Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!
Raspunsuri - Pagina 19
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Nyny ti-am rezolvat problema, ti le-am copiat tntr-un album nou, si acum se pot vedea,... Am vazut mai bine ce super arati ![]() ![]() ![]() pui mic |

esti o dulceatza 

Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Sorina,sa iti traiasca domnisoara,sa fie sanatoasa si sa aiba un car de noroc in viata!
La multi ani,Diana!
Saptamana frumoasa tuturor!
simplicity spune:
| citat din mesajul lui nyny In sfarsit acasa... Bine... ne-am intors de la pescuit pe la 15.30, dar am facut un dus, am hranit copiii, i-am dus in parc, iar acasa hranit, baie, bagat la culcare ... abia acum incepem sa ne mai linistim... Deci suntem praf praf praf ... ne-a ars soarele foarte tare... nu stiu cum voi dormi la noapte . Ne-am felicitat de nu stiu cate ori ca nu i-am luat si pe copii. N-am gasit nici un loc cu umbra ... cred ca n-ar fi rezistat nici 30 de minute. Oricum, in concluzie a fost nasol. Cati pesti am prins? 6 insi... doi peshtuci miiiiiici (n-aveau mai mult de 10cm)... care in final au fost eliberati. Cum am dat noi vrabia din mana pe cioara de pe gard. In loc sa ne ducem pe baltile noastre , sa dam la peste in Dunarea noastra , puteam sa aduc si copiii si sa-i duc acasa oricand pt ca mai mult de 10 km nu faceam cu masina.... ne-am dus ca fraierii la 100 si ceva de km distantza, la pomul laudat... pescarie domne'.. ce sa-ti spun... am mai platit si 50 de lei de familie taxa ... si nici n-am prins nimic. Una peste alta... sa vad cum oi dormi eu la noapte ca sunt rosie ca racul si am niste frisoaneeee ...Ma duc sa mai citesc din urma... Mamica fericita de Mara si de David |

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui decenuela acusica zic neatza.. banuiesc ca sunt singura pe aici...normal...dar a trebuit sa intru sa ma descarc pt ca sunt ca bomba atomik... a av o duminik de ...vis...ca sa zic...asa... am fost ieri la niste prieteni care au inchiriat o casa pe la iancului...am fc un gratar iar azi ne-am dus sa continuam ca sa nu am prb cu jiji i-am zis lui JM sa anunte azda ca la 12 sa fie gata gratarul...sa nu stam ...ca incurc treburile copilului..ei...cand eramprin pasajul de la muncii aflu ca i-a zis sa se apuce la 12...auuu..cred ca daca ma vedea cineva vedea spumele... evident pe la 1 jiji a inceput prg de somn..si mar si car..si in brate si pe jos...si pe pat si in hamac si in carut..si..peste tot...mi-a tihnit mancarea??/ nuuuuuuuu....am plecat la 2 acasa...adormit jiji la 3....trezit de nspe ori... revin...urla Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Eu weekendul asta am cam ![]() ![]() ![]() plus ca am calcat cat pentru o armata, m-am lovit si de perdele, de parca nu puteam sa le las cum erau, nu stu ce am avut cu ele, si singura in casa , perdelele sunt si f f f sus, m-am cocotzat pe un ditamai teancu de perne si toate cele ![]() ![]() da-le jos, scoate inelele, spala-le , punele la loc inelele, spanzura-te sa le pui sus...eu stiu ca la perdele, de regula, cand le pui la loc de la greutate (ca le pui asa semi-ude cum le scoti din masina) se lasa si nu trebuie calcate. Ei astea, dupa ce le-am pus sus si am asteptat mult si bine nu s-au lasat asa ca da-le jos ![]() ![]() calca-le ![]() ![]() . Am aspirat toata casa....mai am maine un sters de praf si un smotru mic si gata, demisionez din postul asta Saptamana asta vad pe cineva care cica ar putea sa vina mai des la curatenie si s si calce ![]() ![]() sper sa ne placem si sa ne intelegem ca nu se mai poate asa ![]() ![]() . La noi mai venea cineva sa ne faca curat, dar asa ...de 2 ori, uneori chiar numa' o data pe luna si nici nu calca.danasor sa zicem ca poate ma intorc la munca...mi s-a facut o propunere "indecenta" ![]() ![]() si f din scurt. Am zis macar sa tatonez piata sa vad ce si cum, care ar fi conditiile si daca e rentabila propunerea ... vedem... de Yannis |
, poate ca gasesti o tanti care sa te ajute 
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
nyny spune:
Simply 

Si eu ce fac acum cu pozele? Au ramas 2 albume. Vad ca acum se deschid si cele din albumul vechi.
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
| citat din mesajul lui alicredo pe langa voi....noi...ne-am trezit la 11 ...am plecat in parc ...somn de la 15 la 17 toti din casa![]() ...facut papa...copil marait de la dinti dar trecem....si acum doarme iaram fugit la somn....ca imi incepe o saptamana grea.... si husbandul dupa multe tel si mailuri se pare ca vrea sa accepte jobul ala cu vrabia la mine au dat pe cativa afara,s-au schimbat sefii pe acolo ![]() ...si am stat o saptamana ca pe ace...![]() se pare ca mai stam..si acum bag ca nebuna sa acopar orele alea pana mai angajeaza pe cineva.![]() mp...mi-e dor de casa, de masa, de pisica , de purcica....de tot ce inseamna ro....poate daca nu as avea familie(parinti ,bunici si frati,ca prieteni imi fac altii ![]() ![]() ca nah...asa esti la inceput...dupa atatia ani a ramas doar familia pe lista to takeplecc....puup din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
La multi ani Diana
Sorina sa iti traiasca fata/fetele, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
trimitem o mie de
lui Alex ca sa ii treaca febra si sa ii iasa dintisorii fara probleme si tie cuscra un brat de 
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
| citat din mesajul lui danasor Alicredo noi ramanem prietenii tai cu/fara cadouri ![]() ; imi pare rau de saptamana grea care ai avut-o, si multa bafta sotului la noul job ; ![]() pui mic |
Subscriu si eu

Danasor, draguta ca de obicei

Mami de
ArianaMotto-ul meu:

... ne-a ars soarele foarte tare... nu stiu cum voi dormi la noapte
. Ne-am felicitat de nu stiu cate ori ca nu i-am luat si pe copii. N-am gasit nici un loc cu umbra
6 insi... doi peshtuci miiiiiici (n-aveau mai mult de 10cm)... care in final au fost eliberati. Cum am dat noi vrabia din mana pe cioara de pe gard. In loc sa ne ducem pe baltile noastre , sa dam la peste in Dunarea noastra , puteam sa aduc si copiii si sa-i duc acasa oricand pt ca mai mult de 10 km nu faceam cu masina.... ne-am dus ca fraierii la 100 si ceva de km distantza, la pomul laudat... pescarie domne'.. ce sa-ti spun... am mai platit si 50 de lei de familie taxa
... si nici n-am prins nimic.
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

smotru mic si gata, demisionez din postul asta