Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi hheelloo poop fetele dragi!! strumfitzo ![]() ![]() ![]() ![]() am avut un wk superrrr!!!! de vineri dimi am plecat intr-un mini concediu. aseara ne-am sarbatorit cei 11 ani impreuna ![]() ![]() pupici mamica implinita de fetita si baietel |
Multi ani inainte sanatosi si fericiti alaturi de puii vostrii...
pupici
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catank spune:
citat din mesajul lui strumphitza Simona, te-ai mutat weekendul asta la casuta? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stefy, tot vorbesc de avioane, iti urez un drum bun si distractie placuta in tara ![]() ![]() ![]() Lalely, ma primesti si pe mine in clubul celor care nu pot tine dieta ca pierd laptele? ![]() ![]() ![]() ![]() Alina.n tu unde ai disparut? nu v-ati revenit din raceli si tuse? ![]() Dorinut@ da tu chiar nu ne mai iubesti deloc??? ![]() ![]() ![]() Andreea, iar la plimbarici? ![]() ![]() ![]() ![]() Pisuc, bine ca nu ai un sot sforaitor ca al meu ca e nasoala treaba asta, sa stai sa asculti cum sforaie langa tine si sa nu poti dormmi, numai sa stai sa ii spui sa se intoarca pe partea cealalta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miki, v-ati intors la bucuresti sau tot la mama ta sunteti ? gata terasa? ![]() ![]() Felicitas , ne-ai uitat sau foarte ocupata ? hai sa mai vii pe aici sa ne spui de Miriam si sa ne-o arati cat a crescut ![]() ![]() Madutza_bra sper a ti-a trecut supararea ![]() ![]() BB_yasmi, tu cred ca esti deja la plaja la soare ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antguess, mi-am cumparat si eu niste hainute dragute zilele trecute de la H&M si Next si un alt magazin englezesc, BHS daca iti aduci aminte de el si ce sa vezi, s-a stricat vremea ca deh , eu mi-am luat haine de vara si acum e frig si ploua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Somleac, ce mai face Ghighi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexina , vezi ca te recunoaste lumea pe strada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() catank, tare dulce Ioana ![]() ![]() ![]() Stefana, ce mai face bebu tau scump ? tot asa scurt si des suge? si ziua si noaptea? ![]() ![]() cami, distractie placuta in weekend ![]() ![]() Ailed, la plimabri iar? nu prea stai tu pe acasa nu? ![]() ![]() Alina06, iti urez bafta pe cand o veni tati si o sa trebuiasca sa il muti pe Luca singurel in camera lui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally, hai ai dat burta jos? sau tot prostioare ai papat ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() djlaura, sa va fie de bine crestinarea ![]() ![]() ![]() Ma duc sa imi fac un cappuccino sa il savurez in liniste ![]() ![]() ![]() Revin mai tarziu daca o mai fi careva, ca vad ca sunt singura huhureaza pe aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
Da? asa se spune? nu am stiut, de pupat am pupat-o
![](icon_smile_big.gif)
Multam mult, ...pup si micuta ta poate , poate face gropite de acum in colo
![](olala.gif)
![](olala.gif)
pupici
![](fetita.gif)
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota strumph, sunt niste smechere fetele astea.... ![]() amea cateodata se uita la jucarele si cand ma aude vorbind lasa colturile gurii in jos si da sa planga... ![]() multumesc pisuc mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
...si mindra mea la fel procedeaza, insa merg si ii vorbesc tare si clar ca mami are de facut ...asta, asta (chiiar ii descriu)apoi gingureste (in mintea mea imi zic ca a inteles si ca am aprobarea ei)si plec linistita, ...iar ea sta cumintica
![](icon_smile.gif)
pupici
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Multi ani inainte sanatosi si fericiti alaturi de puii vostrii... pupici Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mamica implinita de fetita si baietel
bb_yasmi spune:
roxy al meu junior inca doarme mult si ziua. dupa fiecare maxim, MAXIM 2 ore ii trebuie si un somnic .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
seara buna si de la noi...
a plecat mami azi
dupa ne-am dus la cump sa-mi iau costum de baie:de la new yorker:slip xs si sutien l...
si hainute la printese de la h&m si c&a.....
la h&m nu stiam ce sa iau mai intai dar fusesem deja la C&A inainte, data viitoare acum..
va pupez , ma duc sa strang prin casa...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
nah ca am reusit in 2 zile sa pun 1 kg
uffff parca asa cu "caroseria dusa" ma simt atatea mamici/gagici betonnnn am vazut
vreau si eu tzitzi betonnn si "in gat"
si fund bombat
si abdomen lucrat
merg sa ma mai uit la pozici si sa visez putin
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Cred ca intampin dificultati in alaptat..seara am, impresia ca bebe nu se satura!!!Asta seara m-am muls sa vad cat scot si am scos 100 ml din ambii sani..putin zic eu..
Bebe nu s-a trezit inca..am venit de afara si a adormit..cred ca sarim peste baita..
Deci sunt interesata de trucuri sa cresc productia seara..sau chiar trebuie sa apelez la LP???Voi ce ziceti??
Nici nu stiu cum sa mai fac..m-am muls special sa ii fac proba daca se satura si intre timp el a adormit...Oricum clar este putin mai ales ca pompa scoate picatura cu picatura,iar bebe clar nu se chinuie sa scoata tot..el daca nu mai curge cat de cat se enerveaza si plange...
Ce ma sfatuiti??
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
bb_yasmi spune:
lalely poop eu nu sunt in masura sa dau sfaturi in legatura cu alaptatul, dar din citite stiu ca nici o pompa nu poate scoate mai bine lapticul ca si bebe/
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Dragele mele
Lalely draga si Madutza (sper ca nu mai esti suparata!) - uite ca m-au ajuns si pe mine grijile: si mie mi se pare ca nu se satura, azi a avut doua reprize cand a mancat la mai putin de 2 ore... e adevarat ca a avut si 2 reprize cand a mancat la 3 ore, iar noaptea doarme 6 ore legate, dar eu sunt cam rupta.
Cred ca e si caldura si cere lapte de sete, dar eu simt nevoia unui somn ziua, iar el ziua doarme doar in parc, si cate 4 ore, dar eu sunt cu el, si cand ajungem acasa el e super vioi, si vrea activitati, nu mai doarme pana pe la 23 ... Sper ca de marti sa o mai trimit pe mama cu el in parc si sa dorm si eu cate o ora macar ziua...
Deci sunt cam ametita acum, al meu sotz mai are un examen intre 8-15 iunie (mi-e si mila de el ca numai de invatat nu-i arde).
Si am inceput si eu sa ma gandesc daca e necesar sa-i dau apa sau ceai sau mai stiu eu ce...
Mai vedem in zilele urmatoare si va tin la curent. Dar sa nu radeti de mine daca va intreb de apa, ceai si alte alea...
Va imbratisez si noapte buna
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)