Gravidute prin FIV (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bianca sa va traiasca micutul crestin si alaturi de fratiorul lui sa va bucure si sa va lumineze viata. Vazut poze . Nu cumva la semnatura anul nasterii lui David este gresit?

Alina , Vlad a avut colici pana spre 3 luni, apoi ce sa zic, cate o balonare, nimic grav. Acum este ok, nu mai are dureri de burtica, dar cred ca are ardere rapida, are 3-4 scaune/zi fara sa fie deranjat. Eu nu cred in ceea ce ti s-a spus tie. Cum sunteti?

Noi in 2 zile plecam in vacanta nr.2 in Nessebar apoi gata cu plimbarile, incepe Vlad gradi.
Pupam toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Many_bani, concediu placut sa aveti!!!

Noi abia ne-am intors din Delta. SUPER< SUPER< SUPERRRR!!!
Raducu s-a distrat de minune chiar daca a fost drumul cam lung (vreo 2300 de km, ca din Delta am plecat prin Ardeal)

Apropo de gradi ...si noi incepem. AM NISTE EMOTIIIIII!

Felicitari nou venitelor burtici! Sa aveti sarcini usoare si la termen!

Proaspetelor mamici, va doresc copii cuminti, sanatosi si mancaciosi!

Huski, mami de "Ducu"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui huski

Many_bani, concediu placut sa aveti!!!

Noi abia ne-am intors din Delta. SUPER< SUPER< SUPERRRR!!!
Raducu s-a distrat de minune chiar daca a fost drumul cam lung (vreo 2300 de km, ca din Delta am plecat prin Ardeal)

Apropo de gradi ...si noi incepem. AM NISTE EMOTIIIIII!

Felicitari nou venitelor burtici! Sa aveti sarcini usoare si la termen!

Proaspetelor mamici, va doresc copii cuminti, sanatosi si mancaciosi!

Huski, mami de "Ducu"

Merge din septembrie la gradi? Sa va fie de bine vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Many, s-aveti vacanta placuta!
Fetelor, s-aveti succes cu grdinita! Stiu ca e un pas important si destul de greu... pt toata lumea, si bebei si mamici! Abia astept sa povestiti ca e totul ok.

Noi suntem bine. Luca face 4 luni sapt asta si a inceput din nou sa se trezeasca noaptea. Nu-i problema pt mine. Ma trezesc cu drag, numai ca ma gandesc la el. Sper sa fie bine, sa nu se trezeasca fiindca il doare ceva... se trezeste, uneori nici nu mananca tot biberonul si il ia somnul...

Va pup!
Asteptam vesti de la noi gravidute si mamici!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Alina, m-am tot gandit la ce ai scris tu legat de colici si durerile de burtica de mai tarziu si mi-am adus aminte ce a zis homeopata la care il duceam pe Vlad si anume ca ajuta la dezvoltarea florei intestinale sau ceva asemanator. Nu-mi mai aduc exact aminte insa ea, in traducerea mea, a zis ceva ca fac bine, ca ajuta sa se formeze ceva la stomac, ceva de bine. Poate intra una din mamici care este de specialitate (pisicmic, Gabi) si ne lamureste.
La cat mai multe lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc, Many. Sper sa nu avem probleme. Acum ne pregatim pentru diversificare. Deocamdata o sa-i dau ceva "zeama" cu alt gust in afara de lapte. Si pe la 5 luni as incepe cu piureuri. Sa vedem...
Pup toate fetele!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

La multi ani la burtici, pitici, mamici si tatici care azi isi serbeaza ziua de nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

buna, dragi burtici si proaspete mame!

Noi sintem bine, Vladut are deja 5 luni de-acum.
Bebe papa numai lapte de la mine si a crescut f bine, o sa incep diversificarea peste o luna. Se trezeste noaptea in continuare o data sau de 2 ori.
E tare scump cand rade cu gura lui stirba, pt ca avem deja 2 dintisori, mici, in fata!!!

Va doresc la toate sarcini usoare si nasteri fara probleme! pt ca dupa aceea incepeti sa va bucurati de bebe in sfarsit, dupa toate dificultatile de pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Dragele mele, imi cer iertare ca nu am mai scris de mult, dar nu prea am timp sa deschid calculatorul. Am nascut pe 24 iunie un baietel minunat care imi umple viata de fericire! Avem deja 2 luni, ne-am si crestinat si ne luptam cu colicile. Am incercat toate preparatele disponibile pe piata, dar tot ne doare burtica si stam cam prost cu somnul. Cand doarme incerc sa acopar si treburile din gospodarie, deci am cam toata ziua si noaptea pline..
Pupici la toate si sarcini usoare la noile gravidute!
Alina, Gabi, Pisucmic, Many, Mirela, Monas, Bianca, Cristy, Oria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Melisa, FELICITARI! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput