Un pic de ajutor va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

nu ma pricep la asa ceva, dau si eu cu parerea

Descatusarea mainilor!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

"Zbucium pentru libertate"

sau

"Aceleasi suflete oriunde"

sau

"Acesta sunt eu"

sau

"Si totusi exist"

sau

"Zbor neingradit"

sau

"Fara remuscari"

Interesant proiect. Nu m-am asteptat sa citesc asta. Pot sa te felicit?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Va multumesc pentru aprecieri. Mai astept opinii legate de acest proiect. Acum merg pe un drum nou si nefiind un consumator foarte avizat de arta imi prinde bine orice parere. Ma gandesc la un logo creat de graficianul inchis in care vreau sa apara o pereche de catuse cazute intr-un colt al atelierului si doua maini tinand dalta si ciocanul pregatite sa scoata la iveala sufletul pietrei. Ideia este grosiera acum necesitand o rafinare care sper sa se produca cat de repede. Din experienta stiu ca un logo inspirat face cat o campanie de publicitate. Chiar va astept cu pareri. Multumesc

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cat dai? Cat a dat si Udrea pe frunza?
Era o gluma, nu te superi.

In legatura cu titlul expozitiei ar putea fi " Intuneric si lumina"
sau " Omul si sufletul"
sau " Intoarcerea la origini"

ar putea fi multe.

In legatura cu logo-ul nu ma pronunt , dupa cum ziceam ...sumele sunt mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

felicitari pentru initiativa si multa bafta sa iasa asa cum vrei tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pe mine m-ar interesa sa cumpar, asa ca daca ai face o colectie de fotografii online , ne-ai da posibilitatea sa viram banii in cont si sa le trimiti pe la diverse destinatii cred ca ai putea obtine ceva bani buni din asta.

nu am inca idei pentru titlu, ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Va multumesc pentru aprecieri. Mai astept opinii legate de acest proiect. Acum merg pe un drum nou si nefiind un consumator foarte avizat de arta imi prinde bine orice parere. Ma gandesc la un logo creat de graficianul inchis in care vreau sa apara o pereche de catuse cazute intr-un colt al atelierului si doua maini tinand dalta si ciocanul pregatite sa scoata la iveala sufletul pietrei. Ideia este grosiera acum necesitand o rafinare care sper sa se produca cat de repede. Din experienta stiu ca un logo inspirat face cat o campanie de publicitate. Chiar va astept cu pareri. Multumesc

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Un logo este ceva mult prea sintetic ca sa poata contine elementele enumerate de tine mai sus, el functioneaza ca un brand, o marca, este in fapt un simbol si se refera la partea grafica (si nu numai, cuvantul si semnificatia lui trebuie sa indeplineasca in mare aceleasi conditii, dar tine de copyright, eu vb din perspectiva unui grafician) a unui cuvant-nume, trebuie sa contina neaparat cuvantul respectiv (sau cuvintele) si eventual un semn grafic, o imagine ar fi deja prea mult. Un logo este sinteza maxima a unui concept, care sa comunice cel mai mult, in modul cel mai simplu si cel mai direct. Trebuie sa fie usor de perceput, de distins, de recunoscut si de descifrat (in subconstient, de preferat). Rostul lui e sa simplifice, sa uneasca, sa suprapuna "mesaje" diferite, sa aduca la un numitor comun mai multe "parti", mai multe idei, mai multe evenimente, mai multe obiecte, etc. In afara cazului in care proiectul tau ar cuprinde mai multe actiuni, desfasurate pe mai multe planuri, sau in timp, si pe care cauti sa la "inchegi" cumva, nu ai nevoie de un logo.
Cel mai probabil ar fi suficent un afis, o coperta, o imagine reprezentativa per ansamblu, care poate fi cat vrei tu de figurativa, si care s-ar putea constitui chiar din ideea ta de mai sus.
Pentru asa ceva as avea si eu o propunere: imaginea unui zid masiv(sau gratii) pe care sta atarnat un tablou cu o fereastra deschisa, spre mult cer, lumina. Imaginea nu ar fi originala (e chiar foarte comuna in sine) decat prin asocierea cu proiectul tau care i-ar aduce un mare plus de concretete. Sau ai putea lansa o tema in randul artistilor cu pricina, ai putea avea rezultate frumoase, originale sau fermecatoare chiar prin naivitatea lor :).

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aseara ma gandeam: "Suflete incatusate".

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

"Ingradit si totusi liber"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

"Inchisoarea trupului, liberatea sufletului"
" Creez, deci exist si dincolo de gratii"
" Dincolo de gratii, arta ca o eliberare"
" Incatusarea mainilor, descatusarea inimii"

Imi place rau IncarcerARTA, e siplu si la obiect!

Felicitari!

Mergi la inceput