Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Nyny ti-am rezolvat problema, ti le-am copiat tntr-un album nou, si acum se pot vedea,... Am vazut mai bine ce super arati

pui mic

esti o dulceatza

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Sorina,sa iti traiasca domnisoara,sa fie sanatoasa si sa aiba un car de noroc in viata!
La multi ani,Diana!

Saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

In sfarsit acasa... Bine... ne-am intors de la pescuit pe la 15.30, dar am facut un dus, am hranit copiii, i-am dus in parc, iar acasa hranit, baie, bagat la culcare ... abia acum incepem sa ne mai linistim...

Deci suntem praf praf praf... ne-a ars soarele foarte tare... nu stiu cum voi dormi la noapte. Ne-am felicitat de nu stiu cate ori ca nu i-am luat si pe copii. N-am gasit nici un loc cu umbra... cred ca n-ar fi rezistat nici 30 de minute.

Oricum, in concluzie a fost nasol. Cati pesti am prins? 6 insi... doi peshtuci miiiiiici (n-aveau mai mult de 10cm)... care in final au fost eliberati. Cum am dat noi vrabia din mana pe cioara de pe gard. In loc sa ne ducem pe baltile noastre , sa dam la peste in Dunarea noastra , puteam sa aduc si copiii si sa-i duc acasa oricand pt ca mai mult de 10 km nu faceam cu masina.... ne-am dus ca fraierii la 100 si ceva de km distantza, la pomul laudat... pescarie domne'.. ce sa-ti spun... am mai platit si 50 de lei de familie taxa... si nici n-am prins nimic.

Una peste alta... sa vad cum oi dormi eu la noapte ca sunt rosie ca racul si am niste frisoaneeee...

Ma duc sa mai citesc din urma...

Uiiii saraca, stiu cum e....eu luasem ceva spuma de la farmacie care ma racorea si ajuta ca sa se vindece, dar nu mai stiu cum ii spune(asta cand eram in Romania)

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

acusica zic neatza..

banuiesc ca sunt singura pe aici...normal...dar a trebuit sa intru sa ma descarc pt ca sunt ca bomba atomik...

a av o duminik de ...vis...ca sa zic...asa...
am fost ieri la niste prieteni care au inchiriat o casa pe la iancului...am fc un gratar iar azi ne-am dus sa continuam...

ca sa nu am prb cu jiji i-am zis lui JM sa anunte azda ca la 12 sa fie gata gratarul...sa nu stam ...ca incurc treburile copilului..ei...cand eramprin pasajul de la muncii aflu ca i-a zis sa se apuce la 12...auuu..cred ca daca ma vedea cineva vedea spumele...

evident pe la 1 jiji a inceput prg de somn..si mar si car..si in brate si pe jos...si pe pat si in hamac si in carut..si..peste tot...mi-a tihnit mancarea??/ nuuuuuuuu....am plecat la 2 acasa...adormit jiji la 3....trezit de nspe ori...

revin...urla

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Ce duminica ati avut, imi pare rau ...e tare neplacut, sper ca astazi sa fiti mai bine, sa a odihniti

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Eu weekendul asta am cam plus ca am calcat cat pentru o armata, m-am lovit si de perdele, de parca nu puteam sa le las cum erau, nu stu ce am avut cu ele, si singura in casa , perdelele sunt si f f f sus, m-am cocotzat pe un ditamai teancu de perne si toate cele da-le jos, scoate inelele, spala-le , punele la loc inelele, spanzura-te sa le pui sus...eu stiu ca la perdele, de regula, cand le pui la loc de la greutate (ca le pui asa semi-ude cum le scoti din masina) se lasa si nu trebuie calcate. Ei astea, dupa ce le-am pus sus si am asteptat mult si bine nu s-au lasat asa ca da-le jos calca-le . Am aspirat toata casa....mai am maine un sters de praf si un smotru mic si gata, demisionez din postul asta

Saptamana asta vad pe cineva care cica ar putea sa vina mai des la curatenie si s si calce sper sa ne placem si sa ne intelegem ca nu se mai poate asa . La noi mai venea cineva sa ne faca curat, dar asa ...de 2 ori, uneori chiar numa' o data pe luna si nici nu calca.

danasor sa zicem ca poate ma intorc la munca...mi s-a facut o propunere "indecenta" si f din scurt. Am zis macar sa tatonez piata sa vad ce si cum, care ar fi conditiile si daca e rentabila propunerea ... vedem...

de Yannis

mama ce harnicutza esti , poate ca gasesti o tanti care sa te ajute

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simply

Si eu ce fac acum cu pozele? Au ramas 2 albume. Vad ca acum se deschid si cele din albumul vechi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

pe langa voi....noi...ne-am trezit la 11...am plecat in parc...somn de la 15 la 17 toti din casa...facut papa...copil marait de la dinti dar trecem....si acum doarme iar

am fugit la somn....ca imi incepe o saptamana grea....

si husbandul dupa multe tel si mailuri se pare ca vrea sa accepte jobul ala cu vrabiaacum sa vedem ce o fi.

la mine au dat pe cativa afara,s-au schimbat sefii pe acolo...si am stat o saptamana ca pe ace...m-a linistit iubi si imi zicea ca numa asa putem merge acasa...se pare ca mai stam..si acum bag ca nebuna sa acopar orele alea pana mai angajeaza pe cineva.

mp...mi-e dor de casa, de masa, de pisica , de purcica....de tot ce inseamna ro....poate daca nu as avea familie(parinti ,bunici si frati,ca prieteni imi fac altii(fac o paranteza si zic ca in primul an am luat cadouri la 40 de persoane...ca nah...asa esti la inceput...dupa atatia ani a ramas doar familia pe lista to take...cu toate ca nu am primit nici o bomboana prin posta cand ne-a fost ziua de nastere,oricum poveste lunga despre cum se uita /comporta unii cu tine dupa ce ai stat o vreme ''pe dincolo'')) daca ...''...''nu m-as mai intoarce acolo. tu? simpli tu ?

plecc....puup

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Noi am spus BYE BYE la Romanica, familiei mele ii este mai bine aici asa ca ne construim viitorul unde ne este mai bine.Imi este dor de ai mei, dar prioritar este viitorul copiilor mei. Cat despre cadouri eu i-am cam lasat cu gura cascata pe cei din tara, nu m-am dus decat la parinti/socrii cu cadou , ceva de suflet si gata....am copil; pai as cheltui f multi bani daca ar trebui sa iau la toata lumea cate ceva.

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

La multi ani Diana

Sorina sa iti traiasca fata/fetele, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ca sa am o noapte linistita,alex a facut si febra...ca nu-mi ajungea ca nu mananca...super odihnita is......racit nu-i...deci clar dintii...ca masele...mira-m-as...

o zi frumoasa tuturor!

mami de si

trimitem o mie de lui Alex ca sa ii treaca febra si sa ii iasa dintisorii fara probleme si tie cuscra un brat de

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Alicredo noi ramanem prietenii tai cu/fara cadouri ; imi pare rau de saptamana grea care ai avut-o, si multa bafta sotului la noul job ;

pui mic

Subscriu si eu

Danasor, draguta ca de obicei

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput