Braduti draguti de ian-feb 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
crinuta spune:
Adita, felicitari!
La noi temele se dau doar pt weekend, in rest ce au lucreaza zilnic la afterschool, de la 14:00 la 16:00.
Cand are engleza sta pana la 17:30 la scoala.
Ca teme, nu primesc nu stiu cat de facut, cateva randuri cu litere si apoi de lipit cuvinte care contin o anumita litera, atat la inceputul cuvantului, cat si in mijlocul acestuia.
Rayan adoarme singur in jur de ora 20:00, 20:30.
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adita am nascut, ne simtim foarte bine si eu si bebe, a trecut si cezariana asta de parca n-ar fi fost a sasea, n-a fost nicio problema. bebe a fost cel mai mic dintre copiii mei, a avut "doar" 3.700. e cuminte, mananca bine, doarme bine. sambata avem botezul. poze nu am deocamdata, ne-am mutat la tara si inca nu am despachetat tot, nu gasesc cablul de descarcat pozele mamica de sase copilasi :Sofian (19 sept. 2011),Nicolae (15 oct. 2009), Stefan (18 ian. 2007), Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001) |
Felicitari!!! Sa fie sanatos si mancacios si sa creasca repede!
sirimie spune:
bestutza chiar vroiam sa scriu ca am vorbit cu Anda si Irina nu e in clasa cu Tudor. Dar e aceeasi scoala, nu? Irina e in clasa cu Natalia Laviniei.
Ma bucur ca scrieti pe aici Mult succes la scoala!
Vreti sa mergem la Teatrul Excelsior duminica:
Duminica 16 octombrie ora 11.00 www.teatrul-excelsior.ro/spectacole/mica-siren.aspx" target="_blank">MICA SIRENA
Noi am fost si spectacolele sunt cu muzica si dans. Daca confirmati pot face eu rezervari.
lbelciug spune:
Bubu, pe Stefanut nu l-ai dat la gradi? Sau sta pana la pranz si bona ii aduce pe amandoi acasa? Asa-i cu foitul, si M face la fel la AF, dar totusi cu mine acasa in w-e a scris cateva randuri fara multa fatzaiala. In rest ii place f mult mate, lucreaza pagini intregi din culegere.
Ma bucura ca primesc feedback f bun despre el, d-nei ii place ca M stie sa comunice, raspunde f frumos, a demonstat ca nu e baiat prost, dar desigur mai avem lacune la disciplina si la partea cu scrisul ordonat/cuart. Se straduieste insa si asta e un lucru f bun.
In alta ordine de idei va recomand de la editura Gama, "Jocuri cu litere. Scrie si sterge." Am luat 2 din aceasta serie, de la libraria de langa bis Cretulescu, la sugestia Andei.
La voi la scoli copiii au facut vaccin? La noi nu s-a auzit nimic.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ubi spune:
La noi inca nu s-a auzit nimic de vaccin, desi am dat hartiile cu semnatura.
La mate l-au facut pe 2.
La abecedar sunt la zala.
BESTUTZA spune:
Simona,
Da, Tudor e cu Irina la aceeasi scoala,dar uite ca nu stiam si de LAvinia.Nu sunt la aceeasi profesoara.Tudor a ramas la cea cu care a facut anul trecut!LA fel si Ilinca!
Cu draga as fi mers ,dar suntem in zugraveli si abia astept sa termin!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
kris spune:
Bestutza, tare frumos ai povestit! Felicitari!
Adita, felicitari pentru noul membru al familiei! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Crinuta, esti o fericita cu Rayan, deoarece se culca singurel la 20.00-20.30. Noi mai devreme de 22.00-22.30, nu putem.. ne tare .."chinuim"
Liviana, si noi ne mai fataim la teme..dar din ce in ce mai putin.. Apropo de scaunul rotativ.
In rest, suntem bine, ne place la scoala, d.na e minunata! Avem deja 2 FB in catalog, plus inca 3 +FB, la testele de samptamana trecuta.
Odata cu inceperea anului scolar, am inceput baletul, gratie noii prietene(Monica, mama Ruxandrei si a lui Alex). Nu avem pe nimeni cunoscut in clasa, decat pe Ruxisor, pe care am cunoscut-o, duminica inainte de inceperea scolii. Sunt niste persoane speciale! Bianca cu Ruxi,au devenit cele mai bune prietene!
Cam atat, asteptam si celelate mamici sa ne scrie cateva randulete.
O zi buna! Si daca nu ne mai auzim, va dorim o vacanta placuta!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Simona, multumim.
http://miidestele.blogspot.com/
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
sirimie spune:
Eu vreau sa ajungem sambata si/sau duminica la KINOdiseea. Mai vine cineva?
http://sirimie.blogspot.com/2011/10/kinodiseea.html