Vreau prea mult de la viata ????
Raspunsuri - Pagina 4
indiscreta spune:
Imi dau si eu cu parerea, ce sa fac! Si eu am la activ vre-o 15 ani de casnicie plus 1 an de prietenie inainte. Si chiar de la inceput mi-am dat seama ca e un tip introvertit, retinut si calculat, dar am considerat ca va echilibra exuberanta mea. Singurele cadouri pe care le-am primit de cand suntem impreuna au fost un buchet de vreo 19 gladiole (care aratau ca un boschet pentru ca sunt mari iar eu nu le suport, dar gestul conteaza, nu?), apoi, dupa casatorie mi-a mai facut 2 cadouri din proprie initiativa si mi-a adus flori de 2 ori cred, in rest uita. Si draga Doamne n-am zile onomastice ca sa le incurce si si-a mai pus si nr la masina ziua mea de nastere, doar-doar si-o aduce aminte, DEGEABA! Socrela mea, ca sa faca haz de necaz si sa ma mai aline, imi spunea ca daca ar fi fost mai multe nu le tineam minte. Are si ea dreptate, asa ca ne-am amuzat impreuna! In concluzie am facut eu valuri o vreme, pana m-am linistit. Am stat stramb si am judecat drept: ori il accept asa cum este si nu-mi mai fac sange rau ca nu e asa cum vreau eu, ori divortez, ori imi fac un amant. Asa ca am ales prima varianta si am inceput sa fac in continuare toate treburile casei, inclusiv mici reparatii, plati, cumparaturi fara sa mai fac scandal ca eu taram sacosele pline din piata de-mi smulgeam bratele din umeri si el venea seara de la munca cu masina. M-am ocupat si de copil tot singura. Cu cadourile am trecut la contraatac: cand am implinit 10 ani de casatorie am asteptat sa vad daca totusi isi da seama singur ca ar fi cazul sa-mi faca un cadou si cand am vazut ca ma ia cu masina de la serviciu si nu zice si nu face nimic, l-am intrebat direct daca mi-a luat ceva cadou cu aceasta ocazie. Bineinteles ca raspunsul a fost negativ si atunci i-am spus sa ma duca la un magazin din oras unde vazusem eu o pereche de cercei de argint cu piatra de onix la care-mi curgeau mie ochii de mult timp si l-am pus sa mi-i cumpere. Si gata! Nu mai astept de mult timp cadouri sau flori de la el, dar se poate trai si asa, chiar daca in suflet iti ramane o parere de rau si cand mai auzi ca altele se lauda ca ai lor fac si dreg parca te doare si mai tare ca al tau e altfel. Dar asta e! Eu ma mai consolez cu ideea ca decat sa-ti cumpere ceva ce nu-ti place mai bine-ti cumperi singura. Si avea dreptate cineva, mai sus, sunt unele persoane care iubesc dar nu stiu sa-si arate dragostea nici prin vorbe, nici prin gesturi. De exemplu in toti acesti ani nu stiu daca mi-a spus de 2 ori ca ma iubeste, dar nu m-a deranjat pentru am considerat ca vorbele pot fi mincinoase, dragostea se simte! Si iar ii dau dreptate uneia dintre fetele de aici, tot timpul sa vezi partea plina paharului, adica partile pozitive. Asta e principiul meu in viata, ca altfel imi luam campii de mult!
Va pup, fetelor si multa rabdare!