LMA Marisa Alexandra! floricele de mai iune 2010

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:


Fetelor, da ce liniste pe aici...

Mai scrieti 2-3 randuri, ce mai faceti interesant, cum sunt picii.

Tot zic sa pun linkul la site-ul mamicilor care ofera cu chirie diverse jucarii interesante (multe centre de activitati si antemergatoare): AICI este.
Noi am luat cateva si am ramas foarte multumiti, picea s-a distrat cu ele.
Costa cam 10 lei pe sapt, dar ofera reducere daca luati 2 jucarii, sau 1 pentru 2 saptamani.
Poate va intereseaza.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani cu sanatate Tony!
Sa ai o viata frumoasa cu nenumarate bucurii,mult noroc si sa ai grija de surioara ta!

Corina un scutec de finet sub capsor nu merge?
Nu stiu ce sa zic,Sebi nu transpira ca mergem cu aerul conditionat dat drumu.Chiar vroiam sa va intreb,cum e mai bn pt copil,cu AC-ul pornit sau cu geamul deschis?



Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010



O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:


Noi suntem bine, parca-parca ne mai revenim cu somnul de noapte, adica dormim 2-3 ore legate, uneori chiar 5
Mananca in continuare singura (doar iaurtul i-l dau eu cu lingurita, dar si acolo deja imi ia lingura din mana, o duce corect singura in gura, o goleste, apoi o pune tacticoasa pe tavita, sau mie in mana).
N-are chef de carne si legume, abia de gusta din ele, apoi le trimite frumos pe toate pe podea, sa fie masa curata
Fructe mananca bine, iar dupa iaurt e lesinata. Mai rontaie rondele de cereale. Are o dexteritate incredibila si cu mainile, si la mestecat, miscatul mancarii prin gura. O admir in fiecare zi cum papa ea singura diverse chestii, ca un om mare Si ma felicit de fiecare data ca am ales autodiversificarea. Ne-a scapat de efort si stres inutil, nu am avut niciun scandal la masa, iar copila e fericita, ii place mancarea, incearca orice.

mult, in continuare. Eu stau mai mult in maieuri prin casa, iar ei ii convine: vine si trage de bretea in jos, scoate sanul si se mufeaza. Aproape ca nu mai are treaba cu mine

E din ce in ce mai sigura pe propriile picioare, cred ca e foarte aproape sa mearga singura (pana acum a facut doar doar de cateva ori cate 2 pasi scurti).

S-a schimbat foarte mult in ultima luna, s-a maturizat. Ne intelegem din ce in ce mai bine, e dornica sa comunice. Se vede ca incearca sa repete cuvinte dupa mine, dar inca nu ii iese, tot ce zice sunt variatiuni pe tema "tata" (mama, tata, apa, catelul, calul, pasarea - toate sunt "ta-ta", "tea-tea", "tea-ti", "te-te", etc )
Recunoaste multe obiecte, animale in jucariile ei si carti (o intrebam "unde e calul?" si arata sau ni-l da).
Este foarte atenta cand ii povestesc ceva, incearca sa ma imite, ii place sa descopere chestii.

Mi-e draga de mor si nu inteleg unde fuge timpul


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, da ce liniste pe aici...

Mai scrieti 2-3 randuri, ce mai faceti interesant, cum sunt picii.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)



promit sa scriu de indata ce face nani picea mea

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani ALEXANDRA IOANA
(cu intarziere)

iar pentru azi:

La multi ani ANTONIA
multa sanatate, fericire si noroc

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

LA MULTI ANI ANDREEA ANTONIA!!!

Noi suntem bine, in mare; mai maraici decat de obicei,dar dam vina pe dinti.Ne apropiem si noi de marea aniversare a primului anisor.Vom sarbatori sambata,scurt acasa cat sa mancam ceva si sa taiem tortul ,dupa care ,daca tine vremea cu noi, vom merge in parc,de fapt o padurice unde sunt cateva banci cu mese si nisip,topogan ,invartitori pentru cei mici.Am fost si sambata acolo,baietelul prietenei mele a implinit 2 ani si a fost foarte frumos,copii s-au distrat de minune.

CRIS noi mergem cu aerul conditionat pornit,cu geamul deschis parca e prea curent.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Helooo !

Nu imi prea ajunge timpul sa scriu dar hai ca incerc repede pana nu se trezesc.

Legat de transpiratul in scaunul auto : transpira doar la cap sau si la corp ?
Maria mea transpira cand doarme in patut f. tare la cap , asa ca ieri am tuns-o cu nr. 6, plang si acum dupa carliontii ei dar m-am gandit ca e mai bine pt. ea asa.
Mai bine o tundeam mai demult , ca de o luna ma tot cert cu sotul ca el vroia s-o tundem si eu nu, si pana la urma tot aici am ajuns.

Huse pt. scaunul auto stiu ca sunt, alte solutii nu cunosc.
Ai mei nu au transpirat in scaunul auto pt. ca nu am fost la drumuri lungi de cand cu caldurile, am fost doar prin oras.
Ma astept sa transpire cand o sa mergem in concediu ca atunci fiind drumul mai lung o sa doarma si nemiscand capul o sa transpire.

Autodiversificarea : hmmm... spun BRAVO mamicilor care au avut curaj sa o practice, eu sunt f. slaba si ma pierd la faze de gen inec, asa ca acum trag rau de tot , ne descurcam f. rau la capitolul mancat grosier, ne facem greata, refuzam mancarea uneori total, ne place doar fin fin , ca si in Nastratin Hogea, ”moi is posmagii ?” , e f. simplu doar sa inghitim pireul, nu vrem Doamne fereste sa ne obosim prea tare mestecand.
Daca mai patimeste cineva ca mine astept cu drag solutii
La celelalte capitole nu ne plangem de nimic, mergem f. bine, alergam, suntem receptivi, stim sa aratam toate obiectele pe care am auzit o singura data cum se numesc, facem o gramada de smecherii, etc.

Acum am o intrebare : ce folositi noaptea ca sa acoperiti copiii pe caldurile astea ?
Eu am avut niste saculeti de dormit care sunt prea grosi acum asa ca de cateva nopti nu i-am invelit cu nimic, dar sunt impacata asa, ca ma gandesc ca si eu oricat de cald ar fi peste noapte mie mi se face rece sa stau neinvelita si ar trebui sa ii acopar macar cu ceva subtire.
Paturica nu rezista la noi, asa ca trebuie sa caut sa vad daca sunt saculeti subtiri.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Buna!

La multi ani, Andreea Antonia !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parinti si de surioara ta!

Sa va zic cate ceva despre noi (Ioana si Justina):

Ioana a renuntat la pampers de tot.
De trei zile nu i-am pus pampers la somnul de peste zi, si surpriza n-a facut deloc pe ea, iar de doua seri si la cel de noapte..insa in prima seara a facut pipi, de s-a udat toata.
Azi noapte a fost a doua seara si n-a m facut pipi (un pic se scapase dimineata pana s-a asezat la olita).
In orice caz chiar daca o sa m avem incidente nu-i m pun pampers si e si ea pregatita, pt ca mi-a zis: "Ioana e fata mare, nu m face pipi la pampers, face la olita!"
Justina: inca ii este frica sa mearga singura, de o singura manuta m face cativa pasi.
Nu merge de-abusilea, dar se deplaseaza tarandu-se pe fundulet.
Vazusem unul din filmuletele " Corpul bebelusului", si erau bebelusi care se tarau pe fundulet (era prima oara cand am vazut bebelusi cum se tarasc pe fundulet, iar unii de-abusilea). Inca nu o nascusem pe Justina, dar nici nu ma gandeam ca si ea la fel se va tara.
Aici e un filmulet cum se taraste.

Ieri am fost la o aniversare a unei fetite de un an.
Voi incarca poze sa ne vedeti cum ne-am distrat.
Pe 18 avem "motul" finutei.

Edit: Poze de la aniversarea Anastasiei!


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Asaaaa... Doarme Adelina si ma sa apuc sa va scriu cate ceva despre noi .

Saptamana trecuta a fost bolnavioara, a luat o viroza intestinala, chiar de la mine (asa cred). Am mancat marti niste cirese nespalate, direct de la aprozar, maaare pofticioasa fiind . Miercuri m-a durut toata ziua burta, am fost balonata ca naiba si am avut non stop senzatie de greata; joi dimineata am fost la baie, mi-am golit "instalatia", si gata - n-am mai avut nimic. In schimb, tot joi, la vre-o doua ore dupa micul dejun Adelina a inceput sa vomite ingrozitor - iesea din ea ca din hidrant, saracuta. Dupa doua reprize, pe cand am zis ca nu mai are nimic in stomacel si dormea linistita in bratele mele, a inceput iar sa vomite. Si a tot vomitat dupa fiecare gurita de ceai sau apa, nu mai zic dupa ce am incercat sa-i dau niste orez... Pana dupa masa a facut si febra: 39,5. Scaunele ii erau inca normale, nu-i mergea burtica. Am sunat pediatra si i-am zis ce si cum, ca sigur nu are angina pentru ca vomita si in somn si nu a mancat nimic tare, iritant, gen paine prajita dupa care sa-i fie rau, si ca dupa ce suge e ok, dar daca ii dau chiar si o lingurita de ceai o da afara, si am rugat-o sa imi recomande ceva pentru stomacel, gen metoclopramid. Am intrebat si daca-i musai sa ne vada atunci, ca micuta nu are scaune diareice, fontanela nu e adancita si tonusul ei e bun (ce bun frate, era vesela de-a dreptul, de am ajuns sa cred ca vomita intentionat ca sa mergem amandoua sa ne jucam sub dus - glumesc!). Mi-a zis ca momentan e ok sa ramanem acasa, cu urmatoarele recomandari: sa nu-i mai dau nimic de mancare sau de baut pana a doua zi la pranz - in schimb tzitzi la liber - sa-i dam o pauza stomacelului sa isi revina; sa-i dau Debridat cate 3 ml de trei ori pe zi pana trec starile de voma (daca il tolereaza - si l-a tolerat !; sa-i dau cate un pliculet de Biotics pe zi, ca sigur se va porni si burtica; dupa ce incepem sa papam (regim alimentar moderat, singura restrictie clara a fost la categoria dulciuri, pe care Ade oricum nu le mananca), doua ore dupa masa sa nu-i dau lichide: apa sau ceai, apoi doar cate zece ml la zece minute; daca nu cedeaza febra prin metodele nemedicamentoase (cred ca le-am mai scris de cateva ori) sa-i pun supozitoare de paracetamol de 250, dar maxim 2 in 24 de ore; daca situatia o ia razna sa ne infiintam sa ne vada. Zis si facut: am racorit casa, am lasat piticotul doar in scutecel (dusulete racoritoare a facut destule ), si nu i-am mai dat nimic de mancare sau de baut in afara de laptele meu. Credeti-ma fetelor, pana la culcare (vre-o 2-3 ore) temperatura a scazut cu mai bine de un grad si n-am mai avut niciun episod de voma, desi a supt o gramada! Peste noapte i-am dat un maieut largut, sa aiba totusi ceva la spate; s-a trezit la tzitzi de vre-o 4-5 ori, iar dimineata a fost fresh: fara vomitaturi si fara febra. Spre a doua parte a zilei a inceput sa aiba scaune moi, insa nu diareice - ca numar au ramas neschimbate, si nici consistenta nu era foarte lichida - probabil fiinca avea deja doua pliculete de Biotics la "bord"; a continuat asa si sambata si duminica, iar de azi s-a normalizat situatia si in scutecel. Debridat i-am mai dat inca doua doze vineri, deci per total a luat trei doze, noua ml; apa i-am dat din nou la liber de sambata dimineata; Biotics ii mai dau vre-o doua zile cate-un pliculet, pana voi fi sigura ca nu "recidiveaza". Ah, si sa nu uit: i-am scos iaurtul din meniu pentru cateva zile.

Am detaliat, poate, poate va fi de folos cuiva postarea asta... Gandind in urma: voma in jet, febra... altei mamici i-as fi spus sa mearga la medic urgent; nu stiu de unde pana unde atata calm pe mine... poate din groaza de infectia asta de spital de copii din Arad - o si vedeam urland pe-acolo cu branula, perfuzii si antibiotice inainte de orice diagnostic ... Bine c-a trecut cu bine !

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetelor,

Multumim tuturor de urari
tuturor celor sarbatoriti in ultima vreme. Sanatate multa, noroc si bucurii

Noi am fost raciti in gasca: eu, Alex, mama, soacra...De la raceala mi-a iesit un herpes imens asa ca nu prea apar in pozele de la motca sa nu sperii pe cineva nu de alta In pluc bunica mea are cancer la plamani.
Sper sa se mai lumineze un pic lucrurile de sapt asta. Miercuri ajung inapoi la Buc si pe 18 plecam in concediu.
Va pup si va doresc sanatate si o zi frumoasa.

Bia

Mergi la inceput