Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 19
Cornelia spune:
Crix, sanatate multa Alexiei! Sa fie in forma la serbarea abecedarului!
Kim, am vazut si eu pozele! F. frumos!
Acolo avea si Stefan programata petrecerea ieri, dar inca o data s-a dovedit ca au un mare ghinion. Cand am plecat de la gradi era soare, frumos in Constanta, in Mamaia s-a intunecat si cum am ajuns in parcarea campingului a inceput ploaia. Ploaie torentiala,grindina. De la 4.30 pana pe la 5 a durat. Parintii au hotarat sa anulam totul ca s-ar fi udat si s-ar fi umplut de noroi. Eu m-as fi riscat . Tare rau mi-a parut, iar copiii au fost foarte dezamagiti.
Georgi, felicitari si voua pentru absolvirea literelor !
Noi abia vineri avem serbarea de final de cls. I. Nu cred ca se pune problema sa o ratam si pe asta, ca o facem in sala SNC .
kim222 spune:
Cornelia la 3 am plecat noi!Felicitari pentru terminarea clasei I..la fel si tie Crixia!!
georgipuia spune:
Si noi tot la SNC avem serbarea abecedarului.. joia viitoare... Ce interesant... Felicitari tuturor absolventilor
Am trebaluit azi in casa de ne-au iesit ochii... si pt ca nu erau iesiti destul nii ia mai "scos" si soacramea ca ne-am dus sa luam Mosul de vara la ora 20 ca "mortii asteapta mosul de pomana pana in 12" auzi destrabalare.... Acum ne-am imbaoat si maine tragem obloanele si dormiiiimmm cu telefoanele inchise pana tarziu...
Noapte buna doamnelor si we placut mai departe!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Leditia spune:
Felicitari tuturor absolventilor de gradi sau abecedar.
Pt cei care au terminat gradinita...off,s-a terminat o etapa din viata lor,insa va incepe alta..si uite asa iti dai seama cat de mult au crescut si ca de fapt ai copil de scoala..
Georgi,nu am inteles faza cu mosii,dar sper ca nu ati pus la suflet acest incident.Ma bucur insa ca v-ati simtit bine la scoica.Cu casa cum mai merg lucrurile?cand va mutati?
Crix,sanatate multa,multa.
Simona,drum bun si distractie placuta.
Mihaela,numai asa dupa canapea?Nu zici nimic?
Va pupam.Si noapte buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
happymumy spune:
Multumesc pentru felicitari , fetelor !
Mi-am facut programare marti la gineco, si abia stept sa merg, sa-mi spuna ca e totul ok.Ieri m-am speriat putin, am avut niste mici pete maronii, care m-au cam pus pe jar.Zic sa nu zic nimanui, sa astept sa mai creasca si sa-mi spuna dr ca e ok, dar nu stiu cum, stie deja toata lumea .
Pupici! O duminica frumoasa va doresc! Eu maine muncesc...
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
vladis spune:
hello, fetele!
vin si eu cu o intrebare, cine stie la ce ora este procesiunea crinilor la catedrala sf. anton?
pupici.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
ziua buna dragele mele
ah ce bine a prins week end-ul asta prelungit
Angi, a fost ieri, la sfarsitul slujbei de dimineata. imi pare rau ca nu am fost pe faza sa iti raspund in timp.
felicitari tuturor absolventilor! sa aveti o vacanta frumoasa... ca de lunga este
Cornelia, ah ce ghinion!! si o faceti in alta zi...? serbarea adica.
o zi frumoasa tuturor, Ghiulten asteptam vesti minunate de la dr azai!!
mihaela77O spune:
'neata...ce ziceti merge o ...??
in primul rand felicitari lui Happy,sa fie intr-un ceas bun!
Ledi,postarea aia,era o proba de semnatura,de altfel,am si sters-o...am avut o perioada mai grea in familie,despre care prefer sa nu vb si acum,de cand timpul ne permite,suntem mai mult afara...pe plaja,pe faleza,afara cu copii de la bloc,Mihai e innebnit dupa copii...
Angi,felicitari Mirunei!cand ma gandesc ce an ne asteapta si pe noi,deocamdata ne bucuram de vacanta,ma refer la Andreea(ca Mihai,are terapie zilnic pana in august,atunci o sa aiba si el 2 saptamani de vacanta),care asteapta cu nerabdare ziua de 23 iunie sa plece in tabara!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
vladis spune:
Sper ca v-ati distrat in we, noi da: vineri serbare, iar sambata un gratar la prieteni in costinesti pana-n zori de zi, cand ne-am dus si noi la culcare a inceput sa cante cocosul
Crixia, felicitari pt absolvire! Esti happy ca ai terminat scoala sau ai alte motive? Vrem sa o vedem pe regina-mama, sper ca a fost in forma la serbare!
Cami, instructoarea e corina, dar preda la un club particular, erau insa si d-nele de la ritmica, si mina, una dintre fostele colege de grupa ale mirunei, care este campioana nationala. Ce fac fetele, absolventa de gradi a avut serbarea?
Rox, ce ma nerveaza pe mine fazele astea cu job vs. familie, bine ca ai participat macar la serbare. ref la sf anton, procesiunea a fost aseara la 18, am nimerit la fix, exact inainte de inceperea liturghiei, a fost impresionant. iti trimit un pm.
Simo, la cat mai multi fericiti impreuna noi doi avem majoratul anu' asta
Georgi, ma bucur ca v-ati simtit bine la scoica; cat despre soacra, no comment
Cornelia, pacat ca nu a tinut vremea cu voi, a stricat distractia copiilor... si noi am fost cam la limita, ba se innora, ba iesea soarele, per total insa a fost ok.
Diana, sper ca sunteti ok tu si bebelina, mancacioase si sanatoase
Happy, te asteptam cu vesti bune
Miha, multumesc sper ca sunteti ok, o imbratisare si distractie placuta copiilor in vacanta!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
georgipuia spune:
Fetele care ati botezat recent... unde sa cautam si noi marturii frumi si ieftine pentru botez? Problema la noi este ca vor face cumatria la 2 fratiori (baiat si fata) in Rep. Moldova si ne trebuie o marturie care sa mearga si la fata si la baiat... ceva cu 2 ingerasi, 2 porumbei... dar nici scumpe sa nu fie... astept raspuns= idei printre joburile mele, ok?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?