iarna 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
roxisialexia spune:
Va multumesc din suflet, dragele mele
noki si eu abia astept sa ne revedem, sambata ce faci?
POate ne vedem in Ior, ce zici?
meemsy , merci! Tare mate bucurie mi-ai facut.
Vacanta placuta fetelor care acum sunt la mare !!!
madau spune:
Roxi la multi ani, sanatate si multe bucurii!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
gabitaco spune:
Roxana la multi ani cu sanatate, multe bucurii si impliniri alaturi de familia ta draga.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Noki_Lara spune:
Meems, ce ma oftic ca nu o sa reusim sa ne vedem.
Roxi, plecam in week-end la mare.Asa ca se reporteaza pe next week.
leea_cv spune:
Fetelor, bun gasit!
Am ajuns la saptamana 31 si parca as fi in a 50-a. Mi-e muult mai greu decat cu T. Cred ca de bai e in primul rand varsta, ca deh am cu 6 ani mai mult. Deseara ma duc iar la eco, poate i se schimba sexul, desi m-am obisnuit cu gandul ca e fetita. Ma cam demoralizeaza discutiile voastre despre parfumuri si cosmetice si de asemenea figurile fetitelor de la gradi de la T. Al meu fecior e exemplar. Nu am preobleme de "aspect" cu el.
Intre timp ma mut. Am primit de ziua mea contractul pe casa. Asa ca incet, incet mut lucrurile. I-am luat carucir lui bb. E rosu. Amu' de-i baiat i-a sta bine si lui in rosu. T s-a mai obisnuit si el cu ideea ca ar putea fi fetita.
In rest...lucrurile par sa mearga bine. Da' pareri de-astea am mai avut.
Pe fii-mea o va chema ori Ania (asa l-ar fi chemat pe T daca era d-soara ori Tiana (imprumutat de la fetita unei prietene). Mai sunt pe lista Natalia sau Luiza.
Amu ma duc la serviciu. Cred ca pana la sfarsitul lunii doar. Desi am o munca usoara si frumoasa, parca nu mai pot. Si asta in conditiile in care am pus pana acu doar 8 kile. Chiar asa- am burtoc mai mare decat cu T la varsta asta a sarcinii. Dr zice ca e din cauza varstei, ca na, muschii se lasa...Desigur, va fi cezariana, oricat m-am smiorcait ca vreau naturala...
Va pup, mai vin p-aci....
coralia76 spune:
Hello,
Am revenit si noi pe meleaguri romanesti de sambata .
Am plecat vineri noaptea pe o ploaie torentiala,am ajuns la Giurgiu0- Ruse,turna cu galeata si eram un pic dezamagiti de vremea pe care o vom nimeri.Ca prin minune, dupa ce si prin Bulgaria am mers tot pe ploaie ,cand am intrat in Varna s-a luminat,nu ne venea sa credem...iar in Konstantin si Elena era chiar senin si un soare exact cat sa poti iesi la plaja si sa te simti bine.Nu a plouat deloc de cand am ajuns si pana am plecat,dar pe parcurs a inceput sa se faca tot mai cald...pe la 11 plecam de pe plaja din cauza caldurii...temperaturile au oscilat intre 28-29 si pana pe la 32-33 de grade.
Conditiile au fost excelente,hotelul chiar pe plaja,restaurantul avea terasa cu vedere la mare...singurul minus fata de anul trecut(Palace-Nessebar) a fost mancarea care nu era la fel de diversificata,dar pe ansamlu OK.
Copii s-au simtit excelent,Cristian a intrat din prima in mare de ziceai ca acolo s-a nascut ,fara nici o frica sau retinere,din contra trebuia sa fiu tot cu ochii pe el ca fugea in apa si il culegeam de prin valuri(noroc ca nu erau valuri mari).Andreea a exploatat la maxim toboganele de apa,s-a dat singura fara aripioare sau colac si pe cel mai incolacit...eu una n-am avut curaj .
Mai greu a fost drumul de intoarcere, copii nu mai aveau rabdare(mai ales cristian),am venit pe canicula ,oricum m-am bucurat cand am ajuns...mi s-a parut cel mai lung drum facut vreodata...ultimii 60 de km Cris a plans nonstop.Am ajuns sambata seara,iar de duminica cris a inceput cu scaune moi,luni seara Andreea a vomitat nonstop,marti ne-a apucat si pe mine si pe Dan aceeiasi chestie si am cam bolit.Noroc ca nu a tinut mult(2 zile la copii,una la noi),...dr ne-a spus ca sigur a fost ceva viral(luat din aer,apa...etc...) si sigur cules de prin bulgaria....
Cam asta a fost cronica de vacanta...cu poze o sa revin cand mai descarc din ele....
va pup si celor plecati in concediu...vacanta placuta!
corap spune:
roxi, "la multi ani!"
leea, sarcina usoara! sa vezi ca o sa-ti placa sa fie fetita ;)
coralia, sa va fie de bine, macar in concediu v-ati distrat; si bine ca a trecut repede enterocolita!
mara95 spune:
roxi, lma!
ai mei au varicela, de fapt flavi, dar sigur va urma si andru. e jale sa-i tin in casa, dar cred ca intr-un fel a fost ok ptr mine
flavi parca e din desene animate, pictata.sper sa suporte bine.andru e in asteptare,dar stiu ca obisnieste sa se scarpine cu ravna.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
roxisialexia spune:
Merci, Cornelia, Mara !
leea deci, ce-i? Sarcina usoara si felicitari pentru casa
noki next week voi fi eu plecata.Vorbim!
alina ce mai faceti?