Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 20
georgipuia spune:
Mercic Vladis
Ledi.. era vorba ca de pomana se da pana in pranz... sau ceva de genul si noi nu am binevoit sa ne ducem la ora potrivita... da nu-i bai... stiti uneori ma minunez ca uit niste lucruri de zi cu zi.. dar pe astea ale socrilor nu le uit fereasca Sfantu'... parca neuronul meu este setat special pt ei...
Referitor la casuta... avansam incet si sigur... racordat la apa, mai e nitel si racordam si lumina, izolat terasa dar inca nu-i finalizat... pus rasaduri de rosii si cam atat deocamdata....
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
cris_82 spune:
sunt prin zona dar fara chef de nimica..cand oi mai scapa de probleme poate ca o sa am si eu alta stare de spirit.
Sper ca sunteti bine
P.S. mai fetelor,puneti si voi poze sa vaza lumea ..ca m-ati omorat cu FB -ul.Nu am cont de asa ceva si fug de el ca dracu de tamaie.
Mirunel terorista
BAZAR
boticelina spune:
Georgi cred ca la chinezi in Piata Tomis III ai putea gasi marturii ieftine si unisex. Io trec azi pe acolo, vrei sa ma uit?
Am avut si noi serbarea de sfarsit de gradinita, asa m-am emotionat, nici nu-mi vine sa cred ca suntem cu un crac in grupa mijlocie poze aici
Crix imi cer milioane de scuze, am uitat total de plata colierului de la bazar, n-am mai activat pe acolo o perioada din motive de piatra seaca in buget, azi mi-am verificat contul si i-am trasferat banutii lui Dodo.
Intreb si eu mamicile cu experienta in ale gradinitelor, exista gradinite de stat cu orar prelungit deschise si in august? Ca a noastra e deschisa pana pe 31 iulie si apoi raman in plop cateva saptamani.
Am gasit o solutie de backup la una particulara dar poate o fi si ceva mai ieftin... stiti?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
georgipuia spune:
Boti tu ai timp de umblat pt mine, fata? Cumva la China Mall? zi ca mergem noi care si cand putem ca mai e pana la botez...mercic oricum... si invitatia lu pisoi pe la ce pagina era? sai arat lu pretena mea?
georgipuia spune:
Uitai sa va urez o seara minunata Doamnelor! Plecam si noi acasa...
CRIXIA spune:
Boti, no pb, nu m-am gandit la rele, mai degraba la incurcaturi de click-uri!
Dragelor, am intrat sa pun poze, sa va spun ca scolarita si-a revenit brusc la serbare, la ora 13 facea febra si dormea pe ea, iar la 16 era la repetitie. E pe antibiotic acum, nas infundat, infectie in gat...eu cred ca e raceala, caci are si un ochi fff rosu, fata putin umflata. Stiu ca nu exista " te-a tras curentul" , dar a contribuit de am ajuns aici. Azi a mancat si ea o ciorba dupa o pauza de aproape 1 sapt.
O astept si pe happy cu vesti excelente azi!
Miha, tabara placuta Andreei!! Si Alexia va merge, dar in august, deja face planul!
Georgi tu spui "marturie" la ce se prinde in piept la biserica sau la decorul de pe masa festiva? Eu am cumparat cruciulite si le-am confectionat eu. Daca te referi la astea, ti-as sugera sa cumperi la fel, si le vei lega 2 panglici, galben/verde sau roz/maro.
Aici sunt pozele promise.Sunt amestecate si cu Ana, care e cocheta taree si cand doarme.
Va pupacesc pe toate!
vladis spune:
georgi, tot in tomis III voiam sa te indrum si eu, e un magazin la etaj cu diverse chestii mai ieftine pt nunti/botezuri, am tema azi sa achizitionez materie prima pt coronita premiantei, care termina cu 10 pe linie anul acesta, 9,95 pr total V-VIII asa ca vin maine cu vesti despre marturii. deci o sa faci suc de rosii din productia proprie
boti, pupam albastrica nancy, are mami fata maricica stiam ca gradi din port e deschisa vara, nu acolo e pitica? despre particulara, zi pretul/luna, sa vedem daca exista variante mai ieftine.
EDIT: uauuu, alexia a fost o adevarata regina, super a iesit costumatia de cretofolina ana, ce sa mai zic, cum doarme ea gatita pruna, e o figura!!!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
Crix,ai doua fete minuate!hai ca greul cu clasa intai a trecut,acum vine si mai greu!
Boti,i luna august toate gradi de stat sunt inchise,pt curatenie inainte de noul an scolar!stiu din sursa sigura!
Angi,inca o data felicitari pt Miruna!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
pisoi_aluna spune:
Salut! Am reusit sa va citesc pe fuga, incurcata cum sunt cu vama, comisionari si alte chestii care imi mananca nervii de aproape o luna de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Nici nu mai tin minte exact ce-am citit daca ma credeti, dar am tinut sa-i raspund lui georgi: dupa cum au zis fetele, cel mai bine te duci in Tomis 3, este magazinul de la etaj unde au si flori artificiale si materiale si tot felul de chestii. Acolo gasesti si panglici si cruciulite si biberoane si o gramada de alte chestii pentru marturii si cocarde. Eu am luat si ingerasi si alte prostioare de insirat pe masa la botez. Au si saculeti din organza pentru marturii, daca vrei sa faci cu bomboane, din aia rotunzi care se strang cu snur. Iar bomboane, cele mai frumoase erau la Carrefour, unde sunt bomboanele varsate (arahide glazurate), care sunt si bune la pret spre deosebire de altele. Stiu ce spun ca m-am ocupat cu asta in trecut, cand aveam timp
Spor!
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
CRIXIA spune:
Pisoi, sotul meu e comisionar la Agigea; daca te pot ajuta cumva...macar pe viitor
Miha, sincer, am simtit destul de greu clasa I. Nu vreau sa sperii mamicile de viitori bobocei, depinde de multe( copil, parinti, scoala...).
Ce ati aflat de scolile de vara? Care, cine pe unde v-ati inscris?