Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

si dacatot a fost asa cald azi si la noi am indraznit s-o scot pe Anastasia in tricou si caputul gol

asa m-a prins soarele si doar am zis ca nu prea mai stau la soare ca nu mai este sanatos ca mai demult. simti efectiv cum te arde. si azi tot m-a prins asa din mers. mi-as lua si ceva pe cap, dar ce? ca sa fiu piesa nu baba sapca nu-mi place, palarie nici atat....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Ce mamica curajoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

deaa, sanatate si putere te pup si te imbratisez!Incearca sa o capacitezi si pe S. , vb LAviniei, e mare si poate face multe lucruri...laud-o ca e fata mare si e sprijinul tau si mai pune-o sa faca lucruri.iti spun eu ca o sa faca, ca nu e ta-su acasa sa-i cante in struna( stiu eu de la mine).
simo si andreea ati rupt ceva inimi in parc, nu?, cuscra, mai vin si la bucuresti la mami meu care sta in militari pe la Cora, asa ca tare mi-ar place sa va cunoscpe care reusim sa ne strangem...
deea botulism parca se chema boala de la miere?
lavi te iubi, ma duc sa ma uit de ceai la dm. esti o comoara la casa omului...
mada cata putere ai frate si rabdare!toata admiratia..
strumph bun si frumos nu asa ca noaptea asta a a fost mai bine...eu o tin pe Dodo cu mine in camera ( ca oricum nu am unde sa o tin...)dar si pe Maria am tinut-o pana la 8 luni..., dar la ea in pat...
va pupez pe TOATE
plec ca se face cald

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

STRUMPULE, INSANATOSIRE GRABNICA LA FOFO...
EU NU AM VERGETURI DELOC,DAR AM O BURTA HIDOASA SI CREDE-MA CA AS FI PREFERAT SA AM VERGETURI IN LOC DE BURTA...ALEA LE ASTUPI CU CEVA,DURYA MEA DECAT CU SACI...
EMOTII NU PREA AM...E DESTUL DE SCURT ZBORUL(2 ORE)....SPER SA FIE OK PUIUTUL... DE ZBURAT,ZBURAM SINGURE,DADDY VINE PESTE 2 SAPT

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Nu-ti dori vergeturi, ...eu am si sunt groaznice. In schimb, burtica se da jos...usor, usor, dar vergeturile raman

un pui de ciprioata tare frumoasa... e tati intreaga, si zimbetul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Ailed, ce bine zici tu! Stii ca si eu m-am gandit ca acum e un haos in viata lui. Eu zic intr-un fel, soacra vine si ea cu pareri. Nu-mi permit sa o bruschez. Incerc sa-i explic ca nu trebuie sa-l infofolim, ca nu e curent unde ne asezam afara, ca nu trebuie sa manance de cate ori plange... dar e greu. Ce bine o sa fie acasa!

Strumphy . De maine in 2 saptamani vine si tati!
Sa stii ca si Luca plange in somn de cateva zile. Nu urla, dar plange. Eu ma duc si pun mana usor pe el si il mangai putin. Apoi il ia somnul. Am observat ca se intampla la putin timp dupa ce adoarme, la 20, 30 de minute.

Yasmi, multam pt raspunsul cu ceaiul .

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mereu ma gindeam la tine, la cit de greu trebuie sa-ti fie fara sot, asa...macar suport moral. Sa se intoarca cu bine acasa..si sa va bucurati clipa de clipa impreuna...

Legat de soacra, e mare lucru sa fii inteleapta, bravo...
Vom fi si noi mamici, soacre de mame, de baieti...daca se intoarce roata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

catank, cel de la stat gratuite se numeste pentaxim + hep B , de aceea sunt 2 intepaturi acum la 2 luni si la 6 luni se repeta..
sunt facute de pasteur ca firma..
daca optezi sa le cumperi echivalentul acestora este infarixul facut de glaxosmith..incorporeaza ambele vaccinuri deci o singura intepatura..

ambele sunt la fel de bune, de aceea multa lume acum opteaza pt cele gratuite..

ca si optionale eu stiu asa:
rotarixul -
prevenarul
synflorixul

eu n-a opta pt nici unul, nu sunt de acord cu vaccinurile..eu nici ror-ul care e obligatoriu ( acela contra varicelei, oreion si nu mai stiu ce) nu l-as fi facut, dar mi-a fost teama sa nu aiba probleme cand va intra in colectivitate ca la gradi le cer..as fi [preferat sa faca bolile acestea ale copilariei cand e mic, cum le-am facut si noi cand am fost copii..decat mai tarziu cand sunt f periculoase, pt ca vaccinul nu-ti da imunitate pe viata, ba chiar poate sa le faca chiar daca a facut vaccinul, dar se spune ca intr-o forma mai usoara..

daca am spus prostii, rog mamicile mai documentate sa ma contrazica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Raspunsuri amestecate, ca nu mai stiu care si cum a intrebat ce

1. Inca mai iau vitamine, si voi lua minim 1 an - pe perioada alapatarii. Iau Elevit + ulei de somon capsule.
2. Mierea poate cauza botulism.
3. Bulionul de pui se face asa:
http://www.petitchef.ro/retete/bulion-de-pui-fid-1012308
Practic o supa foarte concentrata pe care o lasi sa fiarba foahahahaharte mult. Eu nu pot sa fierb 4h la el asa ca pur si simplu fac 1 oala medie de supa dar dintr-un pui intreg. Are efect!
4. Nu stiu de ce o fi interzis zaharul pana la 1 an dar paradoxal cu asta toate chestiile de colici au la zahar cat sa lesine de dulci ce sunt
L-am mai scos ieri pe Alex in tricou si pantalonasi scurti, dar cu o paturica usoara pe el. Spre ciuda mea, si-a scos continuu bratele din paturica si a tot falfait din ele de ziceai ca isi ia zborul.

Am cumparat Nivea baby cu SPF50, arata ca fantoma de la Opera cand il dau cu el. E normal sa fie asa densa? parca-l dau cu var pe bietul copil.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

catank, uite aici sunt descrise f bine si ambele variante

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207#

varianta 1 e cea de la stat obligatorie si gratuita - pentavalent inseamna pentaximul care contine cele 5 chestii..
varianta 2 e cea cu bani, hexavalent inseamna pe langa cele 5 contine si hep B in acelasi vaccin, deci o singura intepatura..

asta e singura diferenta intre ele..

Mergi la inceput

acum uitandu-ma pe schema asta..eu parca nu i-am mai facut dupa ROR nimic..adica cel trecut la 16-18 luni - hep A si antivaricela - astea nu sunt obligatorii, nu ? sunt optionale ..
de antivaricela stiu sigur ca e optional dar asta cu anti hep A cum e ? stiti ceva de el ? ca eu acum il vad prima oara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna mamici si pitici

Vin si eu macar 1 data in luna sa va salut,ami este destul de greu cu 2 micuti sa mai scriu.
Andrada e o mancaciosa a luat f .bine in greutate ,eu nu mai fac fata cu laptele si ai dau dimineata si seara lp 60 ml.Burtica ne tot supara ,nu mai scapam de colicii astia.
Legat de vaccinuri noi vom face schema de la stat.La cea mare am avut o tentativa de facut vaccinurile cumparate ,la 2 luni i-am facut infarix hexa iar cand sa-l facem cel de la 4 luni infarix penta nu sa mai gasit pe piata asa ca nu ma mai complic cu ele deoarece si cel de la stat este f.bun.
Am admirat din nou pozele cu piticii superbi si mamicile sexi
Sa ma vait si eu un pic legat de kg si burtica,observ ca nu mai vrea sa miste acul de la cantar deloc iar burtica nu se mai trage,acum ca am facut 6 s de la nastere trebuie sa ma apuc un pic de exercitii fizice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici!!

va multumesc tuturor pentru urari si aprecieri!

pisuc in herastrau niciodata nu se merge in weekend e absolut dezatru, noi ne simtim invadati nu alta in weekenduri de obicei avem program de cumparaturi si mai stau cu bebe in zona piscinei, nu il duc in parc. apropo, imi pare tare rau ca nu am apucat sa dau un semn pentru plimbarea stabilita de sapt asta, dar efectiv n am avut timp...o lasam pe sapt viitoare negresit si oricum iti trimit PM cu o zi inainte ca sa vedem cum ne organizam!!

miki cat de dulce vlad cantandu i andrei asta e de filmat, cred ca esti tare fericita

noi ieri am petrecut acasa, ne am strans multi prieteni si am stat pana la 2 dimineaa! nu m a mai prins ora asta treaza dinainte sa nasc! a fost frumos si nu mai imi incap in piele de mandrie cu luca...s a comportat ireprosabil! intr o casa plina de 15 oameni care vorbeau zgomotos, el a stat cuminte, le-a zambit frumos fetelor care il bagau in seama, se incrunta la baieti iar cand sotul deschidea sampania si noi cantam tare la multi ani copilul dormea lemn si nu s a trezit sunt tare fericita si mandra de el!

mada luca doarme toata noaptea la el in camera! din prima zi cand am venit cu el acasa a dormit in patutul lui, in camera lui, si nu a avut nici cea mai mica problema!

va!!

Mergi la inceput