Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!
Raspunsuri - Pagina 17
decenuela spune:
pana la urma in brate la mine in camera...a mai dormit 1 ora juma...
ce sa zic in casa dezastru...n-am mai fc nik daca el era acolo...apoi s-a trez si am iesit afara...pana dupa 9....papa..muci la greu si pe la 10 juma dadea semne de adormire...n-am av ce face si i-am mai luat mucii o data...si a inceput distractia...s dansul ploii si di tati...jiji urlat...a adormit dupa 11 juma...si deja a av o repriza de urlat...ca de la nas mucios.ca ed la dimti...ca de la obo...nu stiu insa am zis ca dau in benghea
am zis ca cel putin o perioada nu imi mai fac prg dupa nimeni, NIMENI...pt ca ii stric prg lui si beleau evident pe mine cade, ta-su face o fatza de neputiincios si pune niste intrebari stupide si se fofileaza de-mi vine sa-l iau la bataie...asa a mai bine stau eu acasik la mine...
sa speramca n-o sa setrez ffff des ca ajung la nebuni...
maine dimi maasteapta ociuveta plina och de vase..mancare pt jiji...curatenie...si in speranta ca voi avea o noapte cat de cat ok...ravnesc si io la cafeaua mea....in liniste
scuze de carnatz..
sa aveti o seara placuta
ps. alex....ia legatura cu andreea....acolo la unirii, mai precis la med life...unde e patriotul la cresa...e doar cresa...cu camere de luat vederi ( sa se uite parintii oricand)....9 mil pana la 5...12 pana la 8....10 copii la 4 ingrijitoare...andreea e f multumita...poate te ajuta la ceva...
ne-am vz vineri cu patriotul..e urias...iar mami siecsi...
jiji e mai....plapand asa, majoritatea imi spun sa-mi traiasca fetita...are fata nevinovata si cu zulufi..cred ca de aia..
gata de data asta ca o iau pe ulei
nb
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
a o tona de greseli...dar cine ai sta sa le corecteze...e intuneric si m-am uitat asa..printre picaturi la taste...
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
alicredo spune:
offf...dece cate ai mai patit azi si tu
...spor maine la smotru si o dimineata cat mai linistita la cafea! patriotul e deja la cresa???
alexutzzza....pai te incumeti tu mami sa te urci sus dupa perdele???
...multe ai avut si tu de munca...spor maine la smotru si la gasit solutii ptr yannis cu bona/cresa
si pastrezi femeia care face curat? iei si bona? nu gasesti 2 in 1?![]()

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
pe langa voi....noi...ne-am trezit la 11
...am plecat in parc
...somn de la 15 la 17 toti din casa
...facut papa...copil marait de la dinti dar trecem....si acum doarme iar![]()
am fugit la somn....ca imi incepe o saptamana grea....
si husbandul dupa multe tel si mailuri se pare ca vrea sa accepte jobul ala cu vrabia
acum sa vedem ce o fi.
la mine au dat pe cativa afara,s-au schimbat sefii pe acolo
...si am stat o saptamana ca pe ace...
m-a linistit iubi si imi zicea ca numa asa putem merge acasa...
se pare ca mai stam..si acum bag ca nebuna sa acopar orele alea pana mai angajeaza pe cineva.
mp...mi-e dor de casa, de masa, de pisica , de purcica....de tot ce inseamna ro....poate daca nu as avea familie(parinti ,bunici si frati,ca prieteni imi fac altii
(fac o paranteza si zic ca in primul an am luat cadouri la 40 de persoane...

ca nah...asa esti la inceput...dupa atatia ani a ramas doar familia pe lista to take
...cu toate ca nu am primit nici o bomboana prin posta cand ne-a fost ziua de nastere,oricum poveste lunga despre cum se uita /comporta unii cu tine dupa ce ai stat o vreme ''pe dincolo'')) daca ...''...''nu m-as mai intoarce acolo. tu? simpli tu ?
plecc....puup
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Haideti la cafeluta calda, la tort diplomat cu fructe si fresh de portocale!

....Azi copila mea cea mare implineste 16 ani!
Ieri am sarbatorit-o nitzel, impreuna cu ai mei parinti...nu-mi vine sa cred ce mare e, si ce repede a trecut timpul! Imi amintesc diminetile de ziua ei, cand era micutza...se trezea si chiuia: "Azi e ziua meaaa! La multi ani sa traiesc!"![]()
Ruxita...felicitari pentru micul gospodin!
Miki...bine ca a mai trecut urata de viroza, si multa sanatate lui tati de Kiti!

Ana...sorry de laptop capos!
MP....uhhh, si voi cu fitze la papa? Felicitari pentru dintzisor/dintzishori!

Simply...ce scumpa e Ariana!

Alexutzzza...wow!
doua ore jumi o masa? Moooama, ai rabdare, nu gluma! La noi dureaza cam 45min -1h o masa in conditii de maseleala, si sunt varza, after.
Danasor...
frumoasei A., care intelege deja care-i treaba cu conditionalitatea!
Ale1212xa...
Dragoselului papacios de fructe!
Nyny...sorry de arsuri! La mine mergea vindecarea cu bioxiteracor cand ma prajeam la soare, e un spray pt arsuri(nu solare, dar functiona)...numai ca e cam galbena la culoare substanta activa...Ce bine ca nu ai luat copiii!
..Sa treaca repede!
Loredana...imi pare rau de suferinta princesitei...
sa iasa repede maselutzele, sa nu mai doara!
Dece.....uhhh, ce zi de duminica bigudoasa ati avut!
...sa ai spor azi la tot ceea ce ti-ai propus, si un jijel cumintzel!
Alexutzza...mama, shmotru serios! Bafta cu tanti de la curatenie si calcat, sa fie persoana potrivita!
Eu aveam pe cineva (o tanti), care venea saptamanal o zi, facea curatenie si apoi calca. Acum...a plecat in tari straine, sa faca menajul pe acolo. Am reusit sa gasesc pe altcineva, alta tanti, care doar calca....dar e bine si asa, ca eu nu pot face fata singura...
Si bafta cu..."propunerea indecenta"!
Alicredo....bine ca ati reusit sa va odihniti, duminica! Bafta la job-ul cel nou lui tati de David, si multa putere tie, pentru orele suplimentare!

Multumesc tuturor pentru urari de succes cu privire la bona![]()

....am mare nevoie sa iasa treaba asta asa cum trebuie....Inainte de a ma intoarce la job, am muuulte restante, multe treburi puse pe "hold"....incepand cu o vizita la ginecolog(
...n-am mai fost de cand am nascut), la dentist(nu ca as avea pb, dar obisnuiam sa merg o data la 6 luni, la control), la chirurgul care m-a operat de hernie abdominala, sa-mi verifice plasa, si sa vad ce optiuni terapeutice am, pentru a scapa de burta....si pana la coafor, ca nu m-am mai tuns cam de 2 ani![]()
...
Cu bona/cresa/gradi....da, cum spunea si Miki(
)...treaba este delicata...La noi in bz nu exista momentan decat o gradi particulara, care primeste prunci doar de la 3 ani...
Initial ne gandisem la o cresa de stat, din considerente de buna educatie ce li se da acolo(dat/ne-dat cu curul de pamant, invatzat la olitza, invatzat sa pape singurica si neblenduit, spirit de turma si/sau socializare,...etc). Problema ar fi ca atunci cand se imbolnaveste (si asta nu este un lucru rar, la cresele de stat)...ar trebui sa stau cu ea acasa....si absenteismul de la birou...nu ma caracterizeaza, in afara faptului ca nu este bine vazut de conducere, oricare ar fi motivele...so...asa am ales varianta cu bona
.
Gata placinta cu branza...
O zi minunata sa aveti!
decenuela spune:
neatza...
wow..stii cum merge cafeaua, sorina?la fix...multam
mmmmm ce-as mai fi dormit...sunt asa de cheauna ca pe moment nici nu stiu daca s-a mai trezit jiji peste noapte...
...i-am dat pe la 6 niste lapte si se chinuie saracul cu mucii...nu stiu cand o scapa de ei...
sorina, multa bafta cu bona, e grele, maica....si cu cresa si cu bona..oricum, mama e mama....dar uite ca n-avem incotro...cand citeam lista ta de ganduri...trecand peste operatie...park era lista mea....k dentist..gine...salon..etc
alicredo...multa bafta...e un subiect delicat asta cu strainataturile si romanik...mie mi-e drag aici insa lucrul caer ma termina cel mai tare e lipsa educatiei si mentalitatea romanilor

in ceea ce priveste prietenii....hm...si aici e discutabil...ma intreb oare mai exista prietenii? poate sunt acele prietenii facute in scoala sau liceu...dezinteresate....k acu..cat esti pe val ai...cat nu te uita lumea...iar de laptele si mierea din strainatate las-o mai moale cu cadourile...fii sigura ca nu-ti ridik nimeni statuie...
( eu vb care cand venim din concedii o tona de bani dam pe cadouri ... si la administratorul de la bloc luasem
...
nyny...sory de zi...daca vrei iti recomand 2 balti ( costa un pic) dar daca sunteti mai multi renteaza...unde sunt casute cu tot ce trebuie...inclusiv umbra..gratar cu chiuveta..etc dar perfect pt un we cu toata familia...eu am o prb cu soarele si nu ma mai duc decat in locuri unde ma pot feri de el...
ne place sau nu tre sa mergem inainte...ca asta e vitza...nu ne permitem sa dam chicx....
asa ca vreau nu vreau...tre sa fiu fresh...chiar daca sunt fres/presh...
aseara ;la 1 bagam poze in album...eram asa nervoasa ca n-aveam chef sa dorm...am constatat ca n-am poze k jiji...ca cele care sunt...nici nu mai stiu de cand sunt...etc...
sa aveti o zi superba
ne auzim de la munca
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
decenuela spune:
ink una si ma duc...
sorina..sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa...trece timpul, nu???

ia sa vezi cum o sa zici si de iris....
o sa-i zici in gluma....mik mea mall-ista..ia pune tu manutza acolo...unde ar trebui sa fie ficatul lu' mami....ce simti?....ea....e asa o gaura...de ce?????.....ehe maica...tu mi l-ai mancat....![]()
![]()
si ficatul si ....ficatzii...
pupam fetele cochete
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
mamidepuiuti spune:
neata buna
diana de sorina! sanatate,fericire,dragoste!
sarumana,mami, de tratatie!
nyny
ma bucur ca ai ascultat sfatul expertei in pescuit!(dece)...io plecam acasa repejor,nu stateam atata
cum ai dormit?
alicredo
mi-e dor de mor de "acasa"
dar a inceput sa-mi placa mult aici
...cum ti-am scris,nu inteleg de ce vrei sa mergi inapoi?...
simply 
e dulcica foc norutza mea!

dece
lasa spumele...offfffffffff...
alexutzzza
ce harnicutza esti!!!!!!!!!!

bafta cu propunerea si cu tanti-ajutor la curatenie!
loredana
sa va fie de bine iesirea la piscina!
danasor
ca sa am o noapte linistita,alex a facut si febra...ca nu-mi ajungea ca nu mananca
...super odihnita is...
...racit nu-i...deci clar dintii...ca masele...mira-m-as...![]()

o zi frumoasa tuturor!
danasor spune:

La multi ani Diana!!!!

Sorina sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa, sa aiba mult noroc si fercire, 16 ani e o varsta minunata, imi inchipui ce mandra esti de puiul tau cel mare 

Sa va fie de bine petrecerea de ieri
! Iris cum s-a comportat, in stilul caracteristic, sau a lasat-o mai moale pt surioara ei?
pupici dulci 

Nyny nu stiu de ce nu pot intra pe pozele tale din album, vad doar albumul intreg nu pot intra pe fiecare in parte, dar am vazut ce sexy arati 

,chiar si rosie
, umbreluta aia va tinea umbra la toti?
; David si Mara sunt minunati, asa cum ii stim 

Dece ce baiat frumos e Luca! 
Alicredo noi ramanem prietenii tai cu/fara cadouri 
; imi pare rau de saptamana grea care ai avut-o, si multa bafta sotului la noul job ; 
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Una peste alta... sa vad cum oi dormi eu la noapte ca sunt rosie ca racul si am niste frisoaneeee ... |
aoleo nyny o facusi...cred ca ai dat in insolatie
cum ai trecut peste noapte?
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem