Strugurasi de Sept -Oct 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Hayat, ai un baietel!
Ma bucur tare ca e totul bine!bravo!

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Despre Jade nu se mai aude nimic???? Nu stie nimeni nimic de ea??
Ma ingrijoreaza absenta ei atat de lunga.
Da Doamne sa fie totul bine cu ea.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

hayat poti sa-ti schimbi caruciorul, clar este baietelFELICITARI
Si ma bucur ca este sanatos

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Uuuuuufffffff Andreeaaaaa![baietel??????????
Si eu care eram deja psihic pregatita pentru fetita, ba chiar incepusem sa ma indragostesc de un nume sa i-l punem(Clara-Maria) ..... Asta da surpriza pentru mine.....
Bine ca nu m-am apucat de crosetat rochita :))))))))))))) .... ca radea si ma abitir sotul de mine....
Eh, dar Slava DOmnului ca e sanatos si se tine de shotii mogaldeata de pe acum :)))

20+ cu

Mergi la inceput

Multumesc dragele mele pentru felicitari . Eu inca sunt in shoc.
Familia cred ca va fi la fel .

20+ cu

Mergi la inceput

In cate saptamani erai cand ti-a zis ca este fetita?

Mai avem un caz aici cu Stefy care i-au zis ca este fetita la 13 sau 16 s si la amnio i s-a confirmat ca este baietel.La amnio nu se inseala nimeni.Acum puteti sa va ganditi la nume de baietel.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura pana la un nou verdict :)))))))))))
Ca la morfo-fetala mi-a spus:"e 98% fetita". Cine sa mai inteleaga si aparaturile astea?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

hayath felicitari pt asa vesti buneeee!!! Mai conteaza de e baiat, din moment ce este sanatos? Daca te apucai de crosetat rochita, o desfaceai pana o puteai transforma intr-un tricou

de si22+

bebe din burtica

Mergi la inceput

si bebelinul a intrat in cei 2%L-a pacalit pe domnul doctor.Eheeeee

Mergi la inceput

La 17 sapt si ceva mi-a zis dr mea obstetriciana, dar a zis ca e cu probabilitate, ca nu e sigura.Este prima data pentru ea cand nu e sigura de sexul copilului. Apoi la 19 sapt si 4 zile , la morfo-fetala, un medic diferit, mi-a zis la fel.....ca stiam ca e fetita, nu?? Ca asa se vede. SI apoi ii spune asistentului sa treaca totusi cu probabil fetita, ca daca tot facem amniocenteza , acolo ne spune 100% sigur ce e.

21+ cu

Mergi la inceput