Iar scandalizare generala

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui beren
Ca sa accentuez opinia [/b]mea[/b]: este ridicol sa iei in considerare "confortul" trecatorilor de sex masculin pe langa o mama alaptandu-si copilul.

Bun. Deci ne-am lamurit asupra unui aspect. Parlamentarii sunt simpli trecatori de sex masculin prin Parlament.

Greu, dom'le, greu de tot azi... o fi vulcanul de vina?

Hai s-o luam de la inceput, incetisor si recapituland des:

- unde isi alapteaza o mama sugarul e o chestiune care ii priveste numai pe mama si sugar;

- restul lumii e de doua feluri: cele care au fost/sunt mame si ceilalti;

- "ceilalti" n-au ce comenta despre alegerea mamei, pentru ca opiniile lor sunt nule si neavenite: experienta lor este limitata la faptul ca au fost, candva, hraniti ca bebelusi, dar n-au fost niciodata mame care alapteaza;

- cu toate astea, gibonii si grohaitorii si alte asemenea caricaturi isi inchipuie ca au ceva de spus, pardon, de injurat. Asta e o problema sociala care trebuie rezolvata;

- asa ajungem la Parlament, cu protestul;

- parlamentarii sunt, la fel ca-n cazul general, de doua feluri: ... si ....

Punct de verificare: completati spatiile de mai sus. (Daca nu reusitit, recititi punctele anterioare.)

- pe langa clasificarea dupa sex/maternitate, parlamentarii sunt si angajatii alegatorilor, platiti sa rezolve probleme sociale precum cea identificata mai devreme;

- asta-i ce-ar trebui sa faca, odata ce le-a fost adusa la cunostinta problema, prin protest.

Double-quick, in plus! Bistri, bistri! Andale, andale! Chop-chop!

Sper ca e mai clar acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

da, bleacs total la atitudinea ei.
Bustul ei impins pe din-afara decolteului arata mai degraba a playboy sau de iesit la agatat.

sa fereasca sfintii pe orice femeie de romanca misogina... edit + implicatiile care deriva din misoginismul femeilor...

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

....
fiecare tinuta pe care o imbraci este obligatoriu sa fie adecvata locului unde o imbraci, altfel ristti sa pici in penibil sau altele.
Nu te imbraci in club, office si nici la serviciu ca pe strand.

Sau...o faci...si-ti asumi consecintele faptelor tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Bustul ei impins pe din-afara decolteului arata mai degraba a playboy sau de iesit la agatat.

BAZAR UMANITAR

sa fereasca sfintii pe orice femeie de romanca misogina... edit + implicatiile care deriva din misoginismul femeilor...

....
fiecare tinuta pe care o imbraci este obligatoriu sa fie adecvata locului unde o imbraci
BAZAR UMANITAR

Ceea ce a si facut doamna respectiva. La Parlament se merge imbracat asa cum s-a imbracat ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
fiecare tinuta pe care o imbraci este obligatoriu sa fie adecvata locului unde o imbraci, altfel ristti sa pici in penibil sau altele.

Sau...o faci...si-ti asumi consecintele faptelor tale.

Exact la fel si cu opiniile scrise pe forum.

"adecvata... penibil... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

lol...am deschis si eu linkul de pe prima pagina....eu cred ca e cel putin nebuna femeia asta auzi la ea cica daca copilul raceste si ii curge nasul ii da lapte de mama si ii trece haideti sa fim serioase!!!stim toate ca nu e asa de simplu

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Da cocoana, alui meu si al unei tipe care mai e si cadru medical le TRECE NASUL CU LAPTE MATERN. Mai precis mucii. Acu ia-ti smilliesurile cu alcool d'aici si loloie-te altcuiva.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

BAZAR UMANITAR

Si sa inteleg ca daca se trezea vreun libidinos transpirat sa o inghesuie pe la colturi, bine-i facea, nu?...doar primea ce a meritat...parca asa era...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ina, cat are baietelul tau? 2 luni, nu?
Ei, eu pe a mea am alaptat-o mai mult, sper ca si tu sa reusesti sa-l alaptezi cat mai mult.
Dar, faptul ca alaptezi un copil, nu-l fereste de muci.
MI-aduc aminte ca, la un moment dat, chiar si baietelul tau a avut ceva probleme de sanatate, care nu au trecut doar cu laptele tau.

Edit: 3 luni.

Mergi la inceput

Bai, eu nu mai vad de vreo cateva pagini absolut nici o diferenta intre comentariile din Libertatea si Cancan si din ce in ce mai multe de aici.

Te pomenesti ca tot aia sunteti.

Ia sa-mi vad eu de ale mele.

Mergi la inceput

Si nu. nu il fer4ste de muci. Dispar mucii daca-i pui in nas in loc de ser sau Sterimar (care usuca mucoasa) lapte matern (care e steril).

Atat

Nu e panaceu universal

Edit: ca sa imi explic iritarea, nu neindrederea sau chiar respingerea unei astfel de metode ma supara cat hahaiala asta de proasta-n balci cu smillies legati de coada pe care oricine se simte indreptatit sa o faca vizavi de orice n-a mai vazut, auzit sau acceptat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raceala, (curs nas , febra pana in 38.5) da, ai mei:)
viroza nu, tot ai mei ;)

si in general orice disconfort au avut dpdv sanatate. le-a trecut mult, mult mai repede cand erau alaptati.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput