Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

legat de mare-soare
eu am fost anul trecut k jiji dar...nu am stat la soare..

adik stateam 8-10 ( max 11 si sub umbrela ) si dupa 17....(umbrela si dupa 18 la soare)

aveam in balcon o piscinuta in care il mai tinem pe jiji pana la 12...la umbra...mai stateam si noi la o tacla...apoi masa si somn...numai bine pana ne mai foiam etc se facea 5 si din nou ieseam...

eu am o alergie la soare...si...e jale...

apropo fetele voi cum faceti cu iesirile lor afara..si soarele? de ex dimi..ok mai pe la umbra...ei au palarie...DAR NOI? acum tre sa stam dupa ei...uneori simt ca ma termina soarele...ei la umbra...etc...
incep sa ma bronzez precum tractoristii...

am inceput mesajul asta de o ora ca nici nu mai stiu ce am scris si despre ce era vb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

mai traiesc si eu.....dar timp nu prea am.......in 2 saptamani am de predat 2 proiecte la scoala, sunt in urma rau....en fine...trece....rugati-va sa iau 5, pliiiz!!! nu vreau mai mult!

stefan are treaba cu caninii care stau sa iasa, toti 4!! cool, nu?...plus resturi de la masele, cred ca iese un colt pe luna...

am vazut poze, am citit, dar mi-e greu sa raspund despre una, alta, asta se vrea a fi un mesaj scurt...

noi stam la et 1 si e f cald, am deja aproape 28 de grade, asa ca asta mic doarme doar in body cu maneca scurta, chiar si asa il gasesc transpirat la ceafa....il mai invelesc spre dimineata cand se racoreste.

mai voiam sa zic ceva....de vreo cateva zile mi-e greata rau de tot, am si slabit vreo 2 kile, ca n-am putut pune gura pe nimic...asa ca ma tot gandesc ca am pus-o de-un bb2.....la doc nu am am ajuns sa-mi dea niste anticonceptionale......asa ca......azi insa nu am nimic.....acu 2 ani pe vremea asta ma gandeam, greata fiindu-mi, ca e de la caldura.......de data asta chiar mi-as dori sa fie de la caldura, dar daca e cu ochisori, noi il asteptam cu drag! va tin la curent, mi-e frica sa fac un test......

vorbiti de flori...eu am o gradina.....ieri m-am luptat cu o iedera imprastiata peste tot...asa ca as prefera doar 2 ghivece cu muscate la geam

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

mai traiesc si eu.....dar timp nu prea am.......in 2 saptamani am de predat 2 proiecte la scoala, sunt in urma rau....en fine...trece....rugati-va sa iau 5, pliiiz!!! nu vreau mai mult!

stefan are treaba cu caninii care stau sa iasa, toti 4!! cool, nu?...plus resturi de la masele, cred ca iese un colt pe luna...

am vazut poze, am citit, dar mi-e greu sa raspund despre una, alta, asta se vrea a fi un mesaj scurt...

noi stam la et 1 si e f cald, am deja aproape 28 de grade, asa ca asta mic doarme doar in body cu maneca scurta, chiar si asa il gasesc transpirat la ceafa....il mai invelesc spre dimineata cand se racoreste.

mai voiam sa zic ceva....de vreo cateva zile mi-e greata rau de tot, am si slabit vreo 2 kile, ca n-am putut pune gura pe nimic...asa ca ma tot gandesc ca am pus-o de-un bb2.....la doc nu am am ajuns sa-mi dea niste anticonceptionale......asa ca......azi insa nu am nimic.....acu 2 ani pe vremea asta ma gandeam, greata fiindu-mi, ca e de la caldura.......de data asta chiar mi-as dori sa fie de la caldura, dar daca e cu ochisori, noi il asteptam cu drag! va tin la curent, mi-e frica sa fac un test......

vorbiti de flori...eu am o gradina.....ieri m-am luptat cu o iedera imprastiata peste tot...asa ca as prefera doar 2 ghivece cu muscate la geam

_

BAFTA mare la proiecte.
Si...sa fie cum vrei tu.....cu sau fara ochisori.

Vreau si eu o feeeettiiiiitaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ana ce suspans... si pentru tine si pt noi. Alte detalii nu ne dai?... gen ciclul intarziat sau nu, cand o sa ai curaj sa faci un test... hai ca intre timp tinem noi pumnii stansi pt examen.

Bea au inceput fluturasii sa misune pe acolo? Ce perioada frumoasa... mi-e dor sa fiu gravida.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

DECE AI ALERGIE LA SOARE...CE NASHPA........

acu am amsurat am 20-21 de grade in casa.............acum la cate ziceti voi, mie imi e inca bine..dar anul trecut pe vara tot asa am avut si eu 29-30 de grade.........muream cu ivan cu tot

dar nu peste mult timp va veni si vremea aia.......

problema la noi e cu soarele asa:

el se trez pe la 9-10.........
cum sa il trezesc mai devreme ca tre sa iesim?nu pot......
asa ca repede repdede kk, spalat, dat papa si imbracat si iesit........in max 20 min e gata

daca il tin juma de ora innebuneste nu vrea sa vina in casa neam.............
asa ca pe la 12 deja il aduc cu forta ca nu mai e chiup sa stam ca murim de cald.....

protesteaza, dar nu are ce sa faca...........

apoi pe la 1 juma-2 il culc.........

si daca se trez mai repede de 5, oricum sta pana dupa 5 in casa..musai!!!!!!!!!!

eu imi pun basca de aia ...am una visinie de la CFR si salut
am stat o zi fara, dar am crezut ca turbez de la durerea de cap

cu sau fara rusine tre sa ne pune in cap, si ne-om lua palarioare de alea de babete si le-om purta.............

asta e.decat insolatie, mai bine palarie..

ana ce curioasa-s de un test.........
ti-e frica sau nu ti-e frica, tot aiai e.............daca e cu oki tot cu oki va fi si daca faci test si daca nu, so baga unul, nu ne tine aici pe jar, da????

merg la somnic............
doamne da sa doarma mai mult de o ora jumate...............

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 14+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ana g fa maica un test! Poate tu traiesti bine asa in suspans dar io deja pleznesc de curiozitate!

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
ps......simt fluturasi in burtik................e asa fain.........................

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 14+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Pupam fetita cu codite!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Bea ce frumos!!!1 Ce frumos trebuie sa fie!!! Deja devin nostalgica!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Jur ca n-am apucat sa citesc mesajul tau cand am scris mai devreme. Am fost gand la gand...

Mamica fericita de Mara si de David

a fost dragut (si aici ma gandesc la corenspodenta telepatica )
intrasem deja in sevraj, ne-a adus sotul un laptop acasa si acum il calarim pe rand...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

_

Tinem pumnii! Si te rugam frumos fa testul!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ana g tinem pumnii! dar cand faci testul?

bea pupici fetitei cu codite!si mamicii,ofc...si lui ivanel...

Mergi la inceput

tot despre filme, am vazut ieri pe hbo, food inc, un film socant, vi-l recomand! dupa ce privesti un astfel de film te gandesti de 2 ori ce pui in gura...

Mergi la inceput