constipatie
Raspunsuri - Pagina 2
oanap85 spune:
multumesc am sa incerc ce ati spus,seminte de in tarate si sa vad si de caise ...dar frunze de papadie ai mancat ai mancat si ajuta?sopozitor folosesc tot timpul ca altfel nu as iesi
Loma spune:
Da Oana, la mine e cura nr. 1 papadia pt. problema asta.
E singura care nu da dependinte, ajuta ficatul, pancreasul si fierea excelent. La cunostintele care le-am spus mi-au multumit.
gogosel spune:
oana,incearca taratele de psillyum.se gasesc la plafar si costa cred ca in jur de 8 lei/punguta.imi ajung cam 3 saptamani.contin cea mai mare cantitate de fibre.mai multe chiar decat semintele de in.
constipatia apare din lipsa de fibre si deshidratare.
eu iau la pranz 3-4 lingurite de tarate,inainte de masa.pun iaurt intr-o cana,cam jumatate,apoi adaug taratele si imediat le mananc. dupa aceea trebuie sa bei 1-2 pahare de apa iar consumul zilnic sa fie de minim 2 l,altfel se formeaza ... un dop uscat.pe mine ma ajuta si la detoxifiere,dar si la senzatia de satietate(se umfla fff mult).
succes!
Anca Wish spune:
Oana, aceeasi problema am avut-o si eu. Mi-am schimbat alimentatia si degeaba. Am auzit de Detoxicolon (varianata romaneasca a lui Colonhelp) si am rezolvat problema. Mi s-a reglat tranzitul nesperat, iar pielea si parul arata foarte bine. Am scapat si de balonarea care imi dadea mari dureri de cap.
Incearca si asta. daca esti interesata iti dau mai multe date.
MaraAnisia spune:
Anca, pe mine m-ar interesa Detoxicolonul. eu am incercat sa iau Colonhelp dar nu l-am putut inghiti, are un gust ingrozitor. acum iau Colon Protect care e f bun la gust (zic ei ca are gust de rodie dar e cam zmeura-capsune) dar nu pot sa spun ca am rezultate extraordinare.
spune-mi te rog, ce gust are Detoxicolon? si e cel de la Dacia Plant? cate plicuri ai luat pe zi si in ce combinatie?
iti multumesc,
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
oanap85 spune:
dar asta pot sa iau si daca alaptez?detoxicolon?
nu pot sa beau 2l de apa pe zi ,eu abia inghit un pahar
am sa incerc pana una alta taratesi frunze papadie le spal si mananc asa crude nu?sunt amari?oare nu i fac rau lui BB?
Anca Wish spune:
Oana, nu am stiut ca alaptezi. Nu, draga mea, nu ai voie daca alaptezi. Asta cu apa e o problema pe care o am si eu, cu toate ca am inceput sa o reglez datorita Detoxicolonului, in a carui prospect e specificat sa se bea 2 litri de lichid/zi pentru a avea efect. Nu mi-e sete, dar ma fortez. Cred ca ar trebui sa incepi chiar cu asta. Sa bei mai multa apa, treptat, si sa suplimentezi cu lichide din supe, ciorbe...etc.
lui bebe.
Mara, am o cunostinta care a luat Colonhelp si acum ia Detoxicolon si-mi spunea ca gustul celui din urma e mult mai rau. Eu nu pot sa fac comparatie pentru ca l-am luat doar pe cel din urma, dar cu toate ca am o problema cu gusturile si cu mirosurile din cauza unei hepatite avute acum cativa ani, il iau destul de usor cu suc natural de portocale sau cu un pic de Fanta. Ii atenueaza mult gustul. Iau 3 masuri (borcanelul e dotat cu o lingurita/masura) dimineata si seara alte 3. Poti sa le iei pe toate trei o data sau sa dizolvi cate una in suc si astfel ii scade mult din ”duhoarea” gustului.
MaraAnisia spune:
Anca, multumesc frumos de raspuns. cred ca raman la Colon Protect. oricum consum si tarate de ovaz si seminte de in cu iaurt, care sunt delicioase.
multa sanatate tuturor
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
roxy spune:
buna, eu tocmai ce sufar de asa ceva in urma unei operatii si datorita anesteziei m-am constipat groaznic, pur si simplu parca pocnea pielea pe burta , cu toat ca nu mancasem nimic toata ziua.Remediul meu consta in cateva prune uscate ,doar ca am exagerat cu prunele din disperare si acum nu mai parasesc camera de meditatii.
allexa06 spune:
Poti incerca asta:
bei dimineata pe stomacul gol,cate un pahar cu apa de 250 ml,timp de 15 zile,in fiecare zi adaugand cate un pahar.Deci : prima zi un pahar, a doua zi, doua pahare, a treia zi - trei pahare si tot asa pana la 15.Cand ai ajuns la 15 pahare,scazi cate unul,pana cand ajungi iar la un pahar.M-am facut inteleasa ?
Eu am incercat...nici eu nu puteam bea multa apa pe zi,daca beam un pahar,doua.Dar te obisnuiesti si e in regula...la mine a avut efect din ziua cu doua pahare...incearca...dar neaparat pe stomacul gol.
http://community.webshots.com/user/allexa06