Maseaua mea!...
Am patit o chestie nasoala. Nu sunt chiar in panica, dar e oarecum urgent. Scuze de abuzat forumul gresit, daca e cazul.
Aveam o "lucrare" care se tot hatzana de vreun an. Delasatoare si gravida fiind, am mers pe ideea "lasa ca n-o pica fix acu".
Ei uite ca a picat.
Mai mult, a picat cand mancam si mi-am ciobit pivotul, adica bucata aia infipta in gingie.
Vai ce doare.
Ok acu intrebarile:
- maine incerc sa ajung la un stomatolog, dar sunt aproape leftera si o sa mai car si mostenitorul dupa mine. Imi poate cimeva recomanda un cabinet mai milos cu banii in sect 1 Bucuresti?
- pana maine mai e o noapte si mie imi ies ochii ca la melci. Pastile nu pot lua ca alaptez. Stiti vreun remediu de alinat masele / gingii indurerate, cat sa trec noaptea asta cu bine?
Eu il stiu doar pe-al lui taica-meu care se invartea prin casa recitand "maseaua mea, maseaua mea, ma c!@ in ea, ma c@! in ea" dar am sincere dubii asupra functionalitatii.
Momentan incerc sa imi iau gandul de la durere lalaindu-ma pe acest forum, deci daca pana maine deschid vreo 45 de subiecte barim sa stiti de la ce mi se trage.
Multumesc.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
Raspunsuri
roxanaz spune:
pana ajungi maine la stomatolog poti lua ketonal si algocalmin fiola, unul. sunt safe in alaptare, le-ai avut puse si in perfuzie daca ai nascut prin cezariana.
sanatate!
Roxana
lulu77 spune:
KETOROL la 12 ore.
eu am trecut prin asa ceva acum doua saptamani. am urmat un tratament cu antibiotic, ptr ca se umflase dar durerile le-am calmat cu Ketorol la indicatia stomatologului..
Sanatate.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
ina.click spune:
Ketorol e un fel de Ketonal?
Multumesc frumos oricum ma duc acu la farmacie si intreb de amandoua.
As fi intrebat direct dar am mai patit-o cu farmacistele astea de langa mine, dudui f dragalase si serviabile, dar mi-au dat produse contraindicate in sarcina / alaptare.
Ma rog, toanta am fost eu ca nu am citit acolo prospectul si am mers pe mana lor
Multumesc !
madau spune:
Ketonal
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
buli spune:
sau ai putea incerca tinctura de propolis picurata pe locul dureros. eu o mai pacaleam asa.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Ketorol e un fel de Ketonal? Multumesc ! Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
Nu e acelasi lucru.
aschiutza spune:
Eu am luat dupa nastere la diverse offuri Ibu 400 mg (exista si dozari mai mari, nu stiu insa daca sunt neproblematice). Ibuprofen iau si la dureri de cap, asa ca poate te ajuta si pe tine la masele.
Sanatate!!!
ina.click spune:
Am cumparat Ketonal pe la 11:00 PM
Maseaua si capul mi-au trecut pe la 3:40 AM. Habar n-am daca de la sine sau de la pastila.
vad ca nu stie nimeni dentist, ma duc sa colind printre blocuri poate se iteste vreun cabinet prin vecinatate.
Multumesc pt ajutor! am sa imi fac si stocuri de ipubrofen, cine stie pe viitor ce-o mai fi.
ch_dana spune:
Nu stiu daca te ajuta, Sos. Bucuresti-Ploiesti (langa Antena3 sau ce Dumnezeu o mai fi acolo) e OK ? Daca da, spune si iti dau PM.
+35 cu Amelia