Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Cu ajutorul adevaratului Dumnezeu...sper sa revin si eu luni cu vesti bune de la DT, din Debrecen..
Va pup pe toate si va felicit pe cele care stiu deja daca e baiat sau fetita...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Tu nebunelor!... (Eu pun zambaretul asta mare ca e primul din colt si e la indemana - ala de se rostogoleste tre sa il caut si te pomenesti ca intra tanti cu chilotii roz )
Acum chiar ca rad cu hohote....
Eram ba la subiectul de la toalete, ba stateam seriosa ca intra cate un client...plus ca am primit si ceva marfa...dar cine sa le aseze...ca moi stau pe toaletele in flacari

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Nu mai pot ne nervi, m-am dus la Fundeni, la ora la care mi-a spus asistenta si bineinteles ca era inchis.

Chiar nu pot sa o inteleg, de ce mama naibii m-a chemat la ora aia daca stia ca nu o sa mai fie.

Maine dimineata tr sa ma duc neaparat ca nu am nici eco sa o arat ginecologului...si parca vad ca dimineata o sa-mi zica, ca se recolteaza decat.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Nu mai pot ne nervi, m-am dus la Fundeni, la ora la care mi-a spus asistenta si bineinteles ca era inchis.

Chiar nu pot sa o inteleg, de ce mama naibii m-a chemat la ora aia daca stia ca nu o sa mai fie.

Maine dimineata tr sa ma duc neaparat ca nu am nici eco sa o arat ginecologului...si parca vad ca dimineata o sa-mi zica, ca se recolteaza decat.

Bebita al meu iubit

ma mir
in general stau pana la 18

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

si eu trea sa ma duc cand aveam 7 saptaman
si nu m-am dus
imi e si jena sa ma mai duc
plus ca nu pot urca scarile alea
pfffffffff
ai vazut cate sunt de urcat
si nu am voie

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Walkiria, te inteleg. Da chiar asa, adica iti faci programare si gasesti inchis?!! Pai ei nu au un program?!
Am terminat subiectul cu budele si dezinfectarile..concluzie..si sa nu supar pe nimeni: fiecare cu piticii lui!

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

diana - citeste-l si pe ala cu spalaturile . Acolo deviza e "mare e gradina ta, Doamne" .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Lia eu intotdeauna am urcat cu liftul, intru pe partea cu soseaua fundeni(poti intreba pe ala de la poarta daca nu sti)
Sa te duci neaparat, poate iti trebuie Lt tratament in afara de aspenter. Eu inainte sa incep injectiile am avut contractii groaznice un weekend.
De ce sa iti fie rusine sa te mai duci? Oricum nu te mai tin minte asistentele, doctorita nici atat. Dupa ce ca le bagi bani mereu in buzunar, data urmatoare se fac ca nu te cunoasc daca nu le bagi iara.
Deci Lia, te rog eu mult sa te duci sa iti faci analizele...nu e de glumit cu trombofilia.
Dupa ce faci cerclajul nu o sa mai ai voie sa te deplasezi deloc? Nici macar pana la spital sa iti faci analizele si atat? Ca rezultatul ti-l poate lua sotul si ii poate spune lui daca ai nevoie de tratament.

Diana culmea e ca ea m-a programat la ce ora a vrut ea, in spital public nu prea ai de comentat, vii cand iti spun ei si oricum astepti o gramada. Eu am intrebat-o daca nu cumva e prea tarziu si mi-a zis ca nu.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Citat:

Lia eu intotdeauna am urcat cu liftul, intru pe partea cu soseaua fundeni(poti intreba pe ala de la poarta daca nu sti)
Sa te duci neaparat, poate iti trebuie Lt tratament in afara de aspenter. Eu inainte sa incep injectiile am avut contractii groaznice un weekend.
De ce sa iti fie rusine sa te mai duci? Oricum nu te mai tin minte asistentele, doctorita nici atat. Dupa ce ca le bagi bani mereu in buzunar, data urmatoare se fac ca nu te cunoasc daca nu le bagi iara.
Deci Lia, te rog eu mult sa te duci sa iti faci analizele...nu e de glumit cu trombofilia.
Dupa ce faci cerclajul nu o sa mai ai voie sa te deplasezi deloc? Nici macar pana la spital sa iti faci analizele si atat? Ca rezultatul ti-l poate lua sotul si ii poate spune lui daca ai nevoie de tratament.

Diana culmea e ca ea m-a programat la ce ora a vrut ea, in spital public nu prea ai de comentat, vii cand iti spun ei si oricum astepti o gramada. Eu am intrebat-o daca nu cumva e prea tarziu si mi-a zis ca nu.

Bebita al meu iubit

luni cred ca ma duc
yo am dat doar asistentei la recoltare lei
dnei dr i-am luat cate un vadou
ca-mi era jena sa-i bag in buzunar

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput

Citat:

Bebita al meu iubit

adik ti-au trecut contractiile de la clexane??????

bebelinul meu scump

+15

Mergi la inceput