Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost fete dragi din bucuresti, am nevoie de niste ponturi de la voi...eu nu am adus strerilizatorul cu mine, am crezut ca ma voi descurca cu sterilizatul in oala,dar aici apa este f calcaroasa si dupa fierbere ramane calcar pe tot ce fierb.....asa ca sunt in cautare de solutii. cum sa procedez??? unde gasesc si eu pungi sau un sterilizator mai ieftin pt microunde(NU PREFER SoLUTIA ASTA,DAR DACA NU AM CE FACE VOI CUMPARA UNUL) si solutiile despre care se vorbea aici de la chicco???? NEED HELP!!!!!!!!!!! |
Stefy uite aici o promotie la sterilizator electric Chicco, 180ron: http://www.chicco.ro/product--sterilizator-electric-pt-67-biberoane--1477.html
eu am comandat pe net de la ei un patut si un termometru digital si le-am primit a 2-a zi acasa. poti suna si intrebi in cat timp ajunge acasa
simonacip spune:
Hello
Multumesc tare fetelor pentru urarile de casa noua.
Madutza, livingul nu l-am finalizat inca, asteptam canapelele, pe 8 iunie...ma gandeam sa pun atunci pozici sa fie cat de cat varianta finala...desi nu am accesorizat spatiul din lipsa de bani acum...dar va urma..AI dreptate cu apa...nici macar nu e cine stie ce curte, e micutza...gazonul la fel micutz, la voi am vazut ca aveti mult spatiu in gradina ...dar...ei tot vor sa ude
Alexina, imi pare rau de durerile fetei..ofof...mai e putin si trece si perioada asta...Ne-am mutat pe Prelungirea Ghencea, n-am vrut sa ma departez de zona pe care o cunoastem, plus ca raman copiii aici la scoala/gradi.
SOmeleac, pai noi am cerut inca 3 luni sa stam in ea pana la eliberare...si noi am vandut apartamentul...AM 4 dormitoare, dar am luat doar 2 saltele, nu am masa la bucatarie si scaune (am de la mama una mai veche)...canapelele or sa vina intr-o saptamana...deci nici noi n-am facut totul dintr-o data, era imposibil..
Miki, am sa iti trimit si tie cartea, n-am reusit sa montam calculatorul, il rog azi pe al meu sa-si faca putin timp...
Lavi, scumpa, eu am deja 33...chiar ma gandesc ca imediat ajung la 40...Dar macar tu ai vointza si poti imbraca orice, pt ca ai silueta super..
Stefy, felicitari pt drumul usor...eu nu stiu insa ce sfat sa-ti dau cu solutia asta..n-am folosit niciodata...
Irinuca, te inteleg perfect..uneori cu pui asa mic nu-ti mai vine sa faci nimic pt tine...in cateva luni se va schimba situatia..
Roxy, asa e...m-am acomodat mai repede decat credeam...
Ailed,Ally, Pisuc, tare fetele...
Deci am sa fac si pozici...intr-o saptamana, sa vina canapelele, sa arate altfel casa...
Fug jos sa strang rufele...ca tuna
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost fete dragi din bucuresti, am nevoie de niste ponturi de la voi...eu nu am adus strerilizatorul cu mine, am crezut ca ma voi descurca cu sterilizatul in oala,dar aici apa este f calcaroasa si dupa fierbere ramane calcar pe tot ce fierb.....asa ca sunt in cautare de solutii. cum sa procedez??? unde gasesc si eu pungi sau un sterilizator mai ieftin pt microunde(NU PREFER SoLUTIA ASTA,DAR DACA NU AM CE FACE VOI CUMPARA UNUL) si solutiile despre care se vorbea aici de la chicco???? NEED HELP!!!!!!!!!!! cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia 9.03.2011 |
gasesti si la orice supermarket- eu am vazut in Cora- si sunt si mai ieftine
pup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
am revenit acasa de la doctor.
totul e bine, nu se vede niciun reflux la eco. toate sunt la locul lor
concluzia: rabdare si tutun pana invata ea sa suga!
oricum ma duc azi sa vad sa schimb bieroanele poate se schimba ceva.
aici s-a lasat cu ploaie, e bine ca racoreste putin ca e jale!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
roxy_s spune:
fetelor ce ma fac? ma ustura gatul de nu mai pot. de aseara sunt asa. am tot baut ceai cald, am luat si un paracetamol asa preventiv.... parca ma gadila si in urechi...cla, de la vant si curent cred.
chiar, daca racim putem alapta?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
millie nu stiu daca ai rezolvat problema cu funduletul, dar ii recomand o crema buna Cutaden se numeste. sau denumirea noua Revighen, asa parca. mie mi-a recomandat-o pediatra in caz ca avem iritatii.
roxy_s spune:
dinora Julius are 7800 gr?? asa mult? mi se pare foarte mult pentru 3 luni.
roxy_s spune:
lalely am vazut ca te tii de prostii...pai regim iti trebuie tie acum? sa ramai fara laptic? da-l incolo, tu oricum arati bine, oi avea tu kg in plus dar eu nu prea le vad. arati bine, bine mai bine mananca de toate, dar fara dulce si alte prostii...
cum sa mananci ultima masa la 16.30? nu te simti lesinata? eu cred ca as fi tare lesinata. pune mana si mananca bine ca ai tu timp si de regim.
roxy_s spune:
alexina dar tu depui separat actele pentru alocatie si indemnizatie? stiu ca se depun toate odata, eu asa le-am depus.
eu sunt curioasa cat de repede vin banii
roxy_s spune:
scrish ce scump este Luca, este dulce, dulce