Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

ptr cine doreste sa (re)vada: aici bianca

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Iulia Elena
Cami, sa te primeasca colegii cu drag si sa te acomodezi repede si fara dificultati!

Bianca, felicitari pentru noul job! E bine cand faci ceva ce-ti place, serviciul nu mai e o corvoada. Felicitari si lui Vladimirescu ca s-a adaptat si mananca tot, doarme bine si invata la gradi
Filmuletul de la bookfest l-am urmarit, din pacate, fara sonor (de la servici), insa am inteles, e geniala ideea ca nu mai trebuie sa cari dupa tine (in vacanta) tone de carti Cam cat costa un aparat d-ala? Nu afecteaza ochii (ca PC-ul, TV-ul)?

Novus, insanatosire grabnica, ca avem treaba la mare!
Asemenea Olga

Mada, am fost aseara la H&M Unirea, slapi din aia cu Spiderman si cu elastic la spate vazusem si la Carrefour, insa Ianis ii pierde din picioare;( Crocsii aia mi s-au parut prea inchisi.... Mersi mult oricum pentru sfat! Mai caut... Eventual imi zici cum arata crocsii trimisi de Novusica, ca sa caut varianta pentru baieti.

Nicky, n-am apucat sa te felicit pentru mandretea de Katya si pentru cat de frumos are grija de ea Nicholas Sa creasca amandoi mari si sanatosi si sa se ajute reciproc si pe voi parintii, iar tu ai o bucurie dubla acum!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

[quote]citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Mada ce sunt aia crocshi? zici de aia saboti din plastic toate culorile?

Da-da, aia sunt! Daca ai vazut pe undeva in Tgv, spune-mi si mie unde, ca venim in we si direct la ei poposesc.

pey sa ma uit la Leonardo

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Floric, eu am trecut printr-o bronsiolita stmatiforma cu Eva, ce pot sa iti spun este ca pana nu am aplicat un tratament foarte dur (2 antibiotice, hemsuccinat), nu si-a revenit complet. M-am chinuit cu ea vreo 2 saptamani cu diverse tratamente, iar cu cel puternic de mai sus, era ca noua in doar 5 zile.Multa sanatate!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Relatare de la Bookfest:

Un ereader costa intre 500 si 1000 de lei. Nu afecteaza ochii pentru ca este exact ca o carte. Are hartie electronica, nu are lumina in spatele ecranului, se mareste scrisul cat se doreste- adica nu e nevoie de ochelari. Cele mai fitoase (adica alea de 900-1000 de lei) intra si pe net, wireless, bluetooth, ruleaza si muzica in timp ce citesti, au touch screen, depoziteaza 8 Gb de carti (adica vreo 9000 de carti).

Sper ca toata lumea e bine pana acum, fara bratari, fluturasi si temperaturi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

mesaj de Manuela77

Buna fetelor! Am intrat sa va anuntam ca azi, 25.05.2011 dimineata la 3.30 a venit pe lume Maria, o panseluta de 2900gr si 50 cm, scor Apgar 10. Am nascut natural, dupa un travaliu de 2.5h, fara epidurala si epiziotomie. La 6 dimineata am plecat din spital si am avut ceva emotii pentru ca Maria nu reusea sa-si mentina temperatura. Acum suntem bine, papam tzitzi si increcam sa ne obisnuim unii cu altii!

PS. Aseara va scriam ca am cules crengute de zmeur si le-am pus la uscat. Nici prin gand nu mi-a trecut ce se va intampla in noaptea care a urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

mesaj de Manuela77

Buna fetelor! Am intrat sa va anuntam ca azi, 25.05.2011 dimineata la 3.30 a venit pe lume Maria, o panseluta de 2900gr si 50 cm, scor Apgar 10. Am nascut natural, dupa un travaliu de 2.5h, fara epidurala si epiziotomie. La 6 dimineata am plecat din spital si am avut ceva emotii pentru ca Maria nu reusea sa-si mentina temperatura. Acum suntem bine, papam tzitzi si increcam sa ne obisnuim unii cu altii!

PS. Aseara va scriam ca am cules crengute de zmeur si le-am pus la uscat. Nici prin gand nu mi-a trecut ce se va intampla in noaptea care a urmat.

Felicitari Manuela pentru nasterea usoara si bebelusa panseluta zmeurica
Acomodare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

adrisimo, merci pt mesajul manuelei

floric, merci pt "traduceri"

novus, merci pt sustinere

olga, spor la cautat rochii

ma duc, ca am treaba la alt topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Transmisiune de la Bookfest:

Denisamada si-a luat un brat de carti...si inca nu a ajuns la pavilionul cu cartile pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

mesaj de Manuela77

sa-i traiasca!sanatate si pofta de tzitzi la greu!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput