FIV 289

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Dandanutz ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine.Mama lor de bani .(imi amintesc cum una din ``prietenele`` mele ne zicea:vreti copii? pune-ti mina si stringeti bani ,)Am vazut ca s-a aprobat si in Rom. un fiv gratuit,ai incercat sau e foarte greu? Nu-ti pierde speranta,ai sa vezi ca Dumnezeu va ajuta
Castelana daca totul merge bine,incep la sfr.lui august,inceputul lui septembrie.Ne mutam la casuta noua si sper sa se fie adevarata zicala cu casuta noua care aduce bebele . si nu mai fi trista.
Cyc cum ai beta dublu,fuguta aici la raport,sa nu ne faci sa asteptam.
Bruni asa sa faci,lasa-l pe DD sa faca cum crede El ca e mai bine pt.tine
o saptamina buna tuturor

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dandanutz, mare mult ma bucur ca ai scos nasucul, chiar daca asa cum zici tu nu prea ai ce sa ne zici, eu ma bucur sa citesc cateva randuri despre tine. Imi pare rau ca bugetul este deficitar, ai luat in calcul un FIV mai pe aici pe la noi, poate iese mai ieftin. Draga mea te-as suna, dar nu sunt in Buc. si aici cam ioc semnal de tel. merge, dar cu intermitente cosmot,net am prin romtelecom, insa iti multumesc mult, mult.
Castelana mea draga, , viata merge mai departe cu bune si rele (ar trebui sa fie valabil si ptr. mine), sper ca toate visele voastre sa devina realitate

fara exceptii si o sapt. placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetelor
e nevoie de mine pe aici
cu vesti super bune A NASCUT INDRA 03 UN BAIETEL DE 3200 sunt bine sanatosi,a facut cezariana
urmatoarea va fi Anda78 pe care o astept cu telefonul sa-mi spuna cand se va naste fetita ei
aaaa...si bebe Tudor are de azi primul lui dintisor
va pup pe toate si va doresc o mega saptamanaaveti grija de voi si nu uitati ca DUMNEZEU INTARZIE,DAR NU UITA!!!!!!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Daniela: La mine a fost adevarata chestia cu casuta noua.....am ramas natural la 2 luni dup ace ne-am mutat ( e inutil sa spun povestea mea, probabil stii cate FIV-uri am facut fara rezultat)...asa ca iti doresc acelasi lucru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Hai Cyc-ul cu beta ala bun o data ca nu mai pot.
Angieangie, acum m-am uitat pe poze. Baietelul tau e superb. Sa-ti fie sanatos, cu mult noroc in viata.Sa-i transmiti Indrei03 din partea mea recuperare rapida, bebel mancacios si voios si cate un pentru fiecare.
Maria08, ce faci? Cum te simti? Pe asta cu casa n-am incercat-o, dar cine stie....
Dandanutz, hai capul sus. Trebuie sa fie o solutie pentru fiecare dintre noi. Refuz sa cred ca raman lucruri atat de importante (cum e un copil) nerezolvate. TREBUIE sa existe pentru fiecare ceva pus deoparte, mai devreme sau mai tarziu. Iti inteleg perfect frustrarea aceasta legata de partea finanicara. Si eu nu sunt departe, dar sunt convinsa ca pana in toamna o sa gasim o solutie.
Daniela74, Brunadria, Many bani

toate fetele

Mergi la inceput

Maria sper ca asa sa fie,sarcina usoara in continuare.Abia astept sa vad ce ascunzi in burtica
Cyc tot cu plimbarile Te astept cu vestea buna

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Felicitari din tot sufletul Indra pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte, iar mamicii recuperare rapida si mult laptic ii doresc!
Daniela draga, nu m-am plimbat azi, ca am stat sa primesc rezultatul de la beta+progesteron, Valoarea s-a dublat (de la 108,43 la 202,36 al 2-lea facut cu o ora mai devreme, deci banui ca e bine) Acum sunt nelamurita de progesteron joi cand l-am facut (facusem progesteronul injectabil noaptea cand am sosit de la Londra) a 2-a zi valoarea a fost de 56,6 mediana comparativ cu valorile de referinta 2,8-147, pentru perioada de sarcina la trim.I, insa la cel de sambata am avut valoare progesteron 19,3, cam mica (insa abia seara faceam progesteronul injectabil, eu cred ca nu asimilez din utrogestan progesteronul), de atunci tot citesc, am vorbit si cu asistenta dr-itei mele, sa vedem Tot caut sa vad cum sa ajut mai mult si mai bine cu acest progesteron, aha... eco 1 l-am programat pe 28.07, ar fi vrut sa ma vada pe 25.07, insa eu as vrea sa aud si inimioara, daca vrea Bunul Dumnezeu
Va pup mult de tot pe toate many, maria (sarcina usoara scumpa mea in continuare, ce bine e sa nu ai probleme of), dandanutz (o sa dea Domnul sa reusesti sa rezolvi si cu finantele, ma rog mult pentru tine), angie, bruni, castelana

Mergi la inceput

Cyc draga mea,ma bucur pentru beta dublu .Ce sa zic,progesteronul e cam micut,mergi miine si repeta-l si poate maresti doza.Cere sa-ti dea doar injectabil,acesta se asimileaza mai bine.Of Doamne,ma rog sa fie bine.

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

indra felicitari pt bebe! sa creasca mare si sanatos!
angie multumim de informatii!
cyc super beta! baga mai mult progesteron!sarcina usoara!
dandanutz vine si randul nostru! ce e al nostru e pus de o parte:)
fetele..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Cyc , in primul rand felicitari!

As vrea sa te incurajez in legatura cu progesteronul, eu deabia am scapat de grija asta acum am 17 saptamani dupa FET.

Am facut Fet cu inhibarea ovulatiei , deci nu am avut corp galben care sa secrete progesteron, totul a fost suplimentat : 600 mg/zi utrogestan intravaginal, 300 mg/zi utrogestan oral,proluton depot(progesteron) 250ml la 3 zile.

Dar pentru ca progesteronul a fost tot trim 1 la limita inferioara (intre 7 si 13 ng/ml normal fiind intre 12,26 si 81,80 ng/ml ) am primit pregnyl din ziua de dinainte de FET pana prin sapt 12 cam la 3 zile doze intre 1500 si 5000 ui.

Acum dupa ce a intrat placenta in functii depline a urcat si progesteronul la un nivel normal pt trim 2.

Din cate am inteles eu este foarte posibil ca progesteronul administrat intravaginal sa nu influenteze concentratia din sange ca cel administrat intramuscular, dar el acolo isi face treaba.

elena

Mergi la inceput