FIV 289
Raspunsuri - Pagina 18
loretta76 spune:
Am si eu o intrebare....stie cineva ce as putea lua pt chistul pe care il am si care nu se absoarbe...a mai scazut dar este tot acolo. In prezent iau AC dar ma gandeam sa iau ceva naturiste, poate ca ma ajuta. A mai fost cineva in situatia mea?
viotimis spune:
,loretta76
ti-am raspuns dincolo, dar, am vazut ca tu iei deja AC.
vreau sa-ti zic ca in situatia ta parca a fost o fata diana_tm, a facut laparoscopie prin toamna anului trecut si apoi in ianuarie a ramas insarcinata prin FIV, la Szeged.
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis ,loretta76 ti-am raspuns dincolo, dar, am vazut ca tu iei deja AC. vreau sa-ti zic ca in situatia ta parca a fost o fata diana_tm, a facut laparoscopie prin toamna anului trecut si apoi in ianuarie a ramas insarcinata prin FIV, la Szeged. |
Deja m-am gandit si eu la laparoscopie, vad peste 2 saptamani, probabil ca asta va fi solutia. Eu intotdeauna m-am confruntat cu chisturile, dar s-au absorbit...asta se pare ca se incapatineaza. Si eu tot la Szeged merg la Zadori. Mersi pt raspuns
dandanutz spune:
fetelor chiar mi-era dor de incurajarile voastre multumesc din suflet...
daniela broscuta may va pup si va imbratisez cu drag si pe toate celelalte fete si sa dea DD sa reusim,eu nu renunt chiar daca acum e greu cu banii sper sa fac ros pana la urma doar ca trec anii si asta nu e bine...cat despre FIV gratuit in RO mai bine ne lasam pagubase mai ales ca eu am facut 4 si une din reguli din cate stiu e sa nu fii facut niciuna...ma rog nu ne ajuta pe noi statul roman asta e din pacate....
va pup cu drag si sunt alaturi de voi toate cu tot sufletul...
cyc feilicitariiiiii si sarcina cat mai usoara
monaramona spune:
CYC intram mereu sa vad daca reusesti si am fost trista cand am vazut rezultatul de la pp..acum dupa mult timp am intrat si ce imi vad ochilor..nu imi vine sa cred..ai reussssit ..bravoo..ma bucur mult ptr tine .iti doresc sarcina usoara MAMICO..TE SI SA AI GRIJA DE VOI
26+
lelu spune:
Buna,
Am si eu o problema
Am avut probleme cu o masea de minte si a trebuit sa o scot, pt asta a trebuit sa iau antibiotice cam 10 zile, si pentru ca ma pregateam de FIV am zis sa fac o analiza a secretiei sa nu cumva sa fi aparut Candida.
Ei bine am primit rezultatul si nu am candida dar am E-Coli.
si e foarte rezistent la anibiotice, mi sa prescris 2 in antibiograma dar sunt f tari iar celalat e injectabil
Oare e grav acest E-Coli? cum fac eu sa-l tratez ca acum am inceput si stimularea ....
daniela74 spune:
Lelu imi pare rau nu stiu cum sa te ajut,dar ai intrebat la clinica,ei ce ti-au spus? Multa bafta,sa fie fiv-ul norocos
Donna ce faci,cum stai cu productia de ousoare,nu ne mai zici nimic?
Cyc cum esti iubita,ai refacut testul?
Eu am fost sa-mi cumpar medicamentele,am foarte putine,fac stimulare cu Femara si Menopur si Orgalutran.Ma intreb daca o sa raspund la acest tratament,pentru ca eu am avut mereu doze maxime
va pup si sa auzim de bine
daniela
donna3 spune:
Daniela draga-ce sa mai zic..trec de la o stare la alta,am ramas doar cu 4 foliculi,maine am ultima monitorizare si vedem daca intru la punctie..
cyc-felicitari si sarcina fara probleme
daniela74 spune:
Donna cum sa nu-i punctioneze? Eu zic sa stai linistita,4 e foarte bine sa dea DD sa fie maturi si sa se fecundeze.Te pup si multa bafta,doar nu vrei mai mult de 2 bebelasi
daniela