Prietene la bine si la greu - 121
Raspunsuri - Pagina 4
miany75 spune:
si...buna ziua!!!
voiam sa zic mai multe ,dar tocmai s-a trezit un pui mic..si are un 38.1 in axila...
va si poate mai revin pe seara..
raluci_b spune:
iote la ele, daca e baiat imi trimiteti fiecare cate 10 cirese?
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 11+
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b iote la ele, daca e baiat imi trimiteti fiecare cate 10 cirese? |
douradoudou spune:
ce draguuutz..o sa avem o mini raluci
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b iote la ele, daca e baiat imi trimiteti fiecare cate 10 cirese? mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 11+ |
daca sunt numai 10 bucati,nu renteaza
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
La sezonu' de cirese 2012 da. Miany De la ce febra la pui mic? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
ufff..acu chiar nu stiu.. totul a fost k inainte de somn...parca se zaresc niste muci...supraveghem..
monis5 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui miany75
si eu zic ca e tot miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Ionela acum ca stii ca vei avea baiat (), scoate rogu-te carnetelul tau si fa lista cu pariuri pentru Raluci
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Many uof, bafta cu gradinita aia, sa va linistiti, tu sa te faci bine si sa mergeti sa va relaxati in vacanta . Ce i-ai luat lui Vladut de vacanta? ca io-s complet dusa, nu i-am luat nimic copilului . Da, copilul avea ceva carlionti cand transipira in somn.... de aia l-am si tuns...
Strumfy ma uit la un www.imdb.com/title/tt0944947/" target="_blank">serial care abia se toarna. Dar eu zic ca daca nu ai citit cartea, nu merita serialul. Adica el e f f misto facut, dar nu are cum egala cartea, ci doar completa - cartea are pana acum 4 parti in 9 capitole, fiecare capitol cca 500 de pagini . Pentru cine adora genul fantasy, recomand f tare. Acum e si la www.nemira.ro/idei-de-cadouri/cantec-de-gheata-si-foc-%28all-inclusive%29--1843" target="_blank">reduceri.
Alexa pe la 10-11 luni ale lui Iulian am inchis si eu definitiv laptopul . Acum il deschide doar taica-su si negociaza la greu cu el sa nu-si bage degetelele peste tot .
Tina somnul e asa: 9 ore noaptea (21.30-6.30) + 3 ore ziua (14-17, ocazional 17.30).
Ramo bafta cu parul ala. Si la noi e mai racoare. Genial!
Dankutza sa dea DD sa fie cum iti doresti!
Dymomo asteptam si restul de vesti bune si sa nu mai aveti de umblat pe la doftori. Pupa Danutul!
Miany brrr, de unde febra pe vremea asta? shuuuu, shuuu sa plece
fetele, intrebare pt cele care se dau pe feisbuc: spuneti si la tuta de mine cum fac ca intr-o postare sa pun un nume si ala sa fie link la profilul omului? praf sunt!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
FETILIII, cu multi de iii !!!
Care fuserati (vorba olteanului) ultima in butoi si nu inchiserati bine capacul ?!
Ca, sa vedeti ce preocupari, mustind de inteligenta, am eu in ultima vreme, in loc sa ma bucur ca am scapat de operatie : auzi aici, cica tot nu imi convine :
- la inceputul anului, avand in vedere distractia de 2009-2010, mi-am facut planul de maxim 2 controale cu fi-miu, timp in care el va recupera frumos intarzierea anterioara in dezvoltare;
- bilant aproape de jumatatea anului : 3 internari, 1 cateterism, 2 teste genetice;
- planuri pentru restul anului : 3-4 controale, vizita la ortoped+anexe;
Cum s-ar zice, nu bate socoteala de acasa cu cea din targ si uite asa, jelanie mare pe mine !...
Deci, urgent, va rog, sariti cu franghii de alpinism la mine sa ies din butoi si pregatiti galeti cu apa rece si palmele aferente sa revin in plan real, fara fite si smiorcaieli de copil rasfatat... va rog !!!
Nu de alta, dar de nu sariti, in 2-3 zile sunt nevoita sa imi revin singura, ca nu e frumos din partea mea sa monopolizez butoiul !
rares - living on the edge
laurairina13 spune:
Hai, Dankutza!!! Sa fie cu ochisori!
Magda, lasa butoiul!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU