Cadouri educatoare - grupa mica
Raspunsuri - Pagina 4
anya spune:
Eu nu militez pt "dat". Calculam la cat ajunge o atentie. Nu cadouri scumpe. O cutie de bomboane sau/si un buchet de flori. Singurele persoane pentru care chiar as strange banuti sunt ingrijitoarele. La noi la gradinita muncesc femeile alea pe un salariu de 4 mil jumate si chiar muncesc. Gradinita e "luna". Educatoarele mai primesc pt ca parintii se gandesc in primul rand la ele.
teolinda spune:
La noi s-a stabilit sa dam 50 RON.. dar in iarna s-au strans 100 ron in care a fost inclus si cadoul copilului de Craciun, plus dulciuri/sucuri pt copii si atentii pt D-nele ingrijitoare, directoare, optionale..bla..bla.(pt optionale nu prea sunt eu de acord cu cadouri... da'... ma roog)
De 8 martie... nu-mi mai aduc aminte ce s-a intamplat pt ca am cam lipsit de la gradi in perioada iernii dar pe la sf. lui martie cand m-am dus la gradi le-am dus doamnelor(educatoare, directoare) diverse bijuuri margelite de mine din perlute de cultura si cristale semipretioase. Pt D-le ingrijitoare le-am luat cate o ciocolata si o crema de maini.De Paste le-am cumparat simbolic cate o cutiuta mica mica de bomboane cu forma de fructe de mare.. erau cam 3 ron cutiuta... Cand am oferit mici atentii am facut-o pt ca asa am simtit iar doamnele atat mi-au multumit de parca le dadusem "luna de pe cer".
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
happiness spune:
Eu eram "de-a casei" la gradi(mama mea era una din educatoare, celelalte ma stiau si pe mine de ani de zile), dar mereu am fost atenta cu doamnele, atat cu educatoarele cat si cu celelalte cadre de acolo, la cate o ocazie mai speciala. Nu ma obliga nimeni, fireste, as fi avut toate motivele sa nu o fac si nimeni nu imi cerea nimic, dar ma simteam eu bine sa fac asta. Era vorba de un cadou simbolic, dat din suflet, ca semn de respect pentru doamnele care imi "suportau" copilul atatea ore pe zi. A avut parte de educatoare minunate(la pregatitoare a schimbat echipa, deci a avut 4), care au invatat-o de toate si la scoala la clasa I a mers exceptional datorita lor. Chiar si acum , la clasa a II a, mai mergem cu o floare. Dincolo de orice, vreau sa o invat pe fiica mea sa fie om, si respectul e la baza acestui fapt.Nu sunt de acord nici eu cu cadouri costisitoare, nu le vad rostul, dar o floare macar...obligatoriu. Ma uitam la parinti la serbari, veneau si se uitau la copil, aplaudau(am avut parte de cateva serbari de vis), unii doar dadeau o floare doamnelor, desi chiar meritau cu prisosinta.La scoala aduc toti flori, ca e vorba de note. Nu mi se pare normal. Acelasi respect vreau sa il aiba copila mea si fata de doamna invatatoare, si fata de tanti Mica de la gradi, care a strans dupa ea jucariile sau a ajutat-o sa isi incheie nasturii...