Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Daaaaa.....mi-au trecut dupa 2 zile de innohep( contine aceeasi solutie ca si clexanne)

Mai am contractii ffff rar insa scurte si nu atat de dureroase ca in acel wekend in care am crezut ca o sa-l pierd pe bebe.

Dupa ce mi-a vazut rezultatul si eco mi- a zis si doctorita ca probabil am contractii deja....ca era urgent sa incep tratamentul....si a avut dreptate.

Sa te duci cu tot dosarul ca il studiaza inca de la inceputul sarcinii. Sa ii scrii pe un bilet tratamentul pe care il iei acum. Ii place sa fii organizata, ca asa ii e si ei mai usor, avand atatia pacienti.

Eu i-am dat de doua ori doctoritei bani si mi-a parut rau apoi, ca oricum nu a mai tinut minte pana dupa -amiaza cand m-am dus sa-mi iau rez. Ea le spune asistentelor ce tratament tr sa iei si ele te preiau, eu decat o data am reusit sa stau de vb cu ea dar extrem de putin.
De regula dna asistenta Viorica se ocupa de gravidute....sau Claudia Ciobanu.

Cand ai facut ultima eco?ai placenta ok?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Eu contractiile le am cand sunt f obosita, cand ma agit la munca si am mai avut azi dupa ce am facut curat si am ridicat ca idioata un bax de apa ca sa pot aspira si spala sub el. Dar a fost ceva light in comparatie cu acel wekend.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Daaaaa.....mi-au trecut dupa 2 zile de innohep( contine aceeasi solutie ca si clexanne)

Mai am contractii ffff rar insa scurte si nu atat de dureroase ca in acel wekend in care am crezut ca o sa-l pierd pe bebe.

Dupa ce mi-a vazut rezultatul si eco mi- a zis si doctorita ca probabil am contractii deja....ca era urgent sa incep tratamentul....si a avut dreptate.

Sa te duci cu tot dosarul ca il studiaza inca de la inceputul sarcinii. Sa ii scrii pe un bilet tratamentul pe care il iei acum. Ii place sa fii organizata, ca asa ii e si ei mai usor, avand atatia pacienti.

Eu i-am dat de doua ori doctoritei bani si mi-a parut rau apoi, ca oricum nu a mai tinut minte pana dupa -amiaza cand m-am dus sa-mi iau rez. Ea le spune asistentelor ce tratament tr sa iei si ele te preiau, eu decat o data am reusit sa stau de vb cu ea dar extrem de putin.

Bebita al meu iubit

pai fac la 2 saptamani eco
dar in spital nu-ti da nic la mana
maine daca fac TT la romar o sa-mi dea
si o sa ma duc cu aia
ia uite ca nu ma asteptam la asta!!!!!!!!!!!!
luni ma duc la fundeni
sarutmana

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Citat:

Bebita al meu iubit

sunt injectii astea?

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

mie mi-a recoltat dna viorica
si la rezultat mi-a explicat claudia
tie ti-a dat la inceput tot aspenter?

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

tu ai trecut pe femibion 2?

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Innohep sunt tot injectii, contine aceeasi substanta activa ca si clexane , doar ca e facuta de alta firma. Pe mine m-au pus direct pe asta ca , cica clexane se gaseste f greu. Dar si asta se gaseste la fel de greu, cel putin doza pe care o am eu acum, de 0,35 .
Acum mi-a dat Claudia nr de tel al dr care distribuie si cat timp nu au fost in farmacie mi le aducea el direct la mine la muna, e super ok, trateaza f bine gravidutele...mi-a zis ca eu nu am voie sa ma stresez si ca mi le aduce el.

Si la mine la fel a fost, mi-a recoltat Viorica si Claudia mi-a dat rezultatul si tratamentul, la sfatul dr U, asta a fost prima data...ultimele doua dati mi-a recolata Viorica si tot ea mi-a dat si rezultatul o data, ca azi nu am gasit pe nimeni...insa Claudia nu era pe tura. Probabil vand nu e Viorica, e Claudia ...cred ca numai ele doua se ocupa de gravidute in mod special.

Mie mi-a dat direct innohep in fiecare seara si aspenter de 2 ori pe sapt.
Insa mie mi-au aparut lacuri vasculare la placenta( inmultirea acestora determina retard de crestere la bebe, nu se mai poate hrani) si mi-a zis gineco sa iau aspenter in fiecare zi...insa eu ma bazez pe tratamentul pe care o sa mi-l dea dr U ca e de specialitate, asa mi-a recomandat si gineco. Eu am deja placenta de gradul 1, ceea ce nu e ok pt varsta asta de sarcina.
Cred ca o sa-mi mareasca doza de innohep.imp e ca bebele sa fie bine, ca fac orice.

Femibion iau tot 1 ca eu am inteles ca din sapt 16 se trece pe 2...dar nu sunt sigura, eram destul de bulversata prima data cand mi-a dat tratamentul si mi-a explicat cand tr sa trec pe 2....apoi am uitat sa mai intreb, am zis ca intreb acum la rezultat.

Am renuntat in schimb la acid folic si usor, usor la utrogestan....cel din urma l-am pus o data la 2 zile, acum il pun la 3 zile si in sapt 15 vreau sa renunt de tot.
Am zis sa renunt treptat la el ca stiu ca poate provoca avort spontan renuntarea brusca, iar eu imi puneam unul de 200 seara.

Daca iti mai pot fi de folos cu ceva, iti raspund cu mare drag.
Ma bucur ca ai hotarat sa mergi cat de repede posibil.

Aaa, neaparat sa te duci cu o eco la ea!

Cand faci cerclajul pana la urma? O sa ai voie sa te deplasezi?

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Citat:

Innohep sunt tot injectii, contine aceeasi substanta activa ca si clexane , doar ca e facuta de alta firma. Pe mine m-au pus direct pe asta ca , cica clexane se gaseste f greu. Dar si asta se gaseste la fel de greu, cel putin doza pe care o am eu acum, de 0,35 .
Acum mi-a dat Claudia nr de tel al dr care distribuie si cat timp nu au fost in farmacie mi le aducea el direct la mine la muna, e super ok, trateaza f bine gravidutele...mi-a zis ca eu nu am voie sa ma stresez si ca mi le aduce el.

Si la mine la fel a fost, mi-a recoltat Viorica si Claudia mi-a dat rezultatul si tratamentul, la sfatul dr U, asta a fost prima data...ultimele doua dati mi-a recolata Viorica si tot ea mi-a dat si rezultatul o data, ca azi nu am gasit pe nimeni...insa Claudia nu era pe tura. Probabil vand nu e Viorica, e Claudia ...cred ca numai ele doua se ocupa de gravidute in mod special.

Mie mi-a dat direct innohep in fiecare seara si aspenter de 2 ori pe sapt.
Insa mie mi-au aparut lacuri vasculare la placenta( inmultirea acestora determina retard de crestere la bebe, nu se mai poate hrani) si mi-a zis gineco sa iau aspenter in fiecare zi...insa eu ma bazez pe tratamentul pe care o sa mi-l dea dr U ca e de specialitate, asa mi-a recomandat si gineco. Eu am deja placenta de gradul 1, ceea ce nu e ok pt varsta asta de sarcina.
Cred ca o sa-mi mareasca doza de innohep.imp e ca bebele sa fie bine, ca fac orice.

Femibion iau tot 1 ca eu am inteles ca din sapt 16 se trece pe 2...dar nu sunt sigura, eram destul de bulversata prima data cand mi-a dat tratamentul si mi-a explicat cand tr sa trec pe 2....apoi am uitat sa mai intreb, am zis ca intreb acum la rezultat.

Am renuntat in schimb la acid folic si usor, usor la utrogestan....cel din urma l-am pus o data la 2 zile, acum il pun la 3 zile si in sapt 15 vreau sa renunt de tot.
Am zis sa renunt treptat la el ca stiu ca poate provoca avort spontan renuntarea brusca, iar eu imi puneam unul de 200 seara.

Daca iti mai pot fi de folos cu ceva, iti raspund cu mare drag.
Ma bucur ca ai hotarat sa mergi cat de repede posibil.

Aaa, neaparat sa te duci cu o eco la ea!

Cand faci cerclajul pana la urma? O sa ai voie sa te deplasezi?

Bebita al meu iubit

la ultimele analize facute la dna U a fost f multumita
aveam 5 sapt de sarcina
mi-a dat doar 1 pastola de aspenter pe zi
si resrtu : ceteb, magne, femibion acid folic
yo la utrogestan nu renunt
am facut-o datat trecuta si m-am lecuit
cand imi zice dr mea atunci o s-o fac
luni imi face cerclajul
maine TT
a zis ca mai tre sa fac niste analize inainte de cerclaj
o sa le fac maine si pe alea
si prob luni la prima ora ma baga in sala
deci nu ma duc nici luni
pffffffffffffffffffff
m-am zapacit
pe cuvant
cand ies din spital o sa ma duc la fundeni

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

la eco nu mi-a zis nic medicul ca am ceva cu placenta sau ceva de genu
daca era imi zicea
]nu?

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Brambu, pe ala l-am citit inainte de toalete, ieri parca...m-am distrat copios!
Sa aveti o noapte frumoasa fetelor, eu ma retrag sa las si consortul...

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput