Ce-ai face dacă… .

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Nu vreau sa intru in off-topic, dar de ce exista perceptia ca barbatii sunt mai simpli ?

Pentru ca asa se autodefinesc-vezi postul lui Marius. Desigur, nu toti, ca sa nu generalizam, daa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Pai si noi credem tot ce zic ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Nu... voi credeti ca nu sunt simpli, sun chiar complicati, mult mai complicati decat femeile, desi daca e sa o luam mai detaliat s-ar putea sa existe exceptiile de rigoare, desigur acest exceptii confrma regula, insa cine nu are un frate sau un vecin sau macar un var mai departat care nu este deloc asa cum ii stim noi pe barbati, ei sunt complicati, asa s-a auzit. De ce complicati? Pai nu stii? Toata lumea stie si chiar daca nu ar sti, tot s-ar afla, nu?
Despre ce vorbeam? Aaaa... daaa, de simplitatea complesitor de complicata a barbatilor. Uneori insa cred ca ar trebui inversate rolurile adica sa vorbim un pic si de complexitatea atat de simplista a barbatilor, nu? Parol moncher! E atat de simplu de crezut, insa cine sa-i creada? Noi? Voi? Off Doamne!

Am inversat cumva rolurile?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Marius, parole d´honneur ,am crezut pentru o secunda ca-l citesc pe barbata-miu!

Kokiy sa stii ca poti face pisu din picioarecum? n-ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ionica ,n-am incercat,dar sigur n-am directie din cauza frezei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Deja, imi imaginez o freza din aceea gen creasta de cocos

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Ionica ,n-am incercat,dar sigur n-am directie din cauza frezei ...

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Nu... voi credeti ca nu sunt simpli, sun chiar complicati, mult mai complicati decat femeile, desi daca e sa o luam mai detaliat s-ar putea sa existe exceptiile de rigoare, desigur acest exceptii confrma regula, insa cine nu are un frate sau un vecin sau macar un var mai departat care nu este deloc asa cum ii stim noi pe barbati, ei sunt complicati, asa s-a auzit. De ce complicati? Pai nu stii? Toata lumea stie si chiar daca nu ar sti, tot s-ar afla, nu?
Despre ce vorbeam? Aaaa... daaa, de simplitatea complesitor de complicata a barbatilor. Uneori insa cred ca ar trebui inversate rolurile adica sa vorbim un pic si de complexitatea atat de simplista a barbatilor, nu? Parol moncher! E atat de simplu de crezut, insa cine sa-i creada? Noi? Voi? Off Doamne!

Am inversat cumva rolurile?

Cred ca te-ai straduit prea mult...

Mergi la inceput