Iar scandalizare generala

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Libelula, da se mai intampla asta cu prolactina, si culmea ca poate sa fie diferit la aceeasi femeie de la copul la copil.
Nu inseamna ca la urmaotrul bebe va fi la fel.

Ruxij, nu se da lP pt ca se largeste artificial stomacelul copilului. E cat o aluna la nastere si ajunge cat o nuca in vreo 2 saptamani. daca ii baga LP il mareste din prima, copilul are permanent senzatia ca nu se satura, de aici tot felu de probl etc.
Plus nu se digfera sasa bine ca laptele matern si apar colici samd samd.

Sunt tot felu de neajunsuri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Important este ca respectabila noastra colega nu este dezgustata (ba dimpotriva, as adauga ca este chiar amuzata) de parintii care-si dreseaza copiii la olita folosind patratelele de ciocolata.

Fal, fal, baldabac...iar s-a-necat musca-n lapte

Ei si, ce-i cu asta? Sa stii ca eu, spre deosebire de tine, n-am nici o problema cu laptele, indiferent de provenienta.

Dar daca tot suntem aici si, inspirata fiind de intrebarea lui Denizel adresata Capcaunului, poate imi explici ce-ai vrut sa spui cu "a primit ce a cautat, provocand."

Sa inteleg ca esti de acord cu epitetele si caracterizarile pe care le-a primit???

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Nu am ce explicatii sa iti dau. Explicatii dau celor care sunt capabili sa poarte un dialog civilizat,sau pot procesa o informatie, nu celor care inventeaza de dragul de a mai crea o barfa.

Eu nu am nicio problema cu laptele, este doar o alta imagine pe care ti-ai creat-o in creierul tau si pe care incerci sa o arunci la telefonul fara fir.

Eu pot sa zic ca cerul e bleu , tu o sa zici mai departe ca am zis ca e roz.

Dar si mustele fac parte din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am deschis si eu acum clipuletul ala cu stirea ProTV :D.

Mai, dar ce aveti cu femeia????????
Este o tipa ataaaat de dulce si cat se poate de decenta .
Era emotionata, se vedea asta, n-am nici cel mai mic dubiu asupra intentiei declarate (va asigur ca am ochi de vultur ).
Si asa fragila si delicata si curajoasa, fata in fata cu marlania alora... .

Capcaunule, tu ai vazut stirea ProTV? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

dupa mine femeia asta a exagerat un pic!!!nu te duci cu un copil de aproape 2 ani agatat de san sa demonstreziceva!!!nu faci decat sa oripilezi un popor si asa destul de reticent la alaptatul in public

si,da , si eu cred ca mamicile renunta prea usor la alaptat din cauza medicilor pediatri dar si din cauza familiei,nu ai sustinere deloc

sotul meu ,la primul copil,care avea colici si plangea cate 3 ore seara ma tot batea la cap ca, copilul plange de foame...si eu tot insistam ca nu e de foame ca am lapte (de-mi curgea si pe tricouri) pana intr-o seara cand a iesit trantind usa s-a dus la farmacie si a venit cu 3 cutii de LP marci diferite...si dupa ce i-am dat un bibe de lp copilului a tacut,a adortmit si a dormit 6 ore legat!!!!premiera totala asa ca amandoi am tras concluzia ca ,copilul nu se satura,sau nu ii placea laptele meu ,sau ...sau... cand i-am zis pediatrei a fost de acord cu noi a zis sa-i dam LP dar sa ii mai dau si san in continuare....eiii continuarea a fost pana aproape de 6 luni atat am reusit sa mulg sa-i dau ca de la san mai manca doar noaptea

deci nu stiu daca e chiar un mit cand zic mamicile ca nu e destul lapte sau ca nu e bun...ma rog nu vrea sa-mi sui in cap mamele care alapteaza pana la 3-4 ani,treaba lor,dar la noi s-a vazut o diferenta enorma la copil din momentul in care i-am dat lapte praf!!!

nu la fel au stat lucrurile cu bb 2,el a papat linistit la san pana la 5 luni fara tipete,a luat f bine in greutate...

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Eu pot sa zic ca cerul e bleu , tu o sa zici mai departe ca am zis ca e roz.

BAZAR UMANITAR

Ai zis ca tipa a primit ceea ce a meritat .
Ma bucur sa vad ca te-ai razgandit.
Esti sigura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
Nu am ce explicatii sa iti dau.

Nu ai pentru ca nu exista alta explicatie. A primit ce a meritat, ai scris negru pe alb. Restul e...tacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren
Ba chiar as spune ca e de bun simt sa te abtii de la a comenta ...

Este de bun simt sa te abtii de la a comenta userii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lol...am deschis si eu linkul de pe prima pagina....eu cred ca e cel putin nebuna femeia asta auzi la ea cica daca copilul raceste si ii curge nasul ii da lapte de mama si ii trece haideti sa fim serioase!!!stim toate ca nu e asa de simplu

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Libelula, da se mai intampla asta cu prolactina, si culmea ca poate sa fie diferit la aceeasi femeie de la copul la copil.
Nu inseamna ca la urmaotrul bebe va fi la fel.

Ruxij, nu se da lP pt ca se largeste artificial stomacelul copilului. E cat o aluna la nastere si ajunge cat o nuca in vreo 2 saptamani. daca ii baga LP il mareste din prima, copilul are permanent senzatia ca nu se satura, de aici tot felu de probl etc.
Plus nu se digfera sasa bine ca laptele matern si apar colici samd samd.

Sunt tot felu de neajunsuri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

aici pot sa te contrazic. nu e neaparat nevoie. al nostru a papat Aptamil, nu a avut niciodata colici, nu a regurgitat, nu a varsat, a laut in greutate peste medie. deci nu e necesar ca laptele praf sa aduca si probleme. cred ca depinde de fiecare copil in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Da, sigur incerca sa para mai curajoasa decat era de fapt insa defilatul a fost ostentativ si era si neinspirat imbracata dc tot avea de gand sa o comita, Nu cred ca a fost voit indecenta, mai degraba asa a iesit demersul ei, nici elaborat suficient nici natural ca fenomen.

Mergi la inceput