Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 6
dankutza spune:
La noi (gradi sau sc), daca se descopera ca un copil este bolnav sau are paduchi. Este imediat izolat de ceilalti. Sta in cabinetul asistentei, pana vin parintii sa-l ia. I se da reteta, eventual recomandari (samponul X pt paduchi, siropul X pt tuse...) . La fiecare inceput de an scolar sau trimestru, paractic dupa fiecare vacanta, sunt verificati. Chiar si in timpul semstrului, au controale din cand in cand (kg, inaltime, ochi, paduchi, gat...)
laurairina13 spune:
Dankutza, nu gandi negativ, sa nu afectezi ousorul, da?Pana pe 10 iunie mai sunt sperante
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Multumesc de sustinere. Sper sa aibe efect majoretele. |
au intotdeauna efect !
rares - living on the edge
raluci_b spune:
Neatza,
Dankutza fii optimista si va fi bine
stiu de la nepotamiu de la gradi, ca in fiecare dimineata ii verifica de raceli/boli, pe cei cu probleme ii baga intr-o camera de carantina pana la venirea parintilor. Tot de aici, stiu, ca ingrijitoarele mai primesc pe sub mana de la parintii care-si duc odraslele bolnave, una alta, pt a le da medicatia, doar ca nicioadata nu au trecut neobservate, fiind date afara imediat.
Imi aduc aminte de scoala generala cand venea asistenta si doctora sa ne verifice, cel mai mare stres era cu paduchii, la care gasea il omora si-l punea in servetel sa-l duca acasa la mama , vai era horror
LA MULTI ANI LILA mare, mult succes cu lucrarea, sa fii sanatoasa si implinita, te pupam cu drag
Magda vezi ca ma lasat furtunul in butoi asa ca oricum trebuie sa iesi, ori faci ca cocosu si bei toata apa din putz
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
many_bani spune:
Danku, lasa milioanele de , este suficient unul si bun. Cat despre folicul sper sa fie ok si pe 10 iunie sa vii cu beta mare
laurairina13 spune:
ooo, noroc cu Many
La multi ani mami de Lila, sa ne traiesti, sa infloresti si sa dai de beut si de halit
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laurairina13 ooo, noroc cu Many La multi ani mami de Lila, sa ne traiesti, sa infloresti si sa dai de beut si de halit Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
hadica ce, mesajul meu nu l-ai citit sau cum
si-a facut treaba, 11+
smaranditza spune:
Dupa cateva ore de contractii azi-noapte, imediat ma interneaza.
Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi cateva zile fara baietii mei!
Mami de Timi nazdravan si 30+
raluci_b spune:
citat din mesajul lui smaranditza Dupa cateva ore de contractii azi-noapte, imediat ma interneaza. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi cateva zile fara baietii mei! Mami de Timi nazdravan si 30+ |
Domane ajuta sa fie bine baietii sunt baieti si se vor descurca voi aveti grija de voi
si-a facut treaba, 11+