LMA Marisa Alexandra! floricele de mai iune 2010

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:


Marisa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare!

Poate ma pueti ajuta careva cu asta...

Aka, eu is dereglata rauuu. Am avut "menstruatie" cand a implinit Adelina sapte luni, apoi am avut un ciclu de 35 de zile (am si facut test de sarcina, speram sa fie cu ochisori, desi simteam ca nu-i...). Pe urma am avut un ciclu de 40 de zile, mi-a venit menstra, am sangerat o zi, una s-a oprit, si din a treia am sangerat iar vre-o doua saptamani. Ulterior m-am apucat sa iau Cerazette, m-am chinuit cu ele vre-o doua luni, in care initial parea ca ma reglez, ca apoi sa sangerez in majoritatea perioadei. Le-am lasat balta, si de atunci zero barat musafiri in straie rosii, da' nu ma mir, la programul de supt "fara numar" al Adelinei... Saptamana viitoare ma duc la gine, totusi. Adelina are la un an si-o luna cam zece kile (n-am cantarit-o oficial, ca nu mergem la bilat pana la sfarsitul lunii cand terminam fierul) - ca sa fie "in grafic" la un an ar fi trebuit sa aiba vre-o zece kile jumate...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ma bucur ca ati mai scris cate ceva despre pitici, mi-e drag sa citesc despre evolutia lor, nici nu stiu unde s-a dus timpul asta, avem copilasi marisori de-acum.

Noi nu facem chiar asa multe chestii spectaculoase, adica Tudor..Merge tinut de o manuta, i-e frica sa mai faca pasi singurel pt ca l-am lasat eu sa mearga mai mult sa-l filmez, s-a dezechilibrat si a cazut direct cu capul intr-o jucarie, s-a lovit destul de rau si de atunci nu mai vrea sa incerce mersul pe cont propriu, ma tine de un deget si ma taraie peste tot pe unde are treaba
In rest, zice mama/mami, tata/tati, mate, apa, papa, face pa, ma completeaza cand numar (te, pa, ci - trei, patru, cinci), cam astea sunt clare si cu directie, restul multa bebeluseasca, ii e tare drag sa vorbeasca, se trezeste si adoarme ascultandu-se
Apropo de dormit, se culca pe la 22-22.30, se scoala pe la 7.30, insa tot mai des se intampla accidente, adica se scoala la 6 dimineata perfect fresh, iar peste zi doarme 2 reprize a cate o ora.
De mancat mananca tare bine, dimineata si seara lapte, o masa de fructe de sezon (acum mai mult capsuni, pe care i le zdroesc un pic, altfel intregi le scuipa), mananca la pranz 2 feluri cu mare placere: un pic de ciorba/supa si felul 2 adica mancarica de legume cu carne/peste/ou, ii plac mancaricile de oameni mari, fara sare insa. Zilele astea am avut in meniu ciorba de legume, ciorba de salata, mancarica de varza, mancarica de fasole verde, de mazare, etc, toate mancate cu maaare placere, plescaind. Nu mai pasez nimic, cel mult zdrobesc cu furculita si tai carnea/pestele in bucatele.
Iaurtul nu-l mai incanta, insa nici nu-i displace total, mananca daca nu are alta varianta. E un pofticios, daca mananca vreun copil in parc ceva, se duce repede si cere si el.
In rest, ne intelegem tare bine, e un copilas vesel, calm, echilibrat, tine la tavaleala (adica ii tine piept fratelui sau, cand e vorba sa traga de o jucarie sau pur si simplu sa se "lupte"), nu se sperie usor, nu plange decat cand il las singur (azi l-am lasat 5 minute sa ma spal si a fost o tragedie) sau daca e ff obosit..
Cu imbracatul la somn, si la noi e cald in casa, nu am pornit inca ac-ul, doarme intr-o pijamaluta subtire, de vara (tricou cu maneci scurte si pantaloni scurti), neinvelit.

Cam atat despre noi, va pe toti si toate, zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ce nervi am,Corina,eu caut sa cumpar patutDe ce nu ai zis nimic si acilisha?
Aka si eu m-am dereglat luna trecuta,mi-a intarziat fix 3 saptde ma vedeam deja inscrisa la odisee
De greutate,Sebi are 9 kg,nascut la 2600 gr...triplata-verificat



Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010



O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

nici eu nu am menstruatie
azi ma duc la gine sper sa vad daca imi sunt ovarele in vacanta:P


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Corina, si pe mine ma bate la cap Florin sa demontam patutul; il tin just in case, daca se intampla sa am nevoie sa o pun intr-un loc sigur, de unde sa nu poata evada (mi se sparge vre-o teava sau chestii din astea ...). Ade se urca si se da jos din pat singurica de multisor, deja: daca se intampla sa ne trezim inaintea ei (fff rar) se porneste si ne cauta prin casa, si e atat de silentioasa, ca uneori tresarim cand o observam - de obicei vine pana langa noi si striga tare DA ! Cand se trezeste inintea noastra se pune pe turuit, nu ciupeste si ne baga dgetele in ochi pana cand isi ia portia de pupaturi si dragaleli de dimineata .
Azi vine proiectantul sa vedem cum mobilam apartamentul pe care l-am luat inainte sa nasc, si daca stiu ce vreau peste tot, camera Adelinei e o nebuloasa pentru mine... Nici nu stim daca sa-i facem pat ... Poate unul care se inchide sus, la 90 de grade, ca un dulap, sa nu ne incurce aiurea pana cand va vrea sa doarma singurica. Cert e ca la noi in dormitor facem unul, tot foarte jos, dar de doi pe doi, sa fim pregatiti pe cand vine bebe doi . Acuma stiu ca marea majoritate considera asta o maaare prostie, dar noi asa vedem viata in patru .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Corina da macar detalii pls,despre cat de transformabil era,pentru ca pe mine genul www.maxishop.bizoo.ro/vanzare/961139/img/Patuturi-copii-si-bebe---Transformabil--cu-sertar--140x70-cm#1" target="_blank">asta nu prea m-a convins din moment ce ramane la aceiasi dimensiune cand il transformi in pat junior.Are el ceva in plus,destul de avantajos,dar nu miraculos



Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010



O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


La multi ani, pt gemenele Mara si Maia!
La multi ani, Luca!
La multi ani ,Damian!
La multi ani, George !
(scuze pt intarziere)

si pt azi:
La multi ani, Marisa Alexandra!



ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fi-miu are la el in dormitor pat de 2*1.4 m numai al lui

il are si pe cel gen tarc in care nu prea mai doarme-sta si caruia ii dau termen maxim de viata pana in septembrie

pt mine paturile de 1 persoana au fost calvarul copilariei mele, sa nu am unde ma imprastia cat am chef

cand va dormi singur in el ii voi lua o protectie laterala pe care o voi da jos atunci cand va fi in stare sa doarma o noapte completa fara sa cada din el

De coborat stie sa coboare din el, mai greu urcatul caci e mai inalt, are si lada dedesubt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Ce nervi am,Corina,eu caut sa cumpar patutDe ce nu ai zis nimic si acilisha?



Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010



O vestuta pentru David


Cris, imi pare rau, nici n-am reusit sa zic ceva aici. Am pus anuntul pe okazii seara, iar a doua zi s-a vandut. www.okazii.ro/catalog/55365386/patut-transformabil-bebelus-copil-adolescent-kombi-lux-masa-de-infasat.html" target="_blank">Asta era.
Lasa ca gasesti tu altul, al nostru mai fusese folosit, ca l-am luat de la o prietena si dormise baietelul ei in el vreo 2 ani, cred.

A, vezi ca pe okazii mai este unul la fel (si tot folosit), cu 600 lei, parca. Da-i cautare dupa "Kombi" in categoria "Patuturi".
Si da, se desface si ramane chiar mare + comoda (fosta masa de infasat).



Mergi la inceput