Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

neatza!
v-am citit dar nu am chef sa scriu
sunt supi
mi-a plecat sotul la viena ca-i tatal lui internat acolo si e din ce in ce mai grav...nu au putut sa-i faca nimic
mie imi e frica cu fetele acasa ca nu am stat singura cu ele
nu am nici provizii facute
S e de dus la scoala tocmai pe la bila, de mers la tenis azi trebuie sa merg la sedinta cu parintii...anna am constata ca nu vrea sa manace decat de la mine ..sa vad daca sta cu soacra 3h, caci acum 2 zile cand amfost la ea cum o lua in brate sai ii vorbea si lasa buza
tata maine se interneaza
uff

am intrat sa ii zic lui Lalely sa nu faca prostia sa puna miere in ceai ....Lalely mierea nu se da la bebe pana la 2 ani...poate face o boala..imi scapa acum cum ii zice...ceva cu b dar e naspa
Alexina sa inteleg ca micutza accepta bine novalacul....da cum e la gust..tot naspa ca milumilul sau ca nan ul?
eu nu stiu ce sa ma mai fac cu picea mea ..ca nu mai depaseste deloc 100ml la o masa
am luat ieri camera sa o filmez sa va arat ce lupte seculare dau cu ea cand manca..cum scoate biberonul cu mana si isi introduce imediat pumnul si-l molfaie..cum plescaie tetina si apoi se pune pe ras , dar ce ras ca si chiuie....cum misca capul in toate partile
ii dau lapte in patut ca nu suporta sa o tinem in brate...
cand era pusa pe mana parca parca mai statea cuminte..dar daca nu-i place in brate...dar nu am reusit decat cateva poze...cum vede aparatul se opreste din prostioare si se uita la el
ma intreb cand v-om ajunge la diversificare cum o fi
intru in picasa sa ma incarc pozitiv
pup sa aveti o zi frumoasa....cu mult soare ..in suflete ,fara nori de tristete si umbre de regrete

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

deea- multa sanatate socrului si multa incredere!
sunt sigura ca vei face fata cu fetele. eu zic ca e bine sa o mai lasi pe cea mica si cu alte persoane..asa m-au sfatuit mai multi doctorri. chiar daca la inceput e mai greu pana la urma se obisnuieste. incet incet
accepta bine Novalac, da. La gust sincer toate mi se par groazniceeee dar gustat sub forma de publere e mai dulce asta..cel IT ( care apropo a reglat-o pe teea super...face caca zilnic) in scimb cel AR este mai nasol :(. eu le combin

si a mea da lupte seculare la biberon, numai ea ea nu rade ci plange :) are zile si zile

de ieri vad ca nu vrea sa doarma :(

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata...

si noi matinali, de la 5.30 s-au trezit cu totii..de nervi am mancat paine si cascaval la cuptor - ca le facusem si lor...plus cereale cu lapte

Salo_sama, mi-era dor de tine. Petra e scumpica foc...sa va fie de bine crestinarea!!
Catank, puteai si sa astepti cu vaccinul, dar probabil cu te impacai cu decalarea lor....Chiar vrei sa-i faci si Rotarixul??Din experienta mea iti spun ca vaccinurile sunt mai mult nocive decat benefice....
Deea, ce rau imi pare de situatia asta..te inteleg perfect..Stefy nu poate merge singurica la scoala?? E prea micutza inca, nu??Sanatate socrului si sa vina repede tati acasa..
Ailed prin bucuresti nu veniti?? Mie mi-ar place o intalnire mare in bucuresti cu multe fete...
Cami, ma bucur ca si tu te descurci cu fetele si ca a dat si acolo caldura...sa te bucuri si tu..
Ally, ce dulce e printul tau...ce flacau va fi el!!! Parca mi-l inchipui.
Ina, frumosi sunteti ..sta super fain in sling...
Andreea, acum iti trimit poza, poate-mi trimiti si tu cele de la tine din aparat...Dc ajung si azi te sun daca esti si tu poate ne mai vedem inca o data...
Pisuc si Arsenie a facut umflatura si s-a inrosit locul intepaturii...Eu am scris chiar despre asta...dar probabil ca nu te interesa la momentul respectiv...Ma bucur ca totul e ok acum
Strumpfi e bine s-aud ca a decurs frumos controlul de 6 sapt, ca totul e in regula ...Piscotzica isi va regla programul, ai sa vezi...
Lalely, ce frumosi sunteti..ce s-a dolofanit David!!
Maduutza, superbi copilasii...si ce curte maricica aveti!
Stefy...te invidiez ce de laptic ai...cat despre vergeturi nu zice asa...kgmele le vei da jos, ai sa vezi...dar vergeturile raman totdeuna si te marcheaza...Mai bine putina burtica o perioada scurta acum decat vergeturi toata viata...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Neata si de la mine...

simona nu te-am inteles, ...adica ce imi recomanzi? sa astept sau nu? rotarixul este cel gratuit de la stat? ca infarixul am inteles ca este cu plata... Deci? incotro sa apuc? Inca nu am vb cu dr, astept sa merg luni ptr concediu si sa vb cu ea ..la tel ieri eram cam nervoasa..si eu si mai si
Eu nu tin neparat sa-l fac nici cu bani nici fara...adica, incerc sa fac ceea ce este bine ptr bb.
Aveam de gind sa intreb dr ce sa cumpar, si cind va fi campania de vaccinare luna viitoare pe 25, vaccinul p Ioanei sa-l faca altui copil, dar eu doream sa-l cumpar ptr a fi facut la timp.
Nu stiu cum si daca procedez corect...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, eu nu am dormit cu copii in camera tocmai pt ca as fi sarit din pat la orice sunet si as fi fost varza de oboseala si ei s-ar fi obisnuit sa fiu langa ei la orice sunet, iar daca nu as fi fost s-ar fi pus pe plans.
Fetelor am si eu o curiozitate: Copilasi care dorm deja toata noaptea, dorm cu mamicile in camera sau singuri?

Cami, felicitari pentru gradina. cred ca e o placere sa te ocupi de ea. si eu la mama de fiecare data ma bag sa fac cate ceva. Copil fiind nu am avut bunici la tara, decat in bucuresti, iar cand ai mei s-au mutat la km de Bucuresti am descoperit o alta lume. Intotdeauna ma rexez cand lucrez in gradina (..totusi cu sapa nu am dat..si nici nu am de gand sa dau )

roxy, ma bucur ca au venit caldurile si la voi, in sfarsit simtim si noi ca se apropie vara

salo , mai organizezi intalnire la Sibiu?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Noi dormim toti 3, Ioana in patut, tata impreuna cu mine in patul mare ...Dar imi place la maxim....cind vine tati de la servici pe la ora 23 pupa fata, cind se trezeste la ora 5 dimineata pupa iar fata

Initial am vrut sa raman doar eu cu ea in dormitor, dar m-a rugat sotul sa nu-i privez dreptul de tatic Avem noroc ca este cumintica, asa cum am mai spus...nici nu spunem ca avem bb mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!
Dau o cafea
multumim pt complimente

Am intrat sa va salut ca acusi se trezeste Catalina si iesim afara. Nu mai e la fel de cald ca ieri, dar tot e bine. Tbsa ajung si la inst de hemtologie sa facem rost de sange pt matusa la operatie. Cica o opereaza luni..eu inca nu cred...

Va pupam!!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreac, in afara de problema cu apa ca beam prea mult, sunt doar diverse metode de crestere a lactatiei..cum e si ceaiul de chimen+anason+fenicul, dar am zis sa mai schimb..acum beau ceai de soc si cum am scris, seminte de marar +schinduf intr-o cana cu lapte cald. la fel s-a scris si de supa de pui sau de capsule cu chimen negru ( am vazut si pe la noi pe la plafare )..poti incerca diverse sa vezi daca au efect
deea, multu de aprecieri andra da e cam boema e cuminte si vesela..si cand e suparata si plange daca o bagi putin in seama imediat e cu gura pana la urechi, are un zambet asa larg si cald..imi vine s-o mananc acum mai are si ea zile si zile, ieri de ex am crezut ca nu mai trece ziua, a urlat non stop..nici noaptea nu a fost mai buna sa vedem azi cum decurg lucrurile..si vlad se da pe brazda ca sa zic asa e din ce in ce mai receptiv si mai cuminte, a inceput sa vorbeasca bine, nu-i mai tace gura..si are momente de tandrete cu andra ceva de groaza, doar sa nu mai fie si alti intrusi prin preajma ca imediat il influenteaza..cat e doar cu noi e totul perfect, cum mai apar bunici, rude, prieteni..il destabilizeaza..
madutza, de saptamana viitoare il las si eu fara..vlad sta pe oala, uneori o si cere..dar nu iese..asa zice el..si spune mama oala si alearga prin casa sa o caute dupa ce caca e deja in pampers abia astept sa vad cum decurg lucrurile..

cam atat ca fug cu ei in parc..
ieri am venit cu vlad in spinare din parc si impingand la carut.. daca m-ati vedea..
somleac, sotul nu mai ajunge saptamana asta prin arad..a amanat pe saptamana viitoare ca nu era tipul pe care trebuia sa-l vada..e ok saptamana care vine ?

va pup

Mergi la inceput

deea, mi-am adus aminte inca ceva..nici a mea nu sta la nimeni in brate, zici ca o arde..urla cat o tin plamanii si in secunda cand o iau eu in brate tace imediat..ar sta agatata de mine ca o maimutica non stop..nu stiu de ce, ca doar sunt persoane care au fost in preajma ei de mica si nici la ele nu vrea..nici la sot..la nimeni..eu sper sa-i treaca naravul asta, eu o mai las si la altii chiar daca plange, dar nu prea rezista ei.. dupa max 10 min mi-o aduc inapoi descurajati ca n-au ce sa-i faca si le e mila de ea..

Mergi la inceput

si inca ceva

de ieri l-am surpsins pe vlad ca tot sta langa sorsa si bombane ceva acolo..si ce credeti ca face ? ii canta..
stiti melodia din cutia muzicala cu nani nani..dorm si flori si pasarele dorm si gaze mititele..aia..eu le-o cant la amandoi de mici cand ii adorm sau vreau sa-i linistesc..si ieri l-am auzit pe vlad cum ii canta andrei si stia versurile dragul de el..imi venea sa-l mananc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si inca ceva

de ieri l-am surpsins pe vlad ca tot sta langa sorsa si bombane ceva acolo..si ce credeti ca face ? ii canta..
stiti melodia din cutia muzicala cu nani nani..dorm si flori si pasarele dorm si gaze mititele..aia..eu le-o cant la amandoi de mici cand ii adorm sau vreau sa-i linistesc..si ieri l-am auzit pe vlad cum ii canta andrei si stia versurile dragul de el..imi venea sa-l mananc

mami de 2 prichindei

Dragutul de el....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata...

si noi matinali, de la 5.30 s-au trezit cu totii..de nervi am mancat paine si cascaval la cuptor - ca le facusem si lor...plus cereale cu lapte

Salo_sama, mi-era dor de tine. Petra e scumpica foc...sa va fie de bine crestinarea!!
Catank, puteai si sa astepti cu vaccinul, dar probabil cu te impacai cu decalarea lor....Chiar vrei sa-i faci si Rotarixul??Din experienta mea iti spun ca vaccinurile sunt mai mult nocive decat benefice....
Deea, ce rau imi pare de situatia asta..te inteleg perfect..Stefy nu poate merge singurica la scoala?? E prea micutza inca, nu??Sanatate socrului si sa vina repede tati acasa..
Ailed prin bucuresti nu veniti?? Mie mi-ar place o intalnire mare in bucuresti cu multe fete...
Cami, ma bucur ca si tu te descurci cu fetele si ca a dat si acolo caldura...sa te bucuri si tu..
Ally, ce dulce e printul tau...ce flacau va fi el!!! Parca mi-l inchipui.
Ina, frumosi sunteti ..sta super fain in sling...
Andreea, acum iti trimit poza, poate-mi trimiti si tu cele de la tine din aparat...Dc ajung si azi te sun daca esti si tu poate ne mai vedem inca o data...
Pisuc si Arsenie a facut umflatura si s-a inrosit locul intepaturii...Eu am scris chiar despre asta...dar probabil ca nu te interesa la momentul respectiv...Ma bucur ca totul e ok acum
Strumpfi e bine s-aud ca a decurs frumos controlul de 6 sapt, ca totul e in regula ...Piscotzica isi va regla programul, ai sa vezi...
Lalely, ce frumosi sunteti..ce s-a dolofanit David!!
Maduutza, superbi copilasii...si ce curte maricica aveti!
Stefy...te invidiez ce de laptic ai...cat despre vergeturi nu zice asa...kgmele le vei da jos, ai sa vezi...dar vergeturile raman totdeuna si te marcheaza...Mai bine putina burtica o perioada scurta acum decat vergeturi toata viata...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Neata si de la mine...

simona nu te-am inteles, ...adica ce imi recomanzi? sa astept sau nu? rotarixul este cel gratuit de la stat? ca infarixul am inteles ca este cu plata... Deci? incotro sa apuc? Inca nu am vb cu dr, astept sa merg luni ptr concediu si sa vb cu ea ..la tel ieri eram cam nervoasa..si eu si mai si
Eu nu tin neparat sa-l fac nici cu bani nici fara...adica, incerc sa fac ceea ce este bine ptr bb.
Aveam de gind sa intreb dr ce sa cumpar, si cind va fi campania de vaccinare luna viitoare pe 25, vaccinul p Ioanei sa-l faca altui copil, dar eu doream sa-l cumpar ptr a fi facut la timp.
Nu stiu cum si daca procedez corect...

Cred ca le-am facut ''varza'' ..pina la urma poate cineva sa ma lumineze si pe mine cum se numesc vaccinurile de la stat gratuite si obligatorii si celelalte optionale? Am gasit pe net mai multe variante...

Voi ptr ce varianta ati optat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Scrish foarte dragita surpriza, imi place ca stii sa faci cadouri, mi se pare dintotdeauna o mare calitate!

Strumpfi, sper sa-ti revii cu oboseala, imi imaginez ce greu iti este! Cred ca o greseala (daca imi dai voie ) e intr-adevar ca te trezeste orice miscare a ei si ii da sa pape dar ei nu ii este foame; eu nu ma trezesc decat cand plange (am somnul bun) deci chiar ii e foame; asa ca e bine sa te muti in dormitorul tau! Noi suntem deja iar cuminti, ne petrecem dupa-amiezele in felurite activitati (masaj, stat pe burtica, jucat cu mami si tati); ziua mananca la 2 ore daca nu e in parc (dar papa si in parc cand se trezeste din somn), iar azi-noapte a dormit legat 6 ore...
Ieri am aflat ce e aia BCG-ita cand am gasit un fel de pustula la locul vaccinului BCG - cum voi n-ati scris nimic de asta m-am speriat, dar am aflat ca e fix normal si ca e mai bine sa faci decat sa nu faci (=imunitate mai buna)!
Stefy felicitari pentru bonding-ul excelent cu puiul!
Salo_Sama ce poze minunata si fetita frumoasa!

Despre noi: puiul a avut azi 4810 gr, creste incredibil de bine in ultima vreme! Maine mergem si noi la curs de masaj, abia astept!

Va pup pe toate si revin (e ora de masa!!! asa creste...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Felicitari ptr greutatea acumulata, ...va invidiez ca mergeti la cursul de masaj, ...am citit ca si stefyapost a fost deja... bravo! Sa ne vindeti si noua cite un pont!!!

Mergi la inceput